Számmisztika-Születési

2017.03.23

Születési dátum alapján a számmisztika nagyon sok mindenre választ ad. Kiszámíthatód az egész Életed!


Számmisztika-Születési


Születési dátumból a számmisztika alapján kiszámolhatók az életed fontosabb területei!

Eddig csak botorkáltál az életeben, vagy tudatosan követted az elérni kívánt céljaidat? Ezek a terveid mindig teljesültek, vagy kisebb, sikereid elérése után megelégedve hátra dőltél?

Mit szólnál ahhoz, ha kiszámítható lenne az életed?

Ha tudnád mi a feladatod ebben az életedben?

A számmisztika születési dátum alapján nagyon sok mindenre választ ad!

A születési dátumunk alapján az egyéni program csomagunkkal az életünk folyamán akaratlanul is szembesülünk a tartalmával a számmisztikánk köszönhetően. A sorsszámunk az életfeladatunk az évszámunk a gyermekkori, felnőttkori, és időskori számainkon kívül van még számos olyan terület, amit nem ismersz. Ilyen lehet a születési mátrix 9 száma és a mágikus négyzet 12 száma is.

Születési számunk és a nevünk egyszerű kiszámolása csak egy ugródeszka a számmisztika világában!


A számok mögött óriási lehetőségek vannak!


Számaink megegyezhetnek az életutunk is hasonló lehet, de minden ember másképp reagál neveltetésből, hitrendszerekből fakadóan bizonyos életfeladatokra.

Ha tudjuk azt, hogy a sorsfeladatainkhoz milyen lehetőségeket és képességeket kaptunk, könnyebb végig menni az úton. Minden döntésünk mögött a hitrendszerünk áll. Sokféleképpen reagálhatunk egy feladatra. Nincs rossz lépés! Határainkon belül olyanná alakítjuk a sorsunkat amilyenné magunk tesszük.

Élfeladatunk 9 évente más és más minősítést kapnak. A személyes éveink tanulandó életfeladatok.

Sokan keresik most a spiritualitásban, asztrológiában, theta healing-ben, családállításban, számmisztikában, tarot kártyában, ingában NLP-ben a miértekre a választ. Nagyon sok jó technika van, de szinte mindegyik egyet akar, hogy megtaláld Önmagad, hogy tudj és akarj élni a lehetőségekkel. A belső Isteni lényed mindenre tudja a választ. A lelked nem hibázik, így te sem vagy hibás semmiben. Ha mégis úgy érzed, hogy rosszul döntöttél valamiben, valamikor, akkor meg kell, hogy nyugtassalak tévedsz. A későbbiek igazolni fogják neked azt, hogy a rossznak hit döntéseid tették veled a legjobbat mert kiléptettek a komfortzónádból. Merj élni! Hogy megismerd önmagad és a körülötted élőket a számmisztika a legegyszerűbb módszer erre.

A számmisztika születési dátum alapján egy egyéni kód!

A születési mátrixodat felállítani nem nehéz. A születési dátum alapján minden számot beírunk a megfelelő helyre. Így feltárul előttünk múlt, jelen, jövő síkjain kívül még a fizikai-anyagi, érzelmi, gondolati és spiritualitás vonalak is. Te ismered minden fontosabb számmisztikai területedet?

Sokan a nevüknek a betűk számmá alakított elemeit is egy ilyen négyzetbe helyezik. Próbáld ki! Tudsz e azokkal a számokkal azonosulni elelemezgesd rád illik e? A Káldeusi numerológia másképpen számolja a neveket nézd meg itt és számold ki azzal is! Mit veszel észre? Ez vagy az előző tetszett jobban?

Tudod hogyan kell kiszámolni a születési dátumodból a Számmisztika mágikus négyzetének 12 számát?

Tisztában vagy milyen titkokat rejt a képleted ezek területei?

Ennek a bűvös négyzetnek legendája van! Gyógyításra és különböző szertartásokhoz használták. Rontásoknál és átkok ellen is. Sokan azonban elferdítették az igazságot és nem helyesen alkalmazzák. Ne higgy el mindent, amit látsz és olvasol. Járj utána magad!

A számmisztika rejtelmei a születési dátum alapján kiszámolható életednek 12 nagyon fontos pontja. Amelyek akár egyesével is mind kiemelt életterületek az életednek. Szeretnéd megismerni a hozzád szorosan kapcsolódó területeid számait?

Kabbalisztikus Négyzet más néven bűvös vagy varázs négyzet.