Sorsszám-Életfeladat

2017.02.26

Az évszámunk egyjegyű számösszege az idős korunkra ad utalást, a hónapszámunk a fiatalkorra és gyerekkorra, a születésnapszámunk pedig a felnőtt időszakunkat jellemzi.

Az évszámunk, hónapszámunk és napszámunk egyesével összeadva az életfeladatunk vagyis a sorsszámunk.

A számmisztika, numerológia egy nagyon jó, és érthető, egyszerű technika.

Amikor elkezdjük kutatni mik is vagyunk, hogy is vagyunk, miért működünk így vagy úgy. Legegyszerűbb módszer erre a számmisztika, vagy más néven numerológia. Ez egy elég könnyű, de mégis mélységében bonyolult módszer arra, hogy lássuk melyik az szám az, amivel azonosulnunk kell. Ez pedig nem más, mint a saját Sorszámunk. Születési évünk, hónapunk, napunk, egy számjegyre egyszerűsített értéke. Az életünk legfontosabb életfeladata.


Sokszor hallunk a számok világáról, és a rezgésekről. Tudjuk, hogy számok nélkül nincs élet. Adószámod, telefonszámod, kocsid rendszáma, ház számod, mind-mind jellemez téged és befolyásol. James Graham Montrose mit mondott erről? Olvasd el itt: Számmisztikai elemzésnél.
Biztos hallottál már arról, hogy a munkáltatók, és rendőrség is igénybe veszi a számmisztikusok, asztrológusok, látók és médiumok segítségét. Egy-egy emberről nagyon könnyen és nagyon sok mindent ki lehet deríteni, ha csak a születési számait tudjuk.

Miben segít a Sorszám vagyis az Életfeladatod?

  • Először is megismered Önmagad, és életfeladatodat milyen vagy, milyen tulajdonságaid vannak. Hiába is ellenkezel előbb utóbb rájössz, hogy illik rád a leírás. Mindenki így kezdi először tagadja. Ha nem hiszed el kérdezz meg 5 embert, akik legközelebb állnak hozzád. -Mondjanak rólad jellemzést, de őszintén.
  • Kapcsolatok kialakításánál, vagy a meglévő kapcsolat megértésénél, és ez által egy jobb élhetőbb szerethetőbb élet kialakításánál.
  • Pályaválasztásnál, Karrier váltásoknál, ha nem tudja valaki, hogy milyen munka milyen karrier való neki.
  • Lakóhely választásnál, otthon, autó, telefonszám vásárlásnál...stb


1-es sorszám vezető

2-es sorszám segítő

3-as sorszám szórakoztató

4-es sorszám realista

5-ös sorszám optimista

6-os sorszám harmonikus

7-es sorszám céltudatos

8-as sorszám harcos

9-es sorszám szellemiség jellemzi

De ezek még csak a jéghegy csúcsa a számmisztikai értelemben.

Nézzük akkor a Sorszámokat, életfeladatokat:

Sorszám 1-es:

Kreatívak, tudatosok, következetesek, erősek, akaratosak, egosak, büszkék, intelligensek, tudják mit akarnak. Vágynak a sikerre az elismerésre, ezért tesznek is. Vezetőknek születtek. Mindig mernek változtatni az életükön. Nagyok az elvárásai a külvilággal szemben, de fontos számukra az elismerés. Amikor eléri célját akkor is kontrollálja, amit csinál, csak a célja érdekli. Jók a probléma megoldó képességeik. Konzervatív és hagyományőrző is lehet. A párkapcsolataiban sok a konfliktus mert nem tud engedni. Nincs benne tolerancia. Sok a düh, az elfojtás benne, amit gyerekkorból hoz és amitől Ö maga is szenved. Ha szembesítik a saját hibáival vagy megbántják nem felejti el soha. Egyedül szeret dolgozni, Ha valakinek sok van a számmisztikai képletében, az nem illik bele a normában. Ha viszont hiányzik a képletéből akkor a kreativitás az erő, és akarat hiányát jelenti. Az egyes Sorszámúak voltak azok, akik kivezették az embereket a sötétségből, a barlangból a fényre. Erős bennük a férfias dominancia. Ha nő az illető ez nem igazán jó. Ha valaki tudatában van ennek akkor ezt az erejét kicsit felül kellene vizsgálni. Legnagyobb problémájuk, hogy tökéletesség mániások. Elégedetlenek mindennel és ha ebből nem tudnak engedni, magányos emberekké válnak. Maximalisták és nehéz velük együtt dolgozni. Soha nem jó nekik semmi. Érzelmeit is nehezen tudja kimutatni mert aki hatalomra, uralomra vágyik ott hiányoznak az érzelmek. Fiatalon házasodnak de ha nem kapja meg a párjától a számára fontos dicséretet, elismerést, fényességet, tiszteletet, csodálatot akkor elválik. Akiknek sok 1-van a képletében azok átgázolnak, megaláznak másokat, agresszívek, és könyörtelen is tudnak lenni, hatalommámorban úsznak, vagy akár önpusztítóak is lehetnek. Leggyakrabban, szív, agy vagy szembetegségek azok, amikkel szembe kell nézniük életük során. Hajhullás is gyakori náluk. Ha 1-es sorszámú a párjuk akkor is hullhat a hajuk. A kiegyensúlyozott 1-seknek az a jelmondata, hogy "nem csak magamért uralkodom, hanem másokért is". Az ilyen ember már képes másokról is gondoskodni, és önfegyelmet gyakorolni. pihenésre is szán elég időt, hogy feltöltődön, és nem aggódik a tökéletes világ felelősségvállalásán.

Ezek igazak azokra is akiknek a születési napszámuk 1-10-19-28. Mivel a születési nap számunk a felnőttkori Énünket is tükrözi az pedig a legaktívabb időszak az életünknek. Körülbelül 20-25 évtől indul, és 60-70 év között ér véget.

Akik 10-én születtek azoknak ezek a tulajdonságok még jobban felerősödnek. Tízszeres erővel hatnak rá.

Akik 19-én születtek azoknak a 9 -es miatt megvan benne a rugalmasság és nem annyira merev, mint az 1-es.

Akik 28-án születtek azok sokkal erőszakosabbak a 19 én születetteknél, hiába van benne a 2 szám, ami enyhítené. Meghallgatja a másik felet, de nem úgy cselekszik hanem az van úgy is amit ő akar. Mer kockáztatni, de át is lehet verni. Ha nagy bukás van az életében talpra is tud állni.

Kíváncsi vagy a folytatásra? Számmisztikával-numerolóigával, névmisztikával, kapcsolatban?

Szeretnéd megadni önmagadnak a lehetőséget, hogy az életedben pozitív változások következzenek be?