Mi az a Kvantum Mátrix?

2020.10.08

Mi  az a kvantum?

Az atomnál 100 milliószor kisebb. A kvantum valójában láthatatlan rezgésekből és információkból áll. Ezt már 100 évre visszamenőleg tudósok százai próbálták nekünk elmagyarázni, amit még akkor nem nagyon értettük. Most sem nagyon értjük, mert a tudatos agyunk nem bírja felfogni hogyan is lehetséges. A tudatos agyunk befogadása 2000 bit impulzus másodpercenként. A tudatalatti agyunké négymillió. Érzed a  különbséget?

"Ha meg akarod érteni az univerzum titkát gondolkodj energiában, frekvenciában és rezgésbe" *** Nikola Tesla

Albert Einstein,  a kvantumelmélet egyik megalapozója . Öt biztos sokan ismeritek.

Írásos anyagaink szerint 1900-ben Max Planck kezdte a sort, majd 1927-től  kísérletekbe kezdtek a kvantumfizika területén.

A kvantumfizika  a  hétköznapi embereknek 

Mindenki tanult fizikát az iskolába, ahol megtanultuk  hogy egy atommagban egy neutron szaladgál. A többi ami körülötte van az egy légüres tér. Most így képzeld el a világmindenséget az univerzumot is hogy a legnagyobb  térűr az a nagy  semmi. A semmiért rohangálsz  a világba való megfelelésért?  A  szilárd anyagokat  a földön beletudnánk zsugorítani egy pici gyufás dobozba is. Az összes többi energia. Légüres Tér!  Na most ebbe a légüres térbe van a kvantumtér,  ahol minden információ elérhető.

Hogyan működik a kvantum térből az energia?

Sokat küldök energiát távban. Richard Bartlett,- től tanultak alapján  Túl a kvantum mátrix energián használójától. és a  a kvantum mágus képzőn is.  Nem kell hogy jelen legyél pácienssel, akár több száz kilométerre is lehetsz tőle. Mi van akkor ha az emberi energiát felváltja valami más?  Mi van akkor, ha a  tudatos és tudatalattink összekapcsolásával még több infóhoz juttathatod a tested és lelked? Mi van akkor, ha  ezt az energiát lehet fokozni? Hát most igencsak elcsodálkoztam.  Betölthető vagy lehívható  minden amit csak szeretnék. Igen igaz, de ahogy ezt a felhőn keresztül teszi a tudatalattink összekapcsolásával, ez azért mégis csak más. Most hogy a nap 24 órájába tapasztalom.

Találkoztam egy olyan lehetőséggel ami ebből a kvantum térből, kvantum mezőből működik. Ezt egy orvos tudós 40 évvel ezelőtt már alkalmazta. Aki alternatív gyógyászattal és különböző gyógyítássokkal foglalkozott.  Létrehozott egy webes felületet, hogy mindenki számára elérhető legyen. Az információs felhőre ültette rá azokat a csomagokat, kémiai elemeket, vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat, hormonokat, gyógynövényeket, esszenciális olajokat, őssejteket, melyek hozzájárulás a testnek és léleknek egyaránt.


Ez nem gép és  nem is emberi energia. Mi van akkor hogyha a kvantum tér lehetővé teszi számunkra, hogy az energia megsokszorozva hozzánk érkezzen? Ami az egyedi hangmintád  alapján beazonosítja hogy a testednek milyen vitaminokra, enzimekre, olajokra van szüksége ahhoz , hogy az élet minősítésed jobb legyen?  A felgyorsult világunk lehetővé teszi, hogy mindenki maga döntsön a sorsa felett. Ez itt egy lehetőség arra, hogy  magadon és szeretteiden segíts a kvantum wellness BioBolt-tal. Szerintem minden családnak szüksége van egy ilyenre. De ne hidd el nekem csak próbáld ki! Adj esélyt magadnak!

Mi van akkor hogyha a kvantum tér, még egy kiaknázatlan lehetőség, arra hogy a fizikai és a lelki dolgaink magasabb életminőségbe kerüljenek? Írj nekem és Kérd a infót!


A kvantumfizika már több százéves tudomány, ami a fénysebességnél is gyorsabb információ átvitelére képes.