Skorpió Csillagjegy

2017.05.06

A titok, szex, bűntudata, vörös szín mind a skorpió csillagjegyhez tartozik.Skorpió-Nappal születetteknél az ami, oldásokra vár.

Ha a Csillagjegyed Skorpió akkor Horoszkópodban a Nap-od a Skorpió csillagjegyben található!

Akkor az életedben biztos hogy jelen van a Titok, Bűn, Szexualitás témái!

Az asztrológiában a skorpió csillagjegyhez a Plútó bolygó kapcsolható.

A Mars bolygó ma már csak másodlagos bolygója. A Plútó törpebolygónak az a sajátossága, hogy van is, nincs is energia tartozik hozzá, azon felül hogy fő tulajdonságai a titok, bűn és szexualitás.

A Skorpió-Nappal születetteknél az a baj, hogy ebben a földi életükben nem tudnak pucolódni, tisztulni, és a dolgaikat nem a jelen életükben tudják megoldani! Vissza kell menni előző életekben jó mélyen. Miért? Mivel a bűn, titok, szexualitás nem ebben az életükben keletkezett, hanem valamikor előző életekben. A családfán történtek olyan dolgok, mint erőszak, halál, törvénytelen gyermek születés, félrelépés, gyilkosság. Vagy vele történtek ezek vagy pedig Ő vele tették meg ezeket a dolgokat. Onnan ezek az energiák nem tudtak kirezegni, kitisztulni, és így tovább jöttek ebbe a leszületett életünkben.


Mit is jelent a Nap bolygó a asztrológia szerint?

Elsősorban a született egyén Apját, másodsorban Férjet jelent, harmadsorban a gyermeked apját, és negyedsorban Téged amennyiben Nő vagy.

Ha férfi vagy akkor elsősorban nálad is az Apát másodsorban Téged jelent, mint Férj-Férfi, vagy Apa.

A skorpió csillagjegy pedig egy elakadt Marsikus energiát jelent. Tehát az illető nem tudta kiélni az energiáit ezért elakadtak.

A mostani Skorpiós Napú illető Apja, már ebbe az elakadt Marsikus energiába született bele.

Kétféle ilyen Skorpiós Napú ember lehet:

  1. Egyik, aki fizikailag bántalmaz, félrelép szexuálisan, gyilkosság vagy öngyilkosság, esetleg alkohol rabja lesz vagy hasonló bűn, titok szex energiáit kifelé a külvilág felé éli meg. Érzi hogy nincs valami rendben ezért tudat alatt úgy működik, hogy ha már minden s.z.@.r. akkor azt már nyilvánosan is az legyen, és ne csak neki, hanem mindenkinek.

  2. A másik, aki befelé éli mindezt. Belül forr, mint egy vulkán, tudja, vagy érzi hogy nincs rendben nála valami elnyomja az énjét, erejét, akaratát. Tudat alatt azt mondja, hogy tudom, hogy bűnös vagyok nem is dugom ki a fejem nehogy még nagyobb bajt csináljak.

Ezek azért rosszak, mert nem csak az Apára de saját magukra a Skorpiós-Napú emberre is hatással van. Ha Nő az illető akkor nagy valószínűséggel olyan férfiakat fog bevonzani akik ezeket a mintákat hozzák, hogy vagy papucsként funkcionálnak, vagy pedig olyan illető jön be, akinek már van párkapcsolata vagy agresszív, esetleg alkoholista.

A titok, bűn, szexualitás témai mindig ott lesznek. Rossz szóval élve így bűnhődik a tudat alatti dolgokra.

Férfi skorpió Napúnál érzi tudat alatt, hogy valami nem stimmel, így Önmagát rombolja vele, vagy megvadul vagy meghülyül, és nem tudja megélni a Férfias Napságát, és inkább egy beszorult gyermek-mars energiával keveredik.

Nőknél is, és Férfiaknál is, ez generációkból hozott karma, cselekedet, amik már megtörténtek.

Helyre hozni ezt ebben az életben csak úgy lehet, hogy tudat alatti módszerekkel dolgozó terapeutához elmenve felszínre hozni azokat az elakadásokat, amik gátló tényezőkén vannak jelen. Pl: családállításra. Morfogenetikus mezőben kisírni, kioldani, ami oda nem való. De bármilyen tudat alatti más módszer is jó lehet Pl: belső utazás stb.

Ha ezek megtörténnek utána nagyfokú gyógyulás figyelhető meg az egész családfán. Apák fellélegezhetnek, Férjek megerősödhetnek, Nők észre vehetik, hogy férjük, párjuk megerősödik vagy hogy nincs ott a titok, bűn, szexualitás negatív energiája, vagy ha még nincs párjuk akkor ilyen férfi tud belépni az életükbe.