Hogyan kapcsolódsz? Párkapcsolati Horoszkóp

2020.07.25

Hogyan tudhatod meg  összeillő pár vagytok e?

Hogyan kapcsolódsz?

Párkapcsolati horoszkóp készítés online is lehetséges!
Sok mód létezik arra, hogy hogyan is kaphatsz választ az életed eldöntendő kérdéseire.

A párkapcsolati horoszkóp egyik ilyen módszer lehet.  A  bolygók alapján megmutatja, hogy együtt tudtok e örülni, dolgozni, küzdeni. Segítitek e egymást a tovább haladásban vagy gyengítitek? A meglévő kapcsolatot is ki lehet deríteni ezzel a módszerrel. Amikor már tudod hogy mi működik a kapcsolatban és hogyan, onnantól kezdve könnyű dolgotok van. Ne piszkáld a másikat olyan dolgokért, amit nem szeretne. Például ha egyikőtök nagyon szeret bevásárolni, shoppingolni, de a másikat ez idegesíti, akkor ne kérd meg hogy menjen veled. Amit nem szívesen csinálna az csak nyűg lenne. Inkább abba fektess energiát, ami megy mindkettőtöknek és ne akard mindenáron átformálni. Amiről azt gondolod, hogy neki jó lenne az nem biztos. Fogad el olyannak amilyen.

A minap kaptam egy ilyen kérdést.

"Az ikerlángommal az a helyzet, hogy nagyon jó lenne ha végre ő is felismerné és belátná hogy végre egy pár lehessünk?"  Nagyon jól ismerem és szeretem őt, de sokszor elutasít. Tudom, hogy ő az, akivel dolgom van.  Kapok útmutatásokat ezzel kapcsolatban. Telepatikusan sokszor egyszerre teszünk dolgokat. Az érzéseim Ö felé soha nem fognak megváltozni. Hogyan tehetnék valamit azért, hogy rávezessem?"

A válaszom erre egyszerűen az, hogy engedd el! Könnyű ezt mondani, de sajnos nem értjük a jelentését. Gyönyörű magyar nyelvünk egyes szavai mögött óriási energia van. Elengedni = kinyújtod  a kezed ökölbe szorítod, majd egyszerűen ahogy kinyitod az ujjaidat tovaszáll.  A videómban és az írásaimban kaphatsz erről nagyobb rálátást.

Vannak nagy  spiri-ezo félreértelmezések is jó számmal melyek elterjedtek a világban.

Biztosan hallottatok már ehhez hasonló mondatokat: Lennie kell a földön egy olyannak, aki hozzád tartozik és neked való. Vagy : Létezik egy lélektársad, aki a másik feled, akivel kiegészítek egymást. stb...

Mi van akkor ha nem csak egy van? Mi van ha nem kell keresned? Milyen lenne ha megengednéd magadnak azt, hogy az univerzum meglepjen egy olyannal ami neked működik?

A tükörkép, Ikerláng, lélekpár a fantázia szüleménye. Ezt csak azért lett kitalálva hogy jól el lehessen adni és lehessen valamibe kapaszkodni. Hogy miért? Mert mindenki egy és mindenki a forrásból jön és a forrásba is fog távozni. Képzeljétek el mind  az óceán része vagyunk és ha kiveszel belőle egy cseppet az is az óceán része. Tehát nincs olyan hogy ikerláng vagy lélektárs. Nincs olyan, ami csak a tiéd. Mindenki kapcsolódik mindenkihez. Azt hogy ezt milyen módon tesszük az, ami nem mindegy.

Mi az amit el szeretnél itt hinni egy lélektárs vagy ikerláng szereppel? Hogy az csak a tied neked rendeltetett? Karmikus kapcsolódás? Dolgotok van? Magyarázatot is találsz ki hozzá?

Igen. Lehet, hogy igaz, de adnál  egy esélyt annak, hogy van e számodra ennél sokkal sokkal jobb verzió is, csak nem engeded be/meg/ , hogy megjelenjen, mert kötöd az ebet  a karóhoz?

 Te vagy az életed varázslója!  A hajóskapitány a hajódon Te vagy! Irányítani az életed csak Te tudod! A hozzá vezető utat megmutatni tudom csak!  Az tud megjelenni, amit el mersz hinni, amit be mersz engedni. Gondolataid formálják az életed.

Ha van  párkapcsolatod, hogyan kapcsolódhatsz?

Mindig kérdezzünk!

  • Ez az, ami hozzájárulás az életemhez?
  • Miben lehetek én hozzájárulás neki?
  • Mi az ami hiányzik neki belőlem?
  • Mi az amit én tudok neki adni?
  • Mi az amit Ö mutat számomra?
  • Működik ez?


Ezeket a kérdéseket feltehetjük akár 21  napon keresztül. Majd számoljuk meg hányszor jön igen és hanyadszor jön ki az hogy nem. Ha többször van igen,  mint nem, akkor maradjunk, és folytassuk a kérdéseket.


Ha nincs még semmilyen kapcsolatod hogyan kapcsolódhatsz?


Rengeteg elvárás  lehet egy  társsal kapcsolatban. Külső tulajdonság, vagy hogy legyen spirituálishoz értő, vegetáriánus, hasonló érdeklődésű, és így tovább... Még listát is írhatsz ezekből.  A vicc az egészben hogy meg is fogod kapni. És nem fog működni. Hogy miért? Mert nem ez, ami hozzájárulás az életedhez. Ez csak egy lista, ez csak egy álomkép.

Igazából persze nincs véletlen, és minden kapcsolat  hozzájárulás. A nem működő is.  Legközelebb éberséged,  (megérzésed) lesz arra, hogy mikor mondj nemet vagy hamarabb mondj nemet. Tanulj meg kiállni az igazad mellett! Ne akard mindenáron megmutatni, hogy veled lehet kapcsolódni mert neked lesz rossz!

Ami most szuper, hogy - hála az Access-nek, a "Bars" kezeléseknek - egy csomó nézőpont feloldódik és eltűnik. Korábbi ítélkezés -  hogy milyen legyen, az mind - eltűnik.  Kérdés amit itt ilyenkor feltehetsz magadnak:  Mi az, ami működik neked? Milyen lenne egy számodra működő kapcsolat? Mi van, ha ez túl van azon, amit el tudsz képzelni? És mi van, ha nem is kell elképzelni? Ha nem lenne képed arról, milyennek kellene lennie, most mit kérnél?

Kérj egy olyan kapcsolatot ami működik neked! Ami a testednek lelkednek tápláló!

Kipróbálnád? Hajlandó lennél az összes eddigi nézőpontodat elpusztítani és nem teremtetté tenni. Hogyan kellene kinézni egy kapcsolatnak?  Mitől jó vagy rossz? Milyen az  hogy helyes, jó, tökéletes?

Ha már benne vagy egy kapcsolatban, hajlandó lennél azt nap mint nap elpusztítani és nem teremtetté tenni? Mindazt, ami eddig volt. Ez nem jelenti, hogy, befejezed. Csak azt, hogy ne a megszokásból működjön. Választanád?  Ha a jelenből néznél rá, újra és újra milyen lenne?

Szeretnél működő kapcsolatokat, párkapcsolatot?

Más területen lényegi változást? Csak Válaszd!

Választhatsz tanfolyamot  és  egyéni konzultációt is!