MTVSS és minden más TESTKEZELÉS

2018.06.09

Az MTVSS az Access testkezelések közül a legdinamikusabb, legsokoldalúbban felhasználható testkezelés. Hat az immunrendszerre, ízületekre, hormonrendszerre, a fiatalságra, minden egyéb testkezeléshez hozzájárulás lehet. 20 alkalommal egy 60-90 perces testkezeléssel az egész testszerkezet képes megváltozni.

Az MTVSS (Molekular Terminal Velence sloughing System)

Hat az immunrendszerre, ízületekre, hormonrendszerre, a fiatalságra, minden egyéb testkezeléshez hozzájárulás lehet. 20 alkalommal egy 60-90 perces testkezeléssel az egész testszerkezet képes megváltozni.

Ez a kezelés a választás eszköze; majdnem mindent helyre tud tenni, ahol a test félreműködik.

Mi a tested képessége?
Megengednéd neki, hogy rendbe hozza önmagát?

Különféle módon lehet használni, és mindegyik alkalommal más lehetőséget ad (immunrendszer, ízületek, csontok, izmok, öngyógyítás).

Sportolóknak, masszőröknek, kezelőknek, gyógyítóknak egy nagyon különleges kiegészítés vagy plusz lehetőség lehet. Lehet, hogy mindenkinek?

Tudod magadat is kezelni, például edzések előtt, fizikai munka előtt, vagy amikor masszázst adsz, vagy előadást tartasz.

Az egyik legerősebb kezelés, ami nagyon sokat segít a testednek, hogy az edzéseidet erőfeszítés nélkül, hatékonyabban és könnyedebben végezhesd. Felerősíti a test fizikai erőlétét betegségek megelőzésénél, felépülésnél, a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz.

Harmonizálja az immunrendszert, és egyébként mindent, ami "rendszer" bennünk.
Amikor megszületünk, sejtjeinknek ideális vegyértéke van, ami a környezeti ártalmak és a gravitáció együttes hatásaként lassan megváltozik, és létrehozza a molekulák szétesési hajlamát. Ennek köszönhetjük az öregedést. Minél több ideig hat ránk a gravitáció, és minél szennyezettebb környezet társul hozzá, a sejtek vegyértéke annál jobban eltolódik, és egyre inkább hajlamossá válik a szétesésre. Az MTVSS ezt a folyamatot képes befolyásolni.

MDDM TESTkezelés (Demolekuláris manifesztació és molekuláris demanifesztáció)

Mi lenne, ha amellett, hogy megváltoztatod az ételt, vagy italt, ezzel a testkezeléssel minden, aminek nem kéne a testedben lennie, mint szemölcsök, csontkinövések, ciszták, háj, stb. az megszűnne, és aminek meg ott kéne lennie, de nincs ott, az megjelenne? Hajlandó lennél ezt megengedni?

  • Mennyi mérget, indulatot, haragot tárolsz a testedben?

  • Mennyi méreganyagot halmoztál fel az évek alatt a bevitt táplálékaiddal, a tisztálkodószerekkel, az ivóvízzel?

  • Milyen maradványokat, káros anyagokat raktároztál az ízületeidbe, szerveidbe és tested más részeibe zárva?

  • Vannak-e amalgám töméseid?

Ez egy erőteljes méregtelenítő testkezelés. Képes megváltoztatni a testedbe zárt toxinok szerkezetét.

Micsoda könnyebbség lenne ez a testednek?

Manapság lehetetlen teljesen elkerülni a méreganyagok bejutását a szervezetbe. Akkor is, ha odafigyelsz erre. Adalékanyagok, permetszer maradványok, klór, nehézfémek, alumínium, mind jelen lehetnek az ételeinkben, vagy felszívódhatnak a bőrünkön keresztül.

Ha futtatod ezt a testkezelést, akkor megelőzheted, hogy a bevitt méreganyagok károkat okozzanak az élő szervezetedben.

BMM TESTKEZELÉS (Biomimetikus és biomimetrikus mimikri)

Biomimetikus=AMIT BEZÁRSZ A TESTEDBE, MERT MEGPRÓBÁLSZ LEMÁSOLNI VAGY MEGÉRTENI MÁSOKAT. EZ EGY TERMÉSZETES ÁLLAPOTA A TESTNEK, hogy alkalmazkodjon a világ többi részéhez.

Biomimetrikus= Ahogyan megpróbálod megtalálni magad a másokhoz való illeszkedés kapcsolatában.

Ezt a processzt sokáig kell futtatni mert sok sok hülyét akartál megérteni.