Párkapcsolati Horoszkóp

2017.02.26

Párkapcsolati horoszkóp elemzéskor a két képletből kiolvasható, hogy vannak e nagyobb jövőt összekötő erősségeink.

Párkapcsolati Horoszkóp


A Párkapcsolati Horoszkóp elemzésnél képet kapunk a hiányosságainkra is és az erősségeinkre is.

Miért jó a Párkapcsolati Horoszkóp Elemzés Online?


Vannak olyan esetek mikor nem lehet, vagy nem tudunk személyesen elmenni egy asztrológushoz hogy kielemezzük mi lehet a gond a párkapcsolatnál. Ilyen lehet ha valaki mesze lakik, vagy kisbabával van otthon, vagy valaki beteg van a családban, esetleg ő maga az aki akadályozva van. Az is lehetséges hogy valaki szégyenlős (introvertált) és nem szereti a személyes kontaktust, de mégis szeretne magáról vagy a párjáról megtudni olyan dolgokat ami a horoszkópban kódolva, de benne vannak. De ezen kívül is még számos ok lehet amiért nem megfelelő a személyes jelenlét. Olyan szép nagy értelmes világba élünk ahol van már vezeték nélküli kapcsolat, ami lehetővé teszi számunkra az online lehetőségeket. Online tanulunk, vásárolunk, és segítséget is kérünk. Akkor miért ne vehetnénk igénybe az Online pár-terápiákat is?Amikor rendelünk egy szolgáltatást azt az otthonunkba kapjuk meg. Így van ez a Párkapcsolati horoszkóp elemzéssel is. Az E-mail fiókunkban érkezik meg a megrendelés. Akkor miért ne élvezzük a kényelmét az online lehetőségeinknek? A Párkapcsolati horoszkóp elemzés többször is meg hallgatható hangfájlban érkezik meg hozzád. A szó elszáll az írás, vagy hanganyag megmarad. De persze lehetőség van arra is hogy Skype konzultáció keretében megbeszéljük azokat a részeket melyek nem érthetőek, vagy a megvilágítás hiányában nem esett le a tantusz.

Mit lehet megtudni egy Horoszkópból Párkapcsolati Elemzés szempontjából?

Amikor párkapcsolat indul az elején minden szép és jó. Tudjuk az a bizonyos rozsaszin köd a felelős mindenért. Ez még nem is lenne baj. Viszont azt már kevesebben tudjuk hogy a társunk a saját tudatalatti programunkat olvassa és úgy is cselekszik. Tehát ami benned van kódolva tudatalatti program azt vetíted ki a társadra. Ő semmi rosszat nem tesz csak azt, ami belőled kisugárzik, vagy meg kell hogy történjen veled. A szerelmünket mindig magunk mellet szeretnénk látni és mindent tudni akarunk róla. Csakhogy el kell néha-néha engedni a kezét és meg kell csinálnunk dolgokat ami az élethez kell, ezért nem lehetünk mindig együtt. Ilyenkor mikor nem lehetünk a párunk mellet sok esetben kételyek és féltékenységek is felütik a fejüket. De nem csak ez lehet gond egy párkapcsolatban hanem az is hogy a párkapcsolat aranyszabályaiban egy-egy pont nem teljesül.

Ebben a bejegyzésben írtam erről. Ajánlom elolvasásra!

Amikor két ember találkozik és felmerülnek kérdések:

  • Ki bírjuk e egymás mellett jóban-rosszban?

  • Vajon tudunk e majd hosszú, boldog éveket együtt eltölteni?

  • Milyen lesz a jövőnk?

Persze mindig úgy indulunk neki hogy örök életre szóljon ami elkezdődött. Aztán az évek alatt valami elveszik, valami megsárgul, valami történik.

Az Asztrológusok két ember születési képletének összevetését szinasztriának nevezik. A kapcsolataink elemzésére kiváló módszer az asztrológia, ezen belül is a szinasztria, ami két ember képletét összegzi. Amikor elemzést készül arról azt kell tudni hogy senkit nem lehet megváltoztatni akarata ellenére. A hatások amelyek érnek bennünket az mindig a születési horoszkóp házhelyzetétől a bolygóktól és fényszögektől függ. Sokan vannak úgy hogy majd ők átformálják átalakítják a párjukat. Ez tévedés mert az emberi kapcsolataink inkább az elfogadásról kell hogy szóljanak. de ahhoz előbb meg kell hogy értsük a másik felünket is.

A két horoszkóp képlet összehasonlításánál figyelembe vesszük a kisebb bolygókat. Mars, Vénusz, Merkúr, Hold, és a Nap, melyek nagyon jól jellemzik két ember kapcsolatát. A Hold hosszútávon az érzelmi kötödéseinket képviseli. A Merkúr azt, hogy milyen a kommunikáció közöttetek. A Vénusz az érzelmeket, az üzleti kapcsolatokban az anyagiakat. A Mars a vágyat, a cselekvőerőt, az együttműködési képességet,és a talpra álláshoz szükséges erőt felügyeli közöttetek.

Melyik a legideálisabb társ a Párkapcsolati Horoszkóp Elemzés szempontjából?

A legeslegjobb a képletben a tartós kapcsolathoz a Hold harmonikus kapcsolódásai, mert ez az érzelmek alapja. De van még egy nagyon erős amikor egymással szemben állnak az Aszcendenseitek. Sikeres, tartós párkapcsolatra utalnak.

( Kos-Mérleg , Bika-Skorpió, Ikrek-Nyilas, Rák-Bak, Oroszlán-Vízöntő, Szűz-Halak)

Te mit szeretnél a párodtól?

  • Érzelmeket (Vénusz)?

  • Szellemiséget (Merkúr)?

  • Vagy biztonságot (Mars)?

Az üzleti kapcsolataidtól mit szeretnél elérni?

  • a kommunikációt?

  • az anyagiakat, pénzt?

  • együttműködést?

Láthatod hogy milyen széles körben alkalmazható a Párkapcsolati horoszkóp elemzés akár online is.

Nincs más teendőd csak annyi hogy jelentkezz nálam egy ilyen elemzésre. Két pontos születési adat kell hozzá és idő amire elkészítem számodra a megrendelésedet.