Tanulás és Sorsszám

2017.02.26

Amikor tudjuk a sorszámunkat akkor azt is tudjuk hogyan tanulhatunk egy-egy leckét.

Tanulás és Sorsszám


Hogyan tudunk segíteni gyermekünknek a tanulásban?

A Sorsszám a megoldás!

Ha tudjuk a sorszámunkat akkor azt is tudjuk hogyan tanulhatunk egy-egy leckét meg!

Amennyiben nem tudod mi az, hogy sorsszám itt olvashatsz többet.

Elkezdődött az iskola! A szülőnek nagy Öröm, de a gyermeknek is?

A gyerekek sok mindent tanulnak, csak azt nem amit épp kellene a további élethez.

Tanulnak verseket, történeteket, amik már mind elmúltak, elavultak.

Nem tanítják meg gyermekeinket a számok jelentésére a nevünk eredetére....

Amit tanítani kellene velük, hogy hogyan kell kreatívnak lenni, hogyan kell alkotni hogyan, kell hitelt felvenni, vállalkozni, pénzzel bánni.....

Majd ezeket egy másik írásban, most nézzük a számok világát!

Sorsszám: 1

Nem kell, aggódjunk érte nagyon aktív, kreatív, és jó a felfogóképessége. Ha Ö úgy dönt nem tanul még akkor is tud. Viszont sikerélményekre szüksége van. Amikor szerepelnie kell, számára nem létezik, hogy rosszul szerepeljen, mindig a maximumot hozza ki magából, és ezért meg is tesz mindent. A vezetés, vállalkozás az ö területe.

Motiválható: versenyeztetni kell!

Sorsszám: 2

Szívesen felmondja a leckét, hogy biztosabb legyen. Erősíteni kell az önbizalmát. Igényli, hogy foglalkozzanak vele, fontos számára a visszaigazolás. Bátorításra, biztatásra, vágyik. Segítőkész, jóindulatú, tele van szeretettel ezért segítésre és gondoskodásra termett. Szeret másokon segíteni, közösségi emberke. Vendéglátásban is megállja a helyét.

Motiválható: Ha szükség van rá!

Sorsszám: 3

Megtanul bármit, jó a felfogóképessége. Erején túl is teljesít. Sok minden érdekli, ezért széteséshez, felületességhez vezethet. Szeret szerepelni középpontban lenni, szórakoztatni. Jól tud szervezni, kommunikálni. Összpontosítást kell megtanulnia, hogy egy valamire koncentráljon. Jó neki a szervezés, üzlet és kommunikáció.

Motiválható: Sikeres lesz és népszerű!

Sorsszám: 4

Tökéletességre törekszik, sokat foglalkozik a tanulással. Szinte bemagolja az anyagot. Ezért gyakran görcsöl, izgul a feleléstől. Meg kell tanítani, hogy az akadályokon, feladatokon lazítson, úgy minden könnyebb lesz. Sporttal is levezethető a feszültség. A logikus gondolkodás, sport és cselekvő, aktív munka való neki.

Motiválható: Csak ő tudja megcsinálni!

Sorsszám: 5

Szétszórt, de nagyon optimista, úgy hiszi, hogy tudja az anyagot. A szerencsében bízik, de sokszor csalódik is. Meg kell tanítani kitartóbbnak, türelmesebbek lenni. A biztos sikert úgy érheti el, ha lepésről lepésre végig veszi az anyagot. A Humán terület, tanítás, oktatás, média terület jó neki.

Motiválható: Ő a legokosabb!

Sorsszám: 6

Sokat tanul, szeretne jól szerepelni. Megfelelni vágyás van benne. Szerepléskor lámpalázas, szorong, hogy felsül. Biztatni kell, hogy jól megtanulta a leckét ne féljen. Művészetekben, egészségügyben, szépségiparban jól tud kibontakozni.

Motiválható: Valamit valamiért!

Sorsszám: 7

Bármit megtanul, ami érdekli, de a többi tantárgyat se hanyagolja el. Elemző, analizáló, céltudatos képességgel rendelkezik. Jól kommunikál. Van benne megfelelni akarás. Szellemi vezető válhat belőle. Amiben kitűnő lehet: kutató, tervező, szellemtudományok doktora.

Motiválható: A tudását elismerik!

Sorsszám: 8

Nagy akaraterővel rendelkezik. Akkor tanul amikor Ö akar, kényszeríteni nem lehet, mert még rosszabbul sül el. Erőszakkal semmit nem érünk el nála. Viszont finom biztatgatással segíthetünk. Ha tanul felnőtt korában nagyon sikeres lesz. Üzleti érzeke van és jó a sportban is.

Motiválható: Gazdag lesz és sikeres!

Sorsszám: 9

Sokat álmodozik, pedig kiváló szellemi képességgel rendelkezik. "Álmodozás az élet megrontója". Ha nem tanulja meg az összpontosítást, akkor nehezen megy a tanulás. De ha valami nagyon érdekli, akkor a legmagasabbra juthat. Öt sem lehet kényszeríteni. Csak türelmemmel érünk el nála eredményt. Művészetekben, szellemiségben-lelkiségben ér el a legnagyobb elismeréseket.

Motiválható: biztatni kell, hogy sokat adhat a világnak!