Szerelmi Jóslás

2017.07.31

A párkapcsolat egy olyan téma, amit mindenki tudni szeretné. A szerelmi jósláshoz használt eszközök az idő folyamán kibővültek. A szív titkait mindenki tudni szeretné.

Szerelmi jóslás egyszerű módszerekkel

Mindenki fürkészi a jövőt ki így, ki úgy.

Mindenki a tökéleteset keresi. Tarot kártya? inga? számmisztika? Talizmán, személyes jantra? kávézacc jóslás? Mindegy mi, csak mutasd meg mi vár rám a szerelem területén?

A bizonytalanság sokszor megjelenik az életünkben. A boldog párkapcsolat kérdéseiben sokszor tapasztalt szakértőre is szükségünk van. De van amikor egyszerű kérdésekkel mi magunk is választ találunk. Próbáld ki Te magad!

Hogy mikor törnek elő ezek a kérdések belőlünk?

 • első találkozás előtt,

 • első találkozás után,

 • házasság előtt,

 • házasság után,

 • gondoknál,

 • harmadik fél megjelenésénél,

 • veszekedéseknél,

 • gyermek születésnél,

 • anyós, após elvárásainál.

Szerelmi jóslás számokkal

Legegyszerűbb eszköz a számmisztika. Az okkult művészetek egyik legősibb mágiája. Minden, ami nevén megnevezhető a világban leírható számokkal is.

Összeadod a születési számaidat. Egy jegyre redukálva megkapod a szerelmi számod alapkarakterét.

Egy egyszerű módszerrel már is megállapíthatod, hogy páros vagy páratlan szám jött e ki. A párosok inkább nőies, lágyabb energiával bírnak. A páratlanok erősek magabiztosak. Kivétel viszont itt is van a 4 és a 8-as. Akik határozott és kemény jellemek.

1-es Szerelmi szám:

Magabiztos és született vezető típus vagy, aki uralkodni akar. Kezdeményezésben biztos, hogy nem maradsz alul. Szeretsz minden újat kipróbálni. Ennek ellenére gyakran érezheted magad egyedül. Egy átgondolt és jól megfontolt döntés tud segíteni a párkapcsolati kérdésednél.

Hozzád legjobban illő szerelmi szám: A 7-es, aki szintén célratörő és karrierista. Viszont ez nem azt jelenti, hogy más szoba sem jöhet.

2-es Szerelmi szám:

Mélyen érző és megértő társ tudsz lenni a kapcsolatokban. Egy ajándék vagy együttérzőnek, segítőnek születél. Neked egy erős társra van szükséged, hogy ellensúlyozd a te gyengébb oldalad. Ez által az Ő erősebb oldalát kicsit csillapíthatod. A 4-es vagy 1-es is kitűnő lehet számodra.

3-as Szerelmi szám:

Nagyon kreatív vagy a kapcsolatokban. Ha csak egy kis egyhangúságot érzel a szerelmi életedben máris fel akarod dobni valamivel. Szeretsz harmóniában élni és nagyon nagy a mozgástered. Arra vigyázz, hogy a racionalitás elnyomhatja az érzelem világodat. Legjobb, aki passzol hozzád a 3,7,8-as.

4-es Szerelmi szám:

Biztonság, komolyság és tervezhetőség jellemezi a párkapcsolataidat. Hosszú és tartós kapcsolatra törekszel. Amit eltervezel abban makacs és pesszimista lehetsz. Ennek ellensúlyozására társadat kérd meg segítsen ebbe neked. A 2,4,5,8 szerelmi számokkal jól megérhetitek egymást.

5-ös Szerelmi szám:

Vérbeli tüzes típus vagy. Adrenalin nélkül nálad nincs szerelem. Egyhangú randi nálad nem jöhet szóba. Inkább extrém dolgokkal okozol meglepetést. Téged birtokolni nem lehet ezért komolyan venni sem ajánlatos. Ennek kapcsán érzelmet is kevesebbet teszel bele egy kapcsolatba. Ki illik hozzád? 3, 5, 8-as.

6-os Szerelmi szám:

Tökéletes harmónia, szerelem, csokis eper, rózsaszirom és romantika jellemzi a párkapcsolataidat. Az anyagi biztonság és az érzelmi terület is fontos számodra. Jól kijössz az 1,2,4,9-es emberekkel.

7-es Szerelmi szám:

A külsőségek abszolút hidegen hagynak. Inkább egy kvantumfizikussal érzed jó magad. Sokszor egyedül érzed jó magad és érzelmileg kicsit zárkózott vagy. Téged meg kell fejteni és megszerezni sem árt. A 3, 4, 8-as akikkel megtalálod a hangot.

8-as Szerelmi szám:

A tűz és szenvedély mellet a karmikus dolgok is jelen vannak a párkapcsolatnál. A kritikát nem szereted és harcolni is tudsz egy kapcsolat megtartásáért. 1, 4, 8-as ami a legeslegjobban illik hozzád, de amint mondtam mindenkivel ki lehet alakítani harmonikus kapcsolatot csak akarni kell.

9-es Szerelmi szám:

Magasak az elvárásaid. Az őszinteség és tökéletesség is fontos egy párkapcsolatban számodra. Addig működnek jó a kapcsolataid ameddig tökéletesnek látod a másikat. Amint ez a varázs elmúlik a szerelem is elvész. 1,2, 5, 7-es ezekkel mind megtalálod a közös hangot.

Ha nem vagy biztos magadban? Keress meg! Rendelj Online Jóslást!

Szerelmi Jóslás Ingával

Magad is könnyedén elkészíthetsz egy ingát!

 • Vegyél elő egy cérnát és egy tűt, vagy gyűrűt esetleg egy kis gyöngyöt. A lényeg, hogy ne legyen nehéz hanem könnyű legyen.

 • Fűzd fel a cérnára a kijelölt tárgyat.

 • Hangolódj rá a kérdésre (gyertya, meditáció, koncentráció)

 • Határozottan utasítsd az ingát a helyes válaszok előtt. Megerősítésekkel! Így!

 • Mutasd meg az igent!

 • Mutasd meg a nemet!

 • Majd tegyél fel biztonsági kérdéseket is.

 • Ma szerda van?

 • Ma esett az eső?

Majd rövid, tömör és helyes kérdéseket tegyél fel az Ingának. A szerelmi életeddel kapcsolatban!

 • Menjek holnap randizni Jóskával?

 • Folytatódik Palival a közös kapcsolatunk?

 • Elfogadjam e Feri meghívását?

Török kávé módszer Szerelmi Jóslásra

Nem ismered? Aztékoktól indult el ez a módszer. De nem is ez a lényeg hanem hogy forralj vizet és a kávézaccra öntsd rá. Ízesítsd kedved szerint. Lehetőleg fehér színű bögrét válasz. Ameddig kortyolgatod gondolj a téged foglalkoztató kérdésre. Amikor elfogyasztottad egy határozott mozdulattal a csészealjára borítsd ki a zaccot. Pár másodperc múlva pedig fordítsd vissza. Ezekből a jelekből olvasni lehet. Az intuíciód és képzeleted segít a kávézacc jóslás megfejtésében. A jelek különbözőek lehetnek, de ne hátrálj meg, hallgass a megérzésedre. Például mit jelenthet számodra a csillag jel vagy egy tigris megjelenése? Bátran hagyatkozz a megérzéseidre!

Szerelmi Jóslás tarot kártyával

Ha van tarot kártyád otthon keverd össze a lapokat és terítsd ki!

Kérdezz!

Hogyan alakul XY-nal a szerelmi életünk?

Három lapot emelj!

 • első az előzmény,

 • második: a jelen időszak

 • harmadik: ami lesz belőle.

Ha nem értenéd a választ, akkor se keverj és húz másikat. Adj időt magadnak, gondolkozz el rajta és hívd elő az intuíciódat, éberségedet. Ha még így sem megy, húz arra a lapra amelyiket nem érted, hogy magyarázatot kapj.

De természetesen cigány kártyával is megpróbálhatod.

A lényeg a szerelmi jóslás kérdéseknél, hogy ne vigyük túlzásba és ne görcsöljünk. Vegyük könnyedén és egyszerűen. Akkor a megoldás is jönni fog.