Szexualitás hogyan lehetne másképp?

2020.02.11

Gary, milyen tanácsot tudnál adni a pároknak, akik azt keresik, hogyan javítsák szexuális egészségüket, a maga teljességében: mind érzelmi, mind fizikai szinten?

A szexuális egészségről - Gary Douglas

Gary, milyen tanácsot tudnál adni a pároknak, akik azt keresik, hogyan javítsák szexuális egészségüket, a maga teljességében: mind érzelmi, mind fizikai szinten?

Ha a szexről beszélünk, az erogén izgatás legnagyobb forrás. A legtöbb nő nem szeret a szexről beszélni. Azt gondolják, hogy rossz, hogy nem illendő dolog. Azt hiszik, hogy ez valami olyan dolog, ami fölött vannak ők. A legtöbb férfi a szexre gondol, és nemigen gondol másra. Találtam egy olyan hölgyet, aki így volt ezzel:"Alig várom, hogy hazamenjünk, és szexeljünk." Ha a nő valóban szexelni akar, sokkal jobban izgat, mint bármilyen izgató szer, ami rendelkezésemre állhat. De sajnos, nagyon kevés nő van így evvel.

Nagyon szeretném ajánlani a hölgyeknek, hogy olvassák el a " Salon Des Femmes"-t és a "The Gentlemen's Club"-ot, így megértik a férfiakat és önmagunkat. Nem arra programoztak bennünket, hogy bátorítsanak abban, legyünk éberek arra, hogy kik is vagyunk mint létezők, és kik vagyunk az erre a létidőre választott szexuális szerveink szerint.
Nektek, hölgyeknek más nézőpontotok van, mint a férfiaknak. Mi azt figyeljük, hogy miben azonos a szex. Ők nem, ők különbözőek. Vegyétek ezt figyelembe.
Ránézel egy személyre, aki ott van előtted, és belemész abba:"Mire van szüksége tőlem?" Ez a legnagyobb gyilkos, amit a kapcsolatokban látok. A hölgyek ilyenbe mennek bele: "Szükségem van arra, hogy ezt meg ezt tegye." A férfiak ilyenbe: "Szükségem van arra, hogy ezt megtegye." Ez általában nem teremti, nem viszi tovább a kapcsolatot. Ez elpusztítja azt, mert arra figyelsz, amit NEM tesznek.
Ezt kérdezheted: "Mit tehetek, mivé válhatok ennek a személynek, ami több életet és lehetőséget teremt neki?
Mikor ebből a kérdésből működsz: "Hogyan lehetek hozzájárulás, hogy ezek a dolgok jobban működjenek?" - a világ kitágul.

Jobban vagy, jobban vannak, és mindenki boldogabbá válik.

Feltöltötte : Susan Lazar Hart
Fordította: Fazakas Éva


Mi lenne ha könnyebben be fogadnál energiákat fogadni azoktól, akik táplálóak a testednek és a lelkednek?
Mi lenne ha könnyebben tudnál nemet mondani azokra a dolgokra, melyek nem hozzájárulás se neked, sem a testednek?       

Mi lenne ha a szexuális gyógyító képességedet átalakítanád arra ami neked és a testednek tápláló?
Tudod azt, hogy mire vágyik a tested igazán?
Szeretnél a tested ezen  területén is könnyedséget?