Online Tanácsadás

2017.02.26

Online Tanácsadás: A problémáink megoldására már nem kell kilométereket utaznunk. Online is minden ugyanúgy elérhető, mint offline.

Online Tanácsadás


Az Online tanácsadás már egy létező dolog! Idő takarékos és pénztárca takarékos is egyben!

Én magam is sokszor veszek részt online tanfolyamokon, terápiákon, hipnózison üléseken, találkozókon, gyűlésen, meetingen. A technika csodái. Nem kell elutaznom, nem kell utazásra költenem, nem kell időt rá áldoznom, felruházkodnom, cipekednem és elemózsiával ellátnom magam.

Milyen Online tanácsadást vegyünk igénybe?

Egyszóval mindent amire csak szükségünk van, és ami megoldható. A földi tartózkodásunkat minél kényelmesebben akarjuk élvezni akkor mindent ki is kell használnunk, ami adott arra a korra, amiben most élünk.

A földi fejlődésünk véges, ha betartjuk a küldetésünk igazi célját elérjük, hogy a földi ruhánkat letegyük és egy másik létezésben éljünk tovább. A forrás (más néven bardo) ahonnan jövünk és ahova majd érkezni is fogunk, Ott 100% os a tudatosság és a szeretet. Ez az, amit itt a földön gyakorolni kellene. Ahhoz, hogy ezt tudjuk, nagyon jól kell ismerni önmagunkat a képességeinket, hogy milyen céllal születtünk meg ...stb. Ebben a témában egyre több mindent lehet olvasni a neten, de nem mind igaz, ami fénylik is! Az embereknek már szelektálni kell mi az, ami jó, ami a fejlődést szolgálja, és mi a hazugság. Ahol megtalálható az igazság ott megtalálható a hazugság is. Ennek pedig így is kell lennie mivel az egyensúlyhoz pont ez, ami kell. Tanácsadásaim során segítek, hogy emberek maradjunk, és a spirituális fejlődési úton pedig egyre magasabbra jussunk.

Miért vagyunk itt a földön, milyen feladatot hoztunk, amiket teljesítenünk kellene?

Sokszor sok formában keressük rá a választ. Tedd fel magadnak a kérdést. Csak ezért, ennyiért vagyok itt a földön, hogy iskolába járjak, házasságra lépjek, dolgozni menjek majd nyugdíjba és kész az életem? De hát ez mindenki élete nem? Szerinted helyes ez így? Biztos, hogy ez a feladatod, vagy valami több miatt vagy itt? Amennyiben ismered a horoszkópodat és összefüggéseit sok olyan kérdésre kaphatsz választ, ami csak a tudatalattidban van. Lehet, hogy érzed mit kellene csinálnod? Csak az erőd az, ami nincs meg hozzá?

Médiumok-csillagászok-Jósok-Mágusok-Online Tanácsadók


Régebben is voltak spirituális tanácsadók, akiktől tanácsot kértek előttük álló élethelyzeteikre, vagy már megtörtént esetre

Nagy királyaink, politikusaink, sőt még a nyomozók is foglalkoztatnak ilyen embereket. Ma már nagyobb cégek is kikérik a tanácsokat egy-egy potenciális jelöltről. Az állam is fizet asztrológusoknak, tanácsadóknak. Hiszen Ők is szeretnék tudni a jövőt! -->Link itt.

Ezek után felteheted a kérdést magadnak. Akkor nekünk, mint átlagember szükségünk van asztrológus, számmisztikus, jósok, látók, médiumok tanácsaira? Szerintem nagyobb szükség van arra, hogy mi, mint átlagemberek ne megvezetve legyünk, hanem azt vállaljuk fel, ami az ÉLETCÉLUNK megtaláláshoz szükséges. Ahol örül a szívünk, ha értelmes cselekedeteinkkel másokon és magunkon is segítünk. Persze ezt mindenki maga dönti el, és persze azt is, hogy éppen hol áll azon a bizonyos fejlődési létrán.


PROBLÉMÁK-MEGOLDÁSOK Online tanácsadással

Minden kornak megvannak a maga problémai. Nézzük ezeket sorban
párválasztás, pártalálás, karrier-miben lehetnék sikeres? válás-válság, költözzek-e?, kivel-hogyan-mikor?, állásváltoztatás, vállalkozásindítás, egészséggel kapcsolatos kérdések, vagy az idős éveknél mire kell figyelni ...stb és még sorolhatnám.

Egy kis segítség asztrológiai képleted felállításában, ASZCENDENSED kiszámításában: link itt:

angolul van, de elég egyszerű.

A számmisztika elemzés nem csak ebből áll. Számtalan olyan dolgok kiszámítását összekapcsolhatjuk, ami segíti az életünket jobbá, szebbé, boldogabbá tenni. Párkapcsolatra, vállalkozásra, együtt működő partnerekre, ház, lakás vásárlásra, és még ...

Jóslás-Online Tanácsadás

Nem kell hinni benne mégis működik. A Tarot kártyák nem viccből lettek elrejtve az emberiség elől. Magas összefüggések rejtőznek benne. Nem hiába vannak szabályai:

  • amikor megvesszük, és először kezünkbe fogjuk bizonyos rituálékat el kell végeznünk.

  • ha lehet mindig bal kézzel húzzunk,

  • 14 év alatti gyereknek ne rakjunk lapokat,

  • keresztbe kéz és láb, húzáskor nem megengedett,

  • illetve mindig tiszteljük meg a kártyákat hiszen mikor a lapokat kiterítjük, lelkünk imaszőnyegét pillantjuk meg,

  • és az életet amire épp a kérdés irányul.

A tudás Istené mi csak közvetítjük azt a lapok által.

Asztrológia-Horoszkóp készítés online

Amikor asztrológushoz megyünk megadjuk a születési időpontunkat, hogy egy program segítségével elkészüljön a személyes horoszkópunk. Ugyanígy lehetőségünk van arra is hogy ezt online tegyük meg és hanganyagra rögzítve meghallgassuk akár többször is a felvételt. Ha személyesen vagyunk jelen a szó elszáll és nem mindenre emlékszünk vissza, amit elmondtak rólunk, nekünk.

Inga kommunikáció a felsőbbrendű Énnel

Az inga egy eszköz ahhoz, hogy felszínre is hozzuk online tanácsadás során az elakadt energiákat, és pozitívba forgassuk az életedet. Ez a módszer segít a problémádon, a rezgések, energiák, a morfogenetikus mező, és a Felsőbbrendű Éned, a lelked tudja rá a megoldást.


Feng-Shui online Tanácsadás

Tanácsadásaim során arra jöttem rá, hogy sokkal jobban és részletesebben lehet egy problémával foglalkozni akkor mikor és egy magasabb szemszögből nézünk a feladatra. Neked is azt tanácsolom, hogy ne hétköznapi szemszögből vizsgáld meg a problémát hanem összességében és logikus észjárással. Például, ha azt gondolod, hogy egy Buddha szobrocska fogja megoldani a pénz ügyeidet akkor ki kell ábrándítsalak. Gondolkodj logikusan! Igazi neve Buddhának Gautama Sziddhártha, aki herceg volt 29 évesen elhagyta csecsemő fiát, feleségét, családját, fényűző, pazar, kényelmes életét, keresve a megszabadulást. Több évi aszkézis után rájött, hogy az emberi élet telis-tele van szenvedéssel, aminek az oka az önzés és vágyakozás. Meditációnak köszönhetően egy fügefa alatt 35 évesen megvilágosodott. Lényeg ebből az, hogy Buddha nem volt a gazdagság legfelső fokán, tehát a milliomos szeretnél lenni nem a Buddha szobrocskát kell elhelyezned a gazdagság területén! Tudom, hogy sok helyen lehet kapni ilyen szobrokat és hogy a 90 es években mindenki be-Feng-Shui-zta a lakását ilyen kis kütyükkel, és várták a csodát, ami végül is valljuk be senkinél nem jött be. Vagy tévednék?

Ezért is szerettem meg az online tanácsadásokat és az online tanfolyamokat, mert sok időt takarítok meg azzal, hogy otthonról szabad időmben tudom irányítani a dolgaimat.

Szeretnéd a változást! A Megoldás: az online tanácsadás!