Mi a jó Benned?

2018.02.01

Itt vagy most, állsz az esőben. Meleg, nedves és a ruháid csucsognak. A lábaid cuppognak a cipőben és örömtelien táncikálsz. Egyáltalán nincs jelen az elválasztódás érzete. Egységben vagy az eső egyetlen cseppjével és az összes cseppel is párhuzamosan. Az élet ajándéka átcsillan minden egyes pórusán és molekuláján a testednek és a lényednek. Most pedig alakíts át minden esőcseppet PÉNZZÉ, ami körülötted lehullik. A pénzérmék csörrennek, csilingelnek, ahogy leesnek a földre. A papírpénzek a levegőben lebegnek, hullámoznak újra és újra, mielőtt a földön megpihennek. Az égboltok nyitva állnak és nincs vége, csak egy folyamatos áramlás.

Van bármiféle elhatárolódás közted és a pénz között?

Észrevettél bármiféle különbözőséget?

Hajlandó vagy pénzzé válni?

A befogadás az a képesség, hogy minden információt érzékelünk önmagunk körül, anélkül, hogy bármilyen nézőpontunk lenne.

A legtöbben képesek vagytok esővé válni és befogadni az esőt, és érzékelni az egységet ami lehetséges, minden nézőpont nélkül.

Mi van a pénzzel? Másmilyen volt az neked?

Könnyedséget érzékelsz a befogadásával kapcsolatban vagy nézőpontjaid vannak a pénzről? Ha nézőpontjaid vannak a pénz befogadásról, akkor valójában hajlandó vagy az a pénz lenni, amiről azt mondod, hogy szeretnéd megkapni? Annak érdekében, hogy pénzt kapj, hajlandónak kell lenned pénzzé válni! Amikor pénz vagy, szintén többet is fogadsz be. Megkérdezheted, hogy mi az amit visszautasítok, hogy befogadjak, amit most választhatok, hogy legyek? A választásod, hogy az légy, az ami pénzt teremt és minden mást az életedben.

A befogadást nem igazán tanítják elég jól meg ezen a bolygón.

Tudod, hogy a befogadás mit jelent számodra? Lehetséges, hogy mások nézőpontja alapján határoztad meg, hogy mi a befogadás?

A legtöbb embernek van valamilyen definíciója a befogadásról, de amikor meghatározod a befogadást, le is korlátozod.

Mi van ha valami teljesen más lehetséges? Választanád?

Mi az ami valójában a befogadással kapcsolatban igaz számodra?

Kérjed amit szeretnél megkapni, ha szeretnéd, hogy megjelenjen.

Mi az ami lehetsz, amit valójában szeretnél megkapni?

3 kérdés amit feltehetsz, hogy pénzzé válhass:

1. MI AZ AMIT VISSZAUTASÍTOK, AMIT MOST VÁLASZTHATOK, AMI MOST LEHETEK?

2. MI AZ AMI LEHETEK, AMIT VALÓJÁBAN SZERETNÉK MEGKAPNI?

3. MI AZ A PÉNZ AMI LEHETEK, AMIVEL TELJES KÖNNYEDSÉGGEL VÁLTOZTATHATOM MEG EZT A VALÓSÁGOT?

Gyakran ragaszkodunk ahhoz, amik nem vagyunk hajlandóak lenni.

Például ha van az a nézőpontod, hogy te egy szélhámos vagy (valaki, aki másoknak hazudik vagy másokat rábeszél arra, hogy pénzt adjanak neki) amíg folyamatosan próbálsz nem szélhámos lenni, mit teremt ez? Mi lenne ha hajlandó lennél szélhámos lenni? Az több választást adna neked vagy kevesebbet? A legtöbbeteknek van egy csomó nézőpontja arról, hogy mik nem lesztek.

A jó hír az, hogy bármi ami nem vagy hajlandó lenni, azt nem fogod megkapni. Mi az amit visszautasítottál, hogy az legyél, ami ha lennél, akkor túl sok pénzt teremtenél az életedben?

A pénz célja az, hogy megváltoztassa a valóságot.

Hányan nem vagytok hajlandóak arra, hogy az a pénz legyetek, ami megváltoztatná a valóságot?

Kinek a valóságát változtathatom meg ma azzal a pénzzel, ami vagyok?

Minél jobban hajlandó vagy az lenni és befogadni, annál jobban azzá válsz, aki megváltoztat bármit.

Fordította : Kozák Anikó

MI A JÓ BENNED?


Mi a jó benned, amit eddig nem tudtál?

Ha hajlandó lennél beengedni azt életedbe, ami valójában vagy az akkora teret nyit, hogy elképzelni sem tudod!

Mint egy villámcsapás úgy hasit beléd a felismerés!

"Irénke" Olaszországból megengedte az univerzumnak, hogy kinyíljanak azok az ajtók melyek zárva voltak eddig előtte.

Én köszönöm Irénke, hogy hozzájárulhattam az életedhez!

Olvassátok mi az, ami pár nap alatt ekkora változás hoz az ACCESS-sel!

"Drága Kati! Amióta beszélgettünk azóta nagyon bele ástam magam az Accessba és nagyon tetszik, már egészen biztosan tudom, hogy el fogom végezni a tanfolyamot úgy érzem mintha egész életemben ezt kerestem volna! Nem is értem, hogy eddig miért nem fogtam fel! Éveken keresztül hallgattam a YuoTube-on Karssai Csilla előadásait és csak most értettem meg hogy miről beszélt, ez olyan érdekes és hihetetlen fel sem bírom fogni miért csak most ért el a tudatomig, olyan mintha eddig egy rádiót néztem volna éveken keresztül és most hirtelen rájöttem volna, hogy belehet kapcsolni és még értem is hihetetlen de annyira jó érzés! !!köszönet neked, és az univerzumnak amiért hozzám küldött, hogy megnyomd azt a bizonyos gombot! !!"

"Irénke Olaszország"

Igen most már én is tudom, hogy mekkora ajándékot kaptam tőled, csak így a semmiből kiválasztottál és át nyújtottad a végtelen lehetőség elérésének tudatát és már azt is tudom az univerzum irányított hozzám és ezen a csatornán csak úgy özönlik be napok óta a sok felismerés, hogy csak kapkodóm a fejem, mindaz, amit évtizedekig olvastam, hallgattam elraktároztam a tudatomban most értelmet nyert. Már egy füzetet tele írtam ahogy a gondolataim felismeréseim jönnek, hogy valami rendet teremtsek a sok infó között.

Tudom, hogy még rengeteg blokkom van és rengeteget kell tanulnom de előttem a végtelenség és most már nem állok meg! Örök hálám drága Kati!

"Irénke Olaszország"

Milyen változás indul el akkor, ha hajlandó vagy odatenni magad és tényleg nem sanyarogni hanem Ránézni arra ami Te valójában lehetnél ami nálad is meghozza azt a változást ami hozzájárulás Önmagad és a világ számára. Hajrá minden Humanoidnak a tudatosság útjához!

Csodák pedig vannak és történnek!

Választod, hogy hatalmasat változz?