Online-Jóslás

2017.02.26

Online-Jóslás: A láthatatlan világ összeköt bennünket. Már személyes jelenlétre sincs szükség online jóslásnál.

Online Jóslás, Tarot Kártya


Miért működik?

Minden a pontból, az egységből, az egyből indul ki. A világunk nem más, mint pontokból álló halmaz. A Tarot kártya a pontok egymáshoz való viszonyát mutatja. A kártyalapokon képeket találunk, ami le-KÉP-zi a problémát, a helyzetet. Ez a helyzet nevet, számot, pontértékeket, energiát kap. Ahogy a képnek, a névnek, úgy a számnak is rezgései vannak. Van, ahol harmonikusan, pozitívan fejtik ki hatásukat, és van, ahol diszharmonikusan, gyengébben. Vagyis a lapoknak helyük van, mint mindennek az életben. Hogy az egységtől mennyire távolodunk el, ezt mutatják meg a lapok, és hogy jelen helyzetünkben mennyire vagyunk KÉP-esek ezzel a rezgéssel élni, visszaélni, megélni, átélni.

Hamvas Béla szerint:

"A Tarot nem kész életterv, nem filozófia, és nem világnézet. Jelentősége abban áll, amikor életünkben, sorsunkban zavar, káosz támad, akkor e válságokat képekben mutatja meg. Az ember sorsát konfliktusai határozzák meg, és a sorsát az dönti el, hogy e konfliktusokat hogyan és milyen színvonalon tudja megoldani. Amikor az ember sorsában megakad, életében zavar támad, ezt nevezzük karmatorlódásnak. A Tarot ennek kibogozásában nyújt segítséget. Maga a válság megmarad, de azzal, hogy a képekben felismertük sorsunkat, helyzetünket, nevén nevezhetjük azt, így uralni is tudjuk."

Hamvas Béla szavaival élve maga a bűn, a gyarlóság megmarad, de az ember hatalmat nyer felette azáltal, hogy a világosságba, a fénybe emeli, felbontja, részekre szedi, és ami egészben értelmetlen volt, értelmet és megoldást nyer, majd a megoldásokat harmonizálva összeillesztheti újra. Vagyis szabadon dönthetek sorsom felett. - Ez nem azt jelenti, hogy azt teszek, amit akarok - vagyis sorsom fölötti létezés számára éretté tesz. A Tarot nem csak a válságokban ad megoldási lehetőségeket, hanem megelőzhetővé teszi a válságok megelőzését is, azzal, hogy már akkor rájuk mutat, amikor azok még úgynevezett "lappangó" stádiumban, még csak ébredező félben vannak.

A Tarot igazi feladata az önismeret, és a tükör mutatása magunk felé.

Nem kell hinni benne mégis működik.

A Tarot kártyák nem viccből lettek elrejtve az emberiség elől.

Magas összefüggések rejtőződnek benne.

Nem hiába lettek szabályai:

 • Amikor megvesszük a boltban, és először kezünkbe fogjuk bizonyos rituálékat el kell végeznünk.

 • Ha lehet mindig bal kézzel húzzunk.

 • 14 év alatti gyereknek ne rakjunk lapokat.

 • Keresztbe lévő kéz és láb, húzáskor nem megengedett.

 • Mindig tiszteljük meg a kártyákat. Amikor a lapokat kiterítjük, lelkünk imaszőnyegét pillantjuk meg, és az életet amire épp a kérdés irányul. A tudás Istené mi csak közvetítjük azt a lapok által

Online jóslás

Mióta világ a világ szeretnénk ismerni a jövőt. Horoszkópokat bújunk, hogy megtudjuk mit mondanak a csillagok. Elképzelésünk az, hogy a bajok-gondok, csak másokkal történnek meg, és nem velünk. Amikor pedig nálunk jár a bánat, akkor mi is jóseszközökhöz, rituálékhoz, istenhez imádkozva kérünk segítséget. Sok, nagyon sok ilyen eszköz van. Inga, tarot kártya, kristálygömb, rúna, ji-king ...és még sorolhatnánk.

Hallottál biztos Te is világhíres jóshelyekről. Ilyen az egyik a görögországi delphoi, ami az ókor egyik leghíresebb, és legjobban kedvelt szenthelye volt?

A homlokzata felett ez a szöveg áll:

"Ismerd meg magadat. Semmit sem túlságosan. Légy ura lelkednek. Kerüld az igazságtalanságot. Igazul tanúskodj. Keresd a hírt. Dicsérd az erényt. Cselekedj igazságosan. Szeresd barátaidat. Védekezz ellenségeid ellen. Gyűlöld a gőgöt. Beszélj tisztességesen. Könyörülj a segélykérőkön. Valósítsd meg célodat. Légy ura asszonyodnak. Senkit ne nézz le. Tiszteld a felsőbbséget. Hajolj meg az istenség előtt. Ne büszkélkedj erőddel. Gazdagodj igazságos úton."

Amikor a fizikai testünk megbetegszik, elmegyünk orvoshoz. Felír nekünk egy terápiát, ellát bennünket orvossággal, és jobb esetekben holnaputánra már kutya bajunk sincs. Gyógyultan elégedetten távozunk. De probléma igazi gyökerét nem oldottuk meg azzal, hogy beszedtünk egy -két kemikáliából álló tablettát.

De mi van a lélekkel?

Már a csapból is az folyik, hogy minden betegség lelki eredetű. De tudjuk mit takar ez valójában?

A lélek egy olyan test, ami láthatatlan a szem számára. Az igazi ok amiért megbetegedtünk nem tűnik el. Lesüllyed a tudatalattinkba. Amikor találkozunk egy újabb ilyen fajta szituációval akkor újra felerősödhetnek a problémáink. Lélek-Sors-Segítők a spirituális testünk alapproblémáját tárja fel ez által egy sokkal magasabb jobb életminőséget érhetünk el.

A jóseszközök, és a jóslás arra valók, hogy megismerd Önmagad a belső Éned, aki vagy valójában. Kérdéseket tehetsz fel, amelyekre választ kapsz. Utat mutatnak, de dönteni nem döntenek. A döntés jogát megtartják neked. Vagy elindulsz a gyógyulás útján vagy tovább süllyedsz.

Te melyiket választod?


Hogy hogyan lehetséges mégis az Online jóslás?

Miért tudok távolról is segíteni neked?

Ma már nem csak személyesen tehetjük tiszteletünket a Jósoknál, látóknál, médiumoknál, mint régen. A láthatatlan világ körülvesz minket. Így bárhol és bármikor kapcsolódni tudok hozzá (és bárki kapcsolódhat hozzá. Az Online Jóslás, egyéni, lelki tanácsadás, ha vidéken vagy külföldön élsz, vagy kisbabával vagy otthon, esetleg lakáshoz köt a betegséged, de szeretnéd megadni önmagadnak a lehetőséget, hogy az életedben pozitív változások következzenek be, akkor engem itt mindig megtalálsz!

Mit tudok neked adni Online Jósláskor?

Amikor szétnézünk a világban, azt látjuk, hogy e kor embere boldogtalan, elégedetlen és nem érti, hogy változhatott meg a világ. Van mikor azt érezzük, hogy nincs kiút a problémáinkból.

Olyankor jó egy külső személlyel beszélgetni, aki rávezet a megoldásra.

Ha olyan problémád van, ami már régóta körforgásba megy nálad, mindig ugyanabba a hibába esel, akkor nagy valószínűséggel olyan tudat alatt lévő blokkok vannak elakadva, amihez nincs, hozzáférésed vagy nem látsz rá objektíven. Ez lehet párkapcsolat, vagy munkahelyi gond, de akár egy olyan betegség is, ami vissza-visszatér. A Lélek- Sors-Segítő az, aki segíthet neked ebben! Elvezetlek a probléma igazi gyökeréhez, és megoldást adok a kezedbe. Természetesen már nem varázslások útján, hanem valódi és átlátható módon. Ha tudod hol a blokk, tudsz rajta változtatni is. Ebben a mai világban szükségünk van arra, hogy foglalkozzunk lelkünkkel-szellemünkkel. Valódi segítséget csak a jelenben lehet kapni. A jövő nem egy fix esemény, amit nem lehet megváltoztatni.

Egyre gyakoribb az, hogy Online Jóslást kérjünk

Régebben is voltak spirituális tanácsadók, médiumok, jósok, mágusok csillagászok, akik lehetőségeket vázoltak fel, és megoldásokat nyújtottak. Királyaink, politikusaink, sőt még a nyomozók is foglalkoztatnak ilyen szakembereket. Nagyobb cégek is kérnek számmisztikai vagy asztrológiai elemzést egy-egy potenciális jelöltről. Nem hiszed? Ebből a cikkből láthatod, hogy az állam is fizet asztrológus tanácsáért.--> Link itt.

Miért vagyunk itt a földön, milyen feladatot hoztunk, amiket teljesítenünk kellene?

Sokszor sok formában keressük rá a választ. Tedd fel magadnak a kérdést. Csak ezért? Ennyiért vagyok itt a földön, hogy iskolába járjak, házasságra lépjek, dolgozni menjek majd nyugdíjba és kész az életem? De hát ez mindenki élete nem? Szerinted helyes ez így? Biztos, hogy ez a feladatod, vagy valami több miatt vagy itt? Amennyiben ismered a horoszkópodat és összefüggéseit sok olyan kérdésre kaphatsz választ, ami csak a tudatalattidban van. Lehet, hogy érzed mit kellene csinálnod? Csak az erő nincs meg hozzá. A földi fejlődésünk véges, ha betartjuk a küldetésünk igazi célját elérjük, hogy a földi ruhánkat letegyük és egy másik létezésben éljünk tovább. A forrás (vagy bardo) ahonnan jövünk és ahova majd érkezni is fogunk, Ott 100% os a tudatosság és a szeretet. Ez az, amit itt a földön gyakorolni kellene. Ahhoz, hogy ezt tudjuk, jól kell ismerni önmagunkat a képességeinket, hogy milyen céllal születtünk meg ...stb. Ebben a témában egyre több minden megtalálható. Az embereknek már szelektálni kell mi az, ami jó, ami a fejlődést szolgálja, és mi a hazugság. Ahol megtalálható az igazság ott megtalálható a hazugság is. Ennek pedig így is kell lennie mivel az egyensúlyhoz pont ez, ami kell. Tanácsadásaim során segítek, hogy emberként emberek maradjunk, és a spirituális fejlődési úton pedig egyre magasabbra jussunk.


Nos, hol állsz azon a bizonyos fejlődési létrán? Szükséged van e sorelemzésre, jóslásra vagy asztrológus tanácsaira? Vállald fel az életcélod vagy az ahhoz vezető utat a, ahol örül a szíved, ha értelmes cselekedeteiddel másokat és magadat is segíted.

PROBLÉMÁK-MEGOLDÁSOK

Online Jóslással

Minden kornak megvannak a maga problémai. Nézzük ezeket sorban:

 • Pályaválasztás, karrier-miben lehetnék sikeres?

 • Állásváltoztatás, vállalkozásindítás, munkahelycsere, karrierpálya tévesztés

 • Párválasztás, pártalálás, szerelem, házasság, kivel-hogyan-mikor?

 • Válás-válság, meglévő és születendő gyerek kérdés, kamaszkori problémák,

 • Otthonteremtés, lakásvásásárlás, költözzek-e vagy nem?

 • Külföldi tanulás vagy munkahely?

 • egészséggel kapcsolatos kérdések,

 • idős éveknél mire kell figyelni ...stb és még sorolhatnám.

Számtalan sok olyan dolog van, ami, segíti az életünket jobbá, szebbé, boldogabbá tenni. Párkapcsolatra, vállalkozásra, együtt működő partnerekre, ház, lakás vásárlásra, és még nagyon sok mindenre. Az internet lehetőséget ad arra, hogy válogassunk a jobbnál jobb ajánlatokban. De ki mondja azt meg hogy melyik a jó, melyik az ami nem a hamissághoz vezet? Nehéz a döntés, de hallgass mindig a Belső lényedre (intuició) az mindig tudja mi a jó neked!


Online jósláskor is a Kártyát meg kell tisztelni, különben nem válaszolnak a lapok, vagy hamis információkat kapunk feleletként!

Müller Péter: Ji-King Jóskönyvét nagyon sokan ismerik. Nincs benne semmi csalafintaság csupán az energiák működnek úgy, ahogy éppen kell. Egy laikus, ha ezt a módszert kipróbálja választ kaphat olyan kérdésekre, amiket a tudatalattijában eddig rejtve voltak számára. Rájöhetünk arra, hogy ezeket a Ji-King jeleket nem is olyan egyszerű értelmezni. Mégis érdemes kipróbálni, mert olyan energiákat indíthatunk el vele amire lehet nem is számítunk.

Tarot történelme, röviden:

Kb. XIV-XV. Században tűnik fel Marseille-ben, rendszerünk erre épül. A Marseille-i Tarot még ma is kapható, 22 Nagy Arkánumot, és 56 Kis Arkánumot tartalmaz. A provence-i tartományban megtalálható a zsidó, a keresztény, és az iszlám vallás hatása egyaránt. Ebben a tartományban történik a Tarot formába öntése.

A mai kivetés képe arra emlékeztet minket, hogy valószínűleg Egyiptomból származik, és i.e. 1239-ben keletkezhetett. A Nagy Arkánum 22 lapja nem más, mint az egyiptomi 22 beavatási út. Ők is az égből kaphatták, magasan fejlett lények jelenhettek meg közöttünk, és tanítottak minket, feltételezhetően Atlantiszon, a Fény kontinensén.

A 22 Nagy Arkánum arra utal, hogy a Föld 22. évszázad alatt tesz meg egy nagy kört, míg újra elér az úgynevezett fotonövbe. Az embernek 46 kromoszómája van, és 2 centroszómája, ami a nemet dönti el, azaz összesen. 48. Ezért aztán 23 női és 23 férfi, + 2. Ezért állt a Tarot anno 24 Nagyarkánumból, amiből kettő elveszett az idők folyamán. És miért pont 56 lapból áll a kisarkánum? Mert 22+56=78 a lapok összege, ha felbontom, akkor 7+8, a 7 a Tarot-ban Diadalszekér, út, a 8. lap az Igazság, összeolvasva= Útban az Igazságért.