Mi lenne a kívánságod az aranyhaltól?

2020.07.21

Ha bármit, de tényleg bármit kérhetnél mi lenne az?

Mit szeretnél igazán?

Mi lenne, ha megjelenne az aranyhal az életedben egy percen belül és megkérdezné, hogy mi az, amit ha most kérsz megváltozna az életed?

Mit kérnél? Van e olyan kívánságod,  amire az aranyhal is azt mondná, hogy inkább basszusss süssél meg?

 Mi lenne, ha  tényleg teljesíti őket? Ki lennél akkor? Mi lennél? Hogyan élnél utána?

Egy csapásra  meg változna az egész életed!

Mivel megváltoznál, néhány ember lemorzsolódna és eltűnnének  a barátok mellőled. Lesz aki nem bírja befogadni a változásod. Néhányan elkezdenek irigykedni, csúnya dolgokat terjeszteni rólad. Az nem lehet, hogy elérted a csodás változást. Dünnyögnek többen is körülötted. Páran előre örülnének, hogy ez a nagy változás, úgysem fog sokáig tartani. Te nem lehetsz  olyan, akinek ez eleve sikerülhet. Magasról lehet nagyot esni!  Mondogatnák néhányan.   "Jóakaróid" mindig is lesznek és itt jön a csavar a történetben. Mivel belül nem változtál meg, nem tisztítottad le a blokkokat, szépen elkezd minden visszarendeződni a régi kerékvágásba. A jóakarók persze ott somolyognak, hogy milyen kis buta voltál. Ahol most vagy, az a biztos - jó szar, de biztos. Aztán már nem is mersz változásra gondolni, mert a végén még rosszabb lesz, mint volt.

 Mi hozná meg a  változást ?

Írd össze, mi az, amit szeretnél! Őszintén, és egyedül! A legvadabb álmaidat se felejtsd ki, írj le mindent, ami neked tetszene. Nem kell senkinek sem megmutatnod, jól tedd el, ez legyen a te első vágy-listád. Ez az kis  lépés, hogy egyáltalán tudd, mi az, amit szeretnél!

Aztán kezdd el kérdezni magad minden vágy-pontnál: Mi kellene ahhoz, hogy ez megvalósuljon? Ne akard kitalálni a választ. Ne akard a HOGYAN-t. Ne akard, hogy milyen módon jelenjen meg. Majd szépen megmutatkozik valahol, valamikor.  Úgysem úgy fog megjelenni ahogy elképzeled. Annyi a dolgod, hogy csak hidd el, hogy meg fog jelenni. Ne legyenek kétségeid.  És itt jön egy kicsit kellemetlenebb rész. Elő fognak jönni a blokkok. Ekkor legyél éber! A változás nem mindig kellemes. Sokan itt állnak meg, mert megijednek, hogy kértek valamit és az ellenkezője történt. Ezt úgy nevezik, hogy elakadás, blokk  vagy hitrendszer.  Amit lehet gyerekkorban, szüleinktől  átvett minták alapján hozunk magunkkal.  Ekkor lehet letisztítani. Például Bars-kezelés, testkezelés, mátrixenergetika, akár velem.

Nincs lehetetlen csak tehetetlen.

Milyen lenne ez a világ, ha mindenki a saját életét élné,  nem pedig a másokét? Vajon milyen lenne egy olyan világban élni, ahol a gondolataink  98% a hozzánk tartozna végre és nem fognánk be mások rezgéseit?

Napokban sokan kerülhettetek a gondolatok  a fogságába. Változik a világ és sajnos "fogjuk" a többi ember blokkjait, gondolatait.

Milyen tünetek ezek?

  • Nem alvás, kevés alvás, más dimenziók érzékelése
  • vagy egyik nap jól vagy, másik nap a "depi" minden formáját játszod
  • De lehet az étkezés is teljesen más

Az életünket úgy játszunk, ahogy saját magunk alakítjuk. Minden változást mi magunk hozzunk létre, még ha ez nem is annak tűnik elsőre.

Ahhoz hogy egy terápiára elmegyünk a  blokkjaink nem oldódnak meg (ki).  A terápia arról szól, hogy beszélsz dolgokról majd beszélsz dolgokról és még mindig a sztorizásnál jártok.

Sztorizni lehet, drámázni is lehet, ha épp erre van szükséged. A dolgok az aranyhallal, akkor fognak teljesülni , amikor szembenézel a hitrendszereiddel őszintén. A  cél, amit először felírtál annyira magas szinten érzékeled, hogy nincs az a negatív erő, ami elvinné a figyelmedet.

Agykontroll tanfolyamon jól tanultuk, Hit-Vágy- Elvárás és ezt mind úgy, mintha már meglenne. Jelen időben. Eckhart Tolle szerint is.