Sors, Életút, Küldetés, Karma,

2017.12.18

SORS, ÉLETÚT, KÜLDETÉS, KARMA

Nevezhetjük bárminek ez az, amit nem kerülhetsz el de, változtatni tudsz rajta! Minden eredményért meg kell harcolni!

Ha elhiszed, ha nem a te életeden egyedül csak te vagy képes változtatni. Hiába hibáztatsz másokat, hiába mondod, hogy nem te tetted ezt vagy azt, hiába kerülöd el a hibákat. Addig amíg arra rá nem jössz, hogy a hibák jók. Azok, amiket te hibáknak érezel azok valójában kilökdöstek a komfort zónádból és végre tettél lépéseket a változásért. Majd ezeknek a változásoknak köszönheted, hogy a jó úton haladj a sorsod felé.

SORS ÉLETÚT KÜLDETÉS KARMA

Hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a célod elérd?

AZ ÉLETED KULCSA A TE KEZEDBEN VAN. AMIT EDDIG TETTEL, CSELEKEDTÉL AZ ELMÚLT ÉVEK, ÉVTIZEDEK, SŐT ELŐZŐ ÉLETEK CSELEKMÉNYEI VOLTAK.

Egyedül csak Te tudod a megoldást! Benned van az amit keresel csak felszínre kell hozni és cselekedni! Ugye nem is hangzik olyan nehéznek? Pedig rengeteg munka áll mögötte. Azt hogy valaki rendbe tegye az életét, nagyon sokat és tudatosan kell rajta dolgozni! Ha ez egyedül nem megy, akkor külső megbízható segítséggel!

Ha sokszor jártad az ördögi kört akkor most épp itt az ideje, hogy felismerd, megismerd, miért történnek meg mindig ugyanazok a dolgok. Csak a MOST számít! Amit most teszel az lesz a jövőbeli cselekedeteid halmaza. Tehát jól meg kell alapozni a MOST-ott, hogy a JÖVŐBEN a MAJD jó legyen. Nagyon sok helyen és sok formában hallani ezeket a szavakat. Jogosan feltehetjük a kérdést magunknak jó- jó, de hogyan érjük el mindezt?

AZ ÉLETED KULCSA A SORSOD ALAKÍTÁSA-ÉLETUTAD MEGTALÁLÁSA BELEÍRÓDOTT A KARMÁDBA AMI A KÜLDETÉSED IS EGYBEN.

A SORS SOHA NEM VICCEL, MINDIG KOMOLYAN ÉLETFELADATOK ELÉ ÁLLÍT, AMIT MEG KELL OLDANI!

Azt mondják, hogy legyél pozitív, meg hogy meditálj, és hasonlók, akkor majd eljön a" tejjel, mézzel folyó Kánaán". Általában ez az érzés ám el szokott maradni és megint csalódunk. Ezért ilyen fontos, hogy útmutatást kapjuk, hogy merre is induljunk el. A tudatalattit a legfontosabb megérteni, mert az határozza meg az egész életünket. Persze azért hívják tudatalattinak, mert nem tudunk róla. Pedig erre számos jól bevált módszer létezik. Tudjuk azt, hogy mindannyian fejlődni jöttünk erre a világra. A Lélek-Sors-Segítő célja hozzásegíteni az embereket, hogy felismerjék a feladatukat ebben a leszületésben, és hogy meglássa a valódi "Én"-t, amin keresztül nyitjuk a tudatosságot önmagára, hogy hozzáférhessünk a tudatalattijában szunnyadó blokkok felismeréséhez, melyek gátolják valamelyik életterületét. Ez által az elakadásai felismerődnek és folyamatosan oldódnak. Örömmel dolgozom minden nyitott elméjű és szívű emberrel, aki szeretné megismerni Önmagát.

MINDENKI ÉLETÉBEN VANNAK SORS IDŐSZAKOK, AMITŐL FÉLNI NEM KELL,DE ALAKÍTANI TUDATOSAN LEHET

Tudjuk, hogy az élet ismétli önmagát. A sorsodat te sem kerülhetted el, de vajon tudod e, hogy melyik a jó ajtó amelyikbe be kell lépned? Tudod melyik a jó választás? Honnan lehet az tudni, hogy az ingoványos mocsaras területre ne lépjünk? Az önbizalmunk, ha meginog akkor ki ad majd kapaszkodót? Szeretnéd e tudni, hogy a belső lényed mit mondana bizonyos élethelyzetekben? Mindenre van megoldás! ha te magad nem is tudod rá a választ külső ember jobban rálát a problémádra.

VAN ÚGY, HOGY A SZŰKEBB VAGY TÁGABB KÖRNYEZETÜNK TÜKRÖT TART NEKÜNK HOGY FELISMERJÜK A SORS ÁLTAL KÍNÁLT LEHETŐSÉGEINKET, ÉS MEGOLDÁST TALÁLJUNK RÁ.

Felismerhetjük, hogy a környezetünkbe ugyanazok a negatív események történnek velünk, mint a szüleink, nagyszüleink, ritkább esetben a dédszüleink életében. A negatív helyzetek valódi és végleges megváltoztatására, van megoldás!

Hogy miért kell nekünk megtapasztalni a szüleink, vagy nagyszüleink érzéseit?

Körülöttünk lévő emberek velünk szembeni viselkedése, negatív élethelyzetek megmutatják számunkra, adott életszakaszunkban mit kell feldolgoznunk, felismernünk, megtanulnunk.

Ezek mind mélyebb és generációs összefüggésekre mutatnak rá.

A SORSUNK EGYRÉSZT AZT JELENTI, VAN EGY CSALÁDUNK, AHOVA SZÜLETÜNK, ÍGY MI LESZÜNK EGYMÁS SZÁMRA A SZŰKEBB, DE AZ ÉLETÜNK ALAKULÁSÁT ANNÁL INKÁBB MEGHATÁROZÓ TANÍTÓI.

A családban nagyon sok inger ér bennünket, különböző érzéseket élünk meg. Igényeink, elvárásaink sokkal magasabbak, mint amit a szüleink adni tudnak számunkra. Azért kapunk meg azonos helyzeteket, hogy át tudjuk érezni, a másik ember ugyanúgy érezte magát, mint mi.

A SORS MÓDSZERI MINDENKI SZÁMÁRA EGYEDI

Egy-egy megoldhatatlannak tűnő probléma esetén is, már egyszeri találkozás során, olyan megoldást találunk, ami egyszerű, hatékony, melyek stabil és végleges változást hoznak.

Kíváncsi vagy milyen Blokkok vannak benned elakadva?

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

KARMA

MIÉRT SZÜLETTÜNK MEG ÚJRA ÉS ÚJRA ÉS MIÉRT HALUNK MEG? EZ A KARMA. A KARMA: SZANSZKRIT SZÓ, AMELY CSELEKVÉST JELENT.

Minden egyes cselekedetünk meghozza a maga eredményét. Ha leütsz egy legyet az is karma. Ha elütsz egy macskát az is karma, bármit amit teszel, cselekszel karma. A fing is karma mert van annak is ok-okozata főleg akkor ha más is érzi. :) A cselekedeteink következményei a tetteink. Egy része jó irányba terel bennünket, míg más cselekedeteink rossz irányba visznek.

HÁROM FŐ KARMA LÉTEZIK

CSALÁDI KARMA:

Mielőtt a lélek leszületik és TE testet öltesz a lélekruhádra tapadva hozod magaddal azokat a családi mintákat, amik befolyásolnak a Földi inkarnációdban.

EGYÉNI KARMA:

Születésed előtt kiválasztod a mostani életed "szereplőit", akikkel itt "eljátszod", lemodellezed, a tudatalattid mintáit.

KOLLEKTÍV KARMA:

Hallottál már biztos a tükör effektus-ról. Minden, ami megjelenik a külvilágban a tudatalattidban is megtalálható. PL.:ha vírus van a levegőben nem a vírust kapod el, hanem csak a tudat alatt lévő információt, energiát.

Szeretnél e az anyagi létből megszabadulni?

Ahhoz tudod e mit kell tenned? Meg kell, hogy világosodj! hogy Hogyan?

Dr. David R. Hawkins-(megvilágosodott orvos) -Erő kontra erő c. könyvében kifejti egy logaritmikus skálán hogy hol van a megvilágosodás szintje. Videó itt! Domján László-előadásából.


A KARMA TANÍTÁSA SZERINT MINDADDIG VÁNDORLUNK A VÉGET NEM ÉRŐ ÚJJÁSZÜLETÉSEK LÁNCOLATÁN ÁT, AMÍG HOSSZÚ-HOSSZÚ VÁNDORLÁSA SORÁN EL NEM SAJÁTÍTJUK MINDAZOKAT AZ ERÉNYEKET, AMELYEK TANULÁSA MIATT MEGSZÜLETTÜNK.

Sok világ létezik, és a Földbolygó, a maga emberi világával messze nem a legtökéletesebb. Ahhoz viszont, hogy egy ember, egy magasabb rendű világba léphessen, először ennek a világnak az iskoláját kell, hogy kijárja. Egy-egy élet, egy-egy osztálynak felel meg, és a következő szintre csak akkor léphet valaki, ha már az odavágó leckét megtanulta és arról számot adott.

A KARMA PONTOSAN AZT TÜKRÖZI VISSZA, AMIT MEG KELL TANULNUNK.

Ha valaki mondjuk túlzottan fösvény, és nehezére esik adakozni, a karma törvénye olyan helyzeteket teremt számára, ahol szükségszerűen el kell, hogy osztogassa a vagyonát. Ily módon "kényszeríti" rá, hogy az adakozást megtanulja. Ha képtelenek vagyunk adni, adnunk kell majd. Ha képtelen vagyunk kapni, mindenkitől kapni fogunk. Ha erőszakosak vagyunk, velünk is erőszakos dolgok történnek. Ha szeretet van bennünk, szeretetet kapunk a világtól. A karma nem más, mint tükör. Önmagunk tükre, amelyben megnézhetjük, mit kell megtanulnunk. Egyszerűen nem lehet csak úgy, következmény nélkül bármit megtenni a világban. Sokan abban bíznak, hogy nem derül ki az, amit tettek, de a valóságban semmi sem marad a maga következménye nélkül. Ha kell, életeken át elkísér bennünket egy-egy adósságrendezésre váró feladat. Ezzel együtt a karma nem holmi kegyetlen guillotine, amely könyörtelen módon lesújt a bűnösökre, amikor arra alkalom adódik. Sokkal inkább egy mérleghez hasonlatos eszköz, amely folyamatosan egyensúlyban tartja a cselekedeteket. Ha tehát valaki folyamatosan erényes dolgokat cselekszik, a mérleg serpenyője lassan visszaáll, hiszen a korábban elkövetett helytelen cselekedeteket ezzel ellensúlyozza. Az ember mindig a helyes mértékkel mérve cselekedjen. Azaz, amikor kell, legyen józan, amikor kell, legyen mámoros, amikor kell legyen racionális és értelmére hagyatkozó. Amikor kell, dobja sutba a gondolkodást és hallgasson a szívére. Talán ezt a legnehezebb megcselekedni. Ebben a kettősségben egyensúlyt találni jelenti az emberi mértéket.

"úgy szeresd felebarátodat, mint tenmagadat", azaz tedd azt másokkal, amit magaddal is cselekednél, hiszen a következménye terád száll. Ez szükségszerűen nem jelenti, hogy mindig jót kell cselekedni másokkal, csak annyit, hogy a cselekedetek földjén is "ki, mint vet, úgy arat". Amit másokkal cselekszünk, azt kapjuk vissza. Ahogyan a világhoz viszonyulunk, úgy viszonyul hozzánk is a világ.

"Ahogy vetsz, úgy aratsz". Ez úgy is ismert, mint az

"OK ÉS OKOZAT TÖRVÉNYE" A KARMA TÖRVÉNYE

Bármit küldünk ki az Univerzumnak, az visszatér hozzánk. Ha boldogságot, békét, szeretetet és barátságot szeretnénk, akkor magunknak is boldognak, békésnek, szeretőnek és barátnak kell lennünk.

Az emberi élet végső célja, a teljes élet megélése: ahol minden egyéni cselekedet másoknak is hasznot hozó. Ahol a cselekedet önmaga gyümölcse, ahol nincs viszonosság, viszonzás, visszahatás. Ahol a cselekedet és következménye egybeesik. Ahol nincs a "majd meglátod", vagy" majd visszakapod", csak a "most" van. Ahol minden tett kimerül önmagában.
Képesek vagyunk-e így cselekedni? Tudunk-e úgy adni, hogy nem várunk vissza cserébe bármit? Az emberi világ annyira az adok-kapok viszonyra épül, hogy a karmikus törvény alól csak nagyon kevesen érik el a felszabadulást. Pedig az ember csak akkor léphet át a magasabb világok kapuján, ha a karma lánca róla leszakad, hogy szabad és tiszta lélekkel fogadhassa egy új és szebb világ boldog köszöntését.

Csak az itt és most létezik. Ha a múlton gondolkodunk, és a jövőnktől félünk, az nem fog nekünk segíteni semmiben. Cselekedni a jelenben kell, mert amit most cselekszünk az kihatással lesz a további karmánkra!

KEZDJÜNK EL AZ AJTÓT NYITNI A TUDATOSSÁG FELÉ, ÉS BEENGEDJÜK ÉLETÜNKBE A FÉNYT!

A Lélek-Mátrix segítségével választ kaphatsz a kérdéseidre!