Számmisztika Elemzés

2017.02.26

Minden ami számokból, betűkből áll, számmisztikai elemzésre alkalmas.  Elemzés során életünk főbb állomásit is megkapjuk.

Számmisztika Elemzés


Miét van szüksége mindenkinek saját számmisztika elemzésre?

Ahhoz hogy jobban tudjuk érvényesülni az életben és többet tudjunk meg Magunkról, minden lehetséges eszközt igénybe kell, hogy vegyünk. Az Önismeret egyik leggyorsabb megoldása ha megértjük mi a feladatunk a földi itt tartózkodásunk alatt. Minden ami számokból áll, számmisztikai elemzésre alkalmas. Így megtudhatjuk elemzés során életünk főbb lehetőségeit.

A születésünk pillanatát nem tanítják sehol, sőt régebben még az óra-percet sem írtak fel, bár ez egy igen fontos momentum az életünknek. Leszületünk egy bizonyos rezgésű számmal, ami csakis kizárólag hozzánk tartozik. Ha jól belegondolunk mindenünk számokból áll. Személyi számunk, telefonszámunk, kocsi rendszámunk, házszámunk, de még ha sorban állunk ügyet intézni, akkor is számok alapján azonosítanak bennünket.

Lehet e akkor figyelmen kívül hagyni? Befolyásolják egyáltalán az életünk alakulását? A számok rezgésekből állnak, és körül vesznek bennünket.

A számokkal kifejezhető rezgésjelenségről James Graham Montrose (1612-1650) skót tábornok a következőket mondta: "Rezgésből álló világegyetemben élünk, és minden ember, aki e világra születik, rá jellemző rezgést bocsát ki, amely rezgésminőség őt mindenki mástól megkülönbözteti." Érdekes módon ezt a felismerést a modern természettudomány igazolta, hiszen bebizonyította, hogy a világmindenség minden összetevője, rezgésből, hullámból áll.


Sokszor és sok formában tiltották ezeket a tudásokat az emberek elöl. Olyan világban élünk ahol már a munkahelyeken is sokszor igény beveszik a számmisztika elemzést egy potenciális jelöltről, mielőtt felvennék az új meghirdetett állásra. Amiből persze sok minden kiderül, milyen a temperamentuma, vagy, hogy tud e csapatban dolgozni vagy inkább magányos harcos? A számmisztika elemzés során olyan dolgokba kapunk betekintést, amiről csak sejtéseink vannak, de igazából nem tudjuk. Azért mert minden tudásuk a tudatunk alatt van. Azért is nevezik tudat alattinak. Földi születésünkkor kapunk egy igen fontos számot, a sorsszámot. Amikor megszületünk, még nem tudjuk, hogy miért. Majd amikor egyre nagyobbak leszünk kérdéseket teszünk fel, de válaszokat nem kapunk. Láthatjuk, hogy a világba egyre többen nem találják a helyüket az igazi szabadság, boldogság és az igazi tudatosság felé. Boldogtalanok, pénztelenek, sikertelenek. Nem mernek változtatni. Pedig a változás jó. Sokan fordulnak manapság a spiritualitás felé, hogy megtaláljak a választ: MIÉRT történik ez velünk és miért is élünk egyáltalán.

Saját magunk dönthetünk, a sorsunk felől! A számmisztikai elemzés egy jó induló alap, ami segít eligazodni az évek során.

Az Önismeret az egyik olyan módszer, ami segít abban, hogy megtaláljuk mi a jó és mi az, ami kevésbé jó nekünk. A számmisztika egyike azoknak, ami elég hamar gyors átfogó képét tud adni önmagunkról, belső motivációinkról, külső tulajdonságainkról vagy akár párkapcsolatunkról is. Pályaválasztásban is nagy segítségünkre lehet. Fiatalon még nem igazán alakul ki mit is szeretnénk csinálni felnőtt korunkba. Egy számmisztikai elemzés erre is remek lehetőség. Például ikrek esetében ugye itt mindkettőnek ugyan az lesz a vele született sorsszáma. De mivel egy számnak több jelentése van, így ha mindkettőnek 3.-as a sorszáma akkor az egyik lehet humorosabb viccesebb beszédesebb, míg a másik komolyabb, kreatívabb, alkotóbb. Már ebből is látszik, hogy az egyik lehet politikus, író esetleg humorista, míg a másik akár valamilyen tudományos kísérletezéssel, vagy bármilyen barkácsolással foglalkozó személy. Tehát ez egy nagyon nagy segítség a szülöttnek is, és a szülőnek is, hogy merre is irányítsa majd az életben gyermekét.

A Számmisztikai elemzés során a Sorsszámodat úgy számolhatod ki ha egyesével összeadod a Születési Éved, Hónapod, és Napod minden egyes számjegyét. Például így: 1989.12.05=1+9+8+9+1+2+0+5=35=8

Ugye nem is olyan nehéz!

Viszont van egy másik szabály: akik 2000 után születtek azoknál nem így adjuk össze egyesével hanem az elején a 20-ast nem vesszük külön. Így :2017.01.31.=20+1+7+0+1+3+1=33=6

Ha egyesével adnánk össze akkor teljesen más számot kapnánk Sorsfeladatnak. Lássuk: 2+0+1+7+0+1+3+1=15=6

Tudod mit jelent a 15 -ös Sorsfeladatnak, és mit a 33-as? Azt mutatja meg, hogy milyen eszközt kaptál a Sorsfeladatod teljesítéseshez. Hát szóval ezért is érdemes felkeresni egy Numerológust, aki elkészíti a számmisztikai elemzésünket.A 15-ös akár a lottón is nyerhet, még a 33 as humoros, beszédes és szereti a pénzét másokra is költeni. Ugye milyen érdekes, hogy csupán egy pár számból mi mindent meg lehet tudni?


Másik nagyon érdekes téma a személyes év kiszámítása

Érdemes elgondolkodni és visszafele is kiszámolni életünk alakulásait. Folytathatjuk a sort akár hónapokra, napokra lebontva milyen az éppen aktuális napunk, de számos más elemzésre is alkalmas a számok világa. Párkapcsolatok elemzésére, kocsi, ház, esetleg vállalkozás indítására, és még sorolhatnám.

A személyes év számításának menete:

A Születési hónapszámunkat és a születési napunkat összeadjuk, majd az adott évnek a számait is. Az igy kapott eredményt egy számjegyre redukáljuk, Arra ügyeljünk, ha abban az évben nem volt születésnapunk, akkor az előző év számait adjuk hozzá. Például: 1982.05.02. és most 2016. április van akkor =0+5+0+2 (hónap + nap) + 2+0+1+6 (év)=16=7---vagyis a személynek májusig 6.-s személyes éve van. Májustól lép be a 7.-s személyes évébe. Tehát latszik hogy nem naptári évet követ, hanem születésnapunktól születésnapunkig tart.

1.-s személyes év: Újrakezdés, Lezárása az előző évnek. Párkapcsolatban, munkahelyben hozhat változást, ha nem, kívülről akkor belül változunk. Nagyon jó év vállalkozás indítására új elkezdésére. De hozhat költözést vagy lakás felújítást is.

2.-s személyes év: Lassú év. Kölcsönadott pénzek befolyhatnak. Anyagias év. Vállalkozás alapjait itt lehet erősíteni. Nehezebb év, mint az -1-es év. Sok munkával jár. Érzelmi problémát hozhat. Főleg nőknél férfiakkal való gondot. Férfiaknál akár halált is jelenthet.

3.-s személyes év: Segítők, barátok, pártfogók jönnek. Gyors szám. Jó dolgokat hoz. Házasság, esküvő, gyerek, kihívást, de még akár média szereplést is.

4.-s személyes év: Nehézséget jelent az élet minden területen. Áldozatot kell hozni. 2.-s és 4.-s években kötött házasságokban nehézségeket lehetnek.

5.-s személyes év: Szerencsés, jó rezgésű év, csak kiszámíthatatlan. Ne tervezzünk itt hosszútávra, mert felbomlanak. Utazások, költözések, mozgások, sőt akár balesetveszélyes is lehet ez az év. Munkahelyen itt nem szabad felmondani, mert rosszabbul járunk. Inkább rugassuk ki magunkat, de ne mondjuk fel!

6.-s személyes év: Csendes év. Ha itt harmadik személy bejön, egy párkapcsolatban akkor azt szigorúan komolyan kell venni. Család, szerelem, házasság, esküvő, boldogság, de lehet temetés is. Ház, lakás felújítás. Hosszútávú külföldi utazás.

7.-s személyes év: Lassú időszak. Anyagilag semmi jót nem jelent. Jöhet betegség, magányosság, elcsendesedés. Számvetés időszaka.

8.-as személyes év: Karrier vagy párkapcsolat éve. Szenvedélyes szerelem, és pártfogók jöhetnek. Ebben az évben lehet kockáztatni. Elszámolás időszaka, azt kapjuk, ami jár, jogi ügyek, harcok lehetnek. Műtétek, balesetek.

9.-s személyes év: Lezáró év. Meg kell válni dolgoktól, emberektől-házasságoktól, amik már nem szolgálják a fejlődésünket. Új dolgoknak helyet adni. Munkahelyről ki is rúghatnak, de ne aggódjunk!

Persze nem csak erre lehet használni az számmisztika elemzést, hanem összekombinálható a születendő névvel. Amit egy másik "NÉVMISZTIKA" írásomban mutatok meg.