Párkapcsolat?

2021.01.31

PÁR*KAPCSOLATI

Sok féle fajta kapcsolat létezik.

pár kapcsolat

baráti kapcsolat

szülő gyermek

munka kapcsolat

De van egy, ami mindennél fontosabbnak érzünk. Az épp aktuális kapcsolatunk  a párunkkal. Amibe rengetek sok öröm  fájdalom szenvedély vagy szenvedés is lehetséges. Az érzelmek és érzések, ami mindennapi örömeinket ragyogásainkat vagy épp szenvedéseink forrása is lehet. Az igazi kérdés az az, hogy Te mit szeretnél  a kapcsolatodban? Szereted ha boldog és kiegyensúlyozott az életed  a párod mellett?  Mi kellene, ahhoz hogy mindennapi ragyogás és  öröm legyél?

Egy igazi kapcsolatban  felszínre kerülnek  az összes érzéseid. Legyen az pozitív, vagy negatív, kellemes, vagy kellemetlen.  Biztos vagyok abba, hogy vannak olyan szituációk melyek erősen megnyomják a nyomó gombjaidat. Tudtad hogy ezek azok melyeket oldani kellene?

A tudatalatti oldások erre kiválóan alkalmasak. Teljesen mindegy hogy mit gondolsz ezek az energiák láthatatlanok és ha nincsenek felszínre hozva nincsenek kirezegtetve akkor tovább fogják a hagyma héjat szaporítani.

Érzések, érzelmek melyekről úgy gondolod hogy a fejedet a homokba dugod és nem veszel róluk tudomást, nem egy  jó stratégia.

Mi az amit tehetsz a saját magad és a párkapcsolatod érdekében?

Fontos hogy önmagad megismerésének, az önmagadra való munka legyen az első.

Elöször mindig magadon kezdj el dolgozni!

Mi az ami neked jó lelkileg és testileg is?


Minden lehetséges szinten oldjuk a felmerülő blokkokat, átírjuk a negatív hitrendszereket. Megtanuljuk az Odafigyelés Művészetét, majd végül behívjuk a vágyott párkapcsolati minőséget az életedbe. Az oldást egy már élőben lement program felvétele alapján végezheted el.
SZERETETTEL VÁROK MINDEN FEJLŐDNI VÁGYÓT