Mi van a Túlon Túl? Túl a Mátrix Energián?

2019.01.13

Csodálatos ezzel az Energiával dolgozni. Az Access Consciousness® kérdésben élni tanít és azzal érünk el eredményeket. A Mátrix Energia struktúrájában más. Túl van mindenen, de tényleg mert nem tudod mi az ami változni fog és hogy mikor.

Merd választani a változást! A határainkat túlfeszítjük és választunk és teremtünk. Te mit választasz Most?


Mi van a Túlon Túl? Túl a Mátrix Energián?

Access Consciousness, Konzultáció, Mágia

Biztos sokan ismeritek Richard Bartlett munkásságát. Ö nevéhez kapcsolódik Mátrix Energia.

A négynapos szeminárium 2018 decemberében -Beyond ME- túl ment az ismert Mátrix energián a két pontozáson és a párhuzamos világokon.

Egy merőben teljesen új módszert kaptunk a kezünkbe. Ez a videó, amit ide illesztettem még a régi Mátrix Energiáról a két pontozásos technikáról szól. Itt még fizikailag kiütődik a kliens vagy a változásokat a csontjaiban érezheti. A Tanfolyam alatt olyan érzetem volt mint a kis tanoncok a varázslóiskolába. Szó szerint Harry Potter suliba csöppentem.

A mostani tanfolyam túllépett a Mátrix Energián és új nevet kapott :Beyond ME

Richard Bartlett már nem használja az eredeti Mátrix Energia eszközeit csupán az információs térrel dolgozik.

Nehéz lenne összefoglalni a négy nap eseményeit de egy kicsit megpróbálom körülírni.

Nem is olyan régen Richard Bartlett nyaklánca amin egy mátrix medál volt, hirtelen kettétört. Akkor már tudta hogy nem taníthatja úgy ahogy eddig tanította ezt a technikát. Elkezdődött egy új fejezet.

Túl a Mátrix Energián » Beyond ME » A szeminárium cseppet sem lett kevesebbek ettől. Sőt!

Hogyan is kezdünk egy ilyen Beyond ME -s feladathoz?

Amikor dolgozunk egy pácienssel olyankor olyan tér és információs mezőt érzékelünk ami szabad szemmel nem látható. Egy megváltozott tudatállapotban vagyunk. Elakadásokat és torzult mintákat találunk itt. Ez az információs mező ahol varázsolunk. Ráhangolódunk erre a morfogenetikus térre és érzékeljük a másik ember bevett hitrendszereit.


Mikor már Túl vagy a Mátrix Energián

Egyszer csak hallom vagy érzem a fejembe ezeket a blokkokat. Például : gerinc vagy hormonrendszerek, de bármi előjöhet. Közelebb és távolabb lépek hogy pontosabban érzékeljem és tudjam mindezeket. Majd a feljövő mintákat elkezdem korrigálni az éberségemmel, intuíciómmal. Hogy hogyan? Zenével, hangokkal intuitív módon.

Nem is én csinálom csak közvetítem a térben az infót. Egyszerűen ráérzek a másik embernek a hullámhosszára. A hang rendszerre, ütemre hogy mire lehet szüksége. Hallom a fejemben. Megjelenik a neve egy hangszernek pl : egy hegedű-» akin dolgozok az pedig előredől vagy hátra vagy csak megrezzen. Közben nekem az a szándékom hogy ezzel a hangszerrel hangokat állítsak össze és használjam. Akár egy ismert dal is eszembe juthat. Ilyenkor megváltozik a tudatállapotom és ezeket az elakadt mintákat korrigálom. Mikor vége a kezelésnek megkérdezhetem tőle hogy érez e fájdalmat vagy történt e változás. A változás lehet jó is rossz is. Akár átmehet a fajdalom másik helyre is. A lényeg hogy bármilyen változás már változás.

De csináltunk olyan gyakorlatot is a négy nap alatt hogy beszkenneljük a beteget. A kezembe veszek egy tárgyat. Bármit. Ez lehet névjegykártya, golyóstoll vagy varázspálca. És ez lesz az amivel végig szkennelem a testét az illetőnek. Ezt csinálható később távba is hologrammikusian.(nem kell jelen lenni). Tehát ezzel a kitalált kütyüvel, készülékkel végig mérem (szkennelem) a kívánt területet először mondjuk elölről, oldalról, fejéről veszem le az információkat. E közben egy hangot adhatok ki. Pl : aaaaaa különböző hangszínben, hosszúságban és mélységben. Ahogy végigvezetem a készülékemet a testén érezhető a változás. Úgy hangszínben mint intenzitásában. Majd ugyanezt végig csinálom hátul a testén a hátoldalán a szkennelést. Itt el is dobhatjuk az agyunk logikus gondolkodását. Teljesen rábízhatjuk magunkat az intuíciónkra had vezessenek a morfogenetikus tér energiai. Ezek után kapcsolunk a "készülékünkön" egy úgynevezett korrigáló funkciót.

Úgy folytatjuk hogy végigpásztázom az illető testét újra és ahol korábban megváltozott a hangom ott tovább maradok. Ide-oda mozgatom a készülékedet miközben még mindig hangokat adok ki. Egy teljesen más hang fog kijönni amikor korrigáljuk. Ez tőlem teljesen független és érezni lehet amikor tovább mehetek egy-egy területen. Majd újra visszakapcsolok tesztelő üzemmódba és megvizsgálom az illető testét. Ha mindent jól csináltam, akkor a hang a korrigáló funkció után nem fog változni. Végül megkérdezem hogy érzi magát? Készen vagyunk megtörtént a csoda, ami oly sokáig fogva tartotta attól amit szerettet volna elérni legyen az akár egészség akár bármilyen elakadás ami kapcsolódik testéhez vagy a lelkéhez.

Csodálatos ezzel az Energiával dolgozni.

Hasonló ahogy az Access Consciousness® kérdésben élni tanít és azzal érünk el eredményeket. A Mátrix Energia struktúrájában is hozhat számodra változást.

Merd választani a változást! A határainkat túlfeszítjük és választunk és teremtünk. Te mit választasz Most?