Tarot-Kártya-Jóslás

2017.02.26

Tarot-Kártya-Jóslás:Kulcsa tisztánlátáshoz.Egy eszköz Önmagunk megismeréséhez, egy jövőkép megtalálásához vagy meditációhoz


A Tarot Kártya Jóslás nem csak játék vagy cirkuszi látványosság, hanem

kulcs a tisztánlátáshoz. Ez egy eszköz Önmagunk megismeréséhez, egy Jövőkép meglátásához, vagy Meditációhoz. Év elején, Születésnapkor vagy Személyes évfordulókkor sokunkban felmerül a kérdés: Milyen jó is lenne, ha előre látnánk mi vár ránk az előttünk lévő esztendőben? Lesznek e akadályok a terveinkben? Ja és persze a legfontosabb, hogy egyáltalán vannak e terveink? Mert ugye terv nélkül nehéz lenne bármit is elérni nem igaz? Aztán itt van a párkapcsolati kérdés, mert ugye az is mindenki számára fontos! A párkapcsolat része az életünknek. Azt hiszem, hogy nem mondok újat azzal, hogy mindenki szeretné tudni, hogymit tartogat a Jövő? Ami olyan Tág fogalom, főleg egy közös kapcsolatnál. Mi lesz velünk fél év múlva, egy év, ötvagy tíz év múlva? Ugyanígy fontos a karrier, munkahely változások. Meg merjem e tenni a változáshoz a következő lépést? Merjek e vállalkozni, mikor annyi ember panaszkodik? Persze vannak még kérdések mindenkinek más és más jellegűek. Éppen ezért egyforma ember nincs. Ugyanígy két egyforma kirakás sincs!


Hogyan üzennek nekünk a lapok? Jövendőmondás, sorselemzés tarot kártyából!

Többféle lehetőség közül is választhatunk, ha a Tarot kártya Jóslást választjuk

Van, amikor személyesen megyünk el a Jóshoz. Ebben a rohanó felgyorsult világban nincs időnk arra, hogy több órát utazva eljussunk a híres Joli nénihez, aki épp nem a mi kis városunkban lakik hanem Baranya megyében egy kicsi kis faluban Görcsönyön. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a távolság nem akadály! Elérhetőek vagyunk Skype-on, telefonon, Email -en, sőt, aki szégyenlős annak hanganyagra rögzítve készítjük el az elemzését.

Hanganyagra rögzítem majd elküldőm e-mailbe. Főleg ez akkor jó, ha nem tudunk releváns időpontot összehozni egy beszélgetés lebonyolítására. Annyiszor hallgatja meg ahányszor akarja. Sőt még előnye is van, mert amikor személyes tanácsadásra megyünk a szó elszáll és csak arra fogunk emlékezni, ami számunkra fontos.

Itt van rá a pár hiteles bizonyíték, hogy működik a Tarot kártya jóslás Online is!

"Szia Kati! Végig hallgattam nagyon figyelmesen az elemzésed.....Most olyat kell mondanom, amit talán még soha senkinek sem mondtam...MEGHAJOLOK A TUDÁSOD ELŐTT és nagyon nagy tisztelettel vagyok irántad! Minden, amit mondtál, pontosan úgy zajlott az életemben ahogy körbe írtad. Mint gyerek nagyon sokat szenvedtem lelkileg és most már tudom az okát neked köszönhetően...Köszönet és áldás amiért vagy nekem!"

"de tényleg annyira pontos vagy, hogy ez valakinek rémisztő is lehet."

"Kedves Kati,
Nagyon szépen köszönöm a bátorító szavaid, mindig ehhez fogom magam tartani, vissza olvasom és hallgatom majd...
Rajtad is minden cselekedeten Áldás uralkodjon!!! Köszönettel, hálával és szeretettel...

Ina Szabó"


Az összefüggések megtalálása Tarot kártya jóslásnál!

Nem mindegy az, hogy hány lapot húzunk és milyen kérdésre keressük a választ. Van amikor egyetlen egy lap is elég, de van olyan amikor három-négy, sőt több lap is szükséges. Éves kirakásnál 12 lap megfelelő lehet, mivel 12 hónapra adja meg a választ. Ilyen Tarot kártya Jóslást születésnapkor is kirakhatunk, hogy mit hoz nekünk a következő születésnapunkig az idő.

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot kirakás egy olyan egyedi módszer, amit Lekszikov Attila Péter nevéhez fűződik. Január 6-tól van lehetőségünk ennek a kirakásához 21 napig. Nem csak ekkor használhatjuk hanem szintén születésnapkor vagy bármilyen kérdéskörhöz. Azért kérdéskör mert, ha 21 nap alatt kérdés merül fel akkor az első Tarot kártya jóslásból választ kapunk az új kérdéseinkre is.

Ezt írta az egyik ügyfelem a Piramis Tarot Kártya Jóslásra!

"Kedves Kati! meghallgattam a hanganyagot még egyszer, és azt kell mondjam, hogy minden úgy történt amit mondtál. Jövő hónapban megyek újra!

Puszi Mária"

A Jóslás évezredes vallásokon alapuló tudás, elfeledett civilizációk szimbólumait rejti magában. A sötét középkorban titkos szervezetek, alkimisták őrizték a kártyavetés hagyományát, mivel akkoriban az egyház még előszeretettel alkalmazta a máglyán égetést és a kerékbetörést. Az 1700-as évek végén Franciaországban, a felvilágosodás, a nyitott gondolkodás bölcsőjében fedezték fel újra a tarot-t. Az ottani művészek keze munkája a lapok mai formája. A festők élvezték, hogy szigorú szabályok közt, meghatározott szimbólumrendszerrel kell kifejező képeket alkotniuk. Olyannyira elfogadottá vált a kártya ereje, hogy Napóleon is rendszeresen kikérte jósnője véleményét, aki többek között megjövendölte a császár bukását is.

A Tarot kártya eredetét homály fedi, de nagy valószínűleg Egyiptomból származik. Az egyiptomi templomok falán találtak huszonkét festményt. Amelyek egyfajta megvilágosodás felé vezető utat jelképeztek. Talán nem véletlen, hogy ugyanennyi, és azokhoz igen hasonlatos fő lapjai van a tarot-kártya Nagy Arkánumok lapjainak. Az is érdekes, hogy huszonkét betű van a héber abc-ben (sokan ezért is gondolják, hogy a kabbala az alapja a tarot-nak), és a híres kelta szimbólumrendszer is azonos számú jelet használ. A Nagy Arkánum 22 lapja nem más, mint az egyiptomi 22 beavatási út. Ők is az égből kaphatták a beavatást. Magasan fejlett lények jelenhettek meg közöttük, és tanítottak minket. feltételezhetően Atlantiszon, a Fény kontinensén keresztül.

A 22 Nagy Arkánum arra utal, hogy a Föld 22. évszázad alatt tesz meg egy nagy kört, míg újra elér az úgynevezett fotonövbe. Az embernek 46 kromoszómája van, és 2 centroszómája, ami a nemet dönti el, azaz összesen. 48. Ezért aztán 23 női és 23 férfi, + 2. Sokan nem tudják, hogy ezért állt a Tarot anno 24 Nagyarkánumból. Ebből kettő az idők folyamán elveszett! A mostani tudásunk még nem teszi lehetővé, hogy a hiányzó lapok megértésesre érettek lennénk. Van még mit tanulnunk.

És miért pont 56 lapból áll a kisarkánum? Mert 22+56=78 a lapok összege, ha felbontom, akkor 7+8, a 7 a Tarotban Diadalszekér, út, a 8. lap az Igazság, összeolvasva= Útban az Igazságért.

Mielőtt a Tarot kártyát kezedbe veszed tudnod kell, hogy nem egyszerű kártyáról van szó. Bármilyen kérdéssel is fordulsz a lapokhoz Tiszteld meg a tudást, csendesítsed el az elméd, mert az Életed van benne!


Már egy alkalom is olyan összefüggésekhez vezethet a Tarot kártya Jóslásnál, amelyek segítik a tovább lépést.