Minden úgy van jól, ahogy van! Ha rossz, ha jó!

2017.09.15

Te mire vagy képes, hogy a változás bekövetkezzen az életedben?

Különbség jó és rossz között?

Az élet tele van fájó, kellemetlen, elfogadhatatlan sors helyzetekkel. Ezek rosszak számunkra. Rossz az, ami fáj, ami kellemetlen, amit nem tudunk vagy nem akarunk elfogadni. Pedig A dolgok nem rosszak vagy jók csak a saját nézőpontunkból válik azzá.

Például, ha valaki elhagy egy számára fontos dolgot: ékszer, pénz, gyémánt, pénztárca, drog stb., Akkor ez neki rossz. Aki megtalálja, az hihetetlenül szerencsésnek érzi magát! Vagy ha téged elhagy a férjed, párod, barátod akkor ez neked rossz, mert hiányzik és ettől szenvedsz. Ő számára ez hozza el a felszabadulást. Vagy választás valami, vagy valaki más felé. Ami neki jó!

Sorolhatnám még a példákat, a lényeg az, hogy azért érzel, minősítesz dolgokat, helyzeteket, érzéseket rossznak, mert azokban valami olyan fájdalmat, veszteséget, hatást kellene megélned, amit nem akarsz megélni, átérezni, befogadni.
Vagyis:

Rossz az, amit nem tudunk elfogadni.

Ha el tudnád fogadni az elmúlást, veszteséget akkor azok nem rosszak hanem csak dolgok és az élet természetes velejárója lenne. Ha elázol az esőben azt rossznak ítéled meg? De miért, azért mert veled történik? Mi lenne, ha így tennél ezek után.- Wow, ez csak a természet velejárója hogy esik az eső.

Minden úgy van jól, ahogy van! Ha rossz, ha jó!

Amikor megítéled akkor válik valami rosszá vagy jóvá. A rosszat és a jót is az életedben Te teremted a gondolataiddal és cselekedeteiddel.

Fogadj be mindent jót és rosszat egyaránt és ne ítélkezz felettük!

Válj semlegessé!

Halottad már ezt sokszor és sok helyen. Próbáltad is betartani, de nem sikerült.

Ha választól engem egy online konzultációra szívesen megtanítalak erre az egyszerű módszerre!

Álljon itt pár cikk, ami talán sikerül a döntésedben!

Kérlek alaposan nézd végig a cikkeket, mert számodra hasznos információkat találsz itt!