Tarot-Kártya Párkapcsolat

2017.07.18

A tarot kártyalapok a párkapcsolatra is megoldás mutatnak. Hol van a jövendő hercege vagy hercegnője? Egyszerű, csak össze kell olvasni a kirakott a kártyákat és értelmezni.

Tarot-Kártya Párkapcsolat

Kérdező: Mikor lesz tartós, boldog párkapcsolatom? Tarot kártya válasza: 2017.07.19 Na, ilyen választ biztos, hogy nem fogsz kapni egy Tarot elemzés kapcsán.

A Tarot Kártyalapok a Párkapcsolatra is megoldás mutatnak.

A jövendő hercege vagy hercegnője a kártyavetés megértésén keresztül. A tarot nagy segítségedre lehet egy mélyen gyökeredző problémádra, és önismeret megszerzésére. Mély szeretettel és tisztelettel bánj a lapokkal. A lelki dolgaidat és a legmélyebb tudatalattidat teregeted ki mikor Tarot Kártyát a kezedbe veszed. A Szimbolikus rendszer megmutatja a pillanatnyi jelen valóságodat. Játékossággal és humorral kezdj neki a kártyavetésnek. Így egy szélesebb látókörrel leszel gazdagabb és új távlatok nyílnak a tarot lapok kirakásával. A pillanatnyi lelkiállapotodat és tudatalattid mintáit fogják a lapok tükrözni. Tudni kell, hogy a lehetőségek melyeket a lapok mutatnak elgondolkodtató és egyben korlátokat szabó is. Mint minden személyiségfejlesztő módszer ennek is megvannak a maga szabályai. A válasz melyet hallani szeretnél nem biztos, hogy számodra elfogadható. A válasz attól még válasz marad. A Tarot lapok lehetőségeket vázolnak fel. A jövő nem egy fix dolog. A jövő folyamatosan változik.


A kérdésed feltevése előtt ráhangolódsz a kérdésedre. Ez becsukott szemmel meditatív állapotban vagy gyertya gyújtásával segítheted is. Majd összekevered a lapokat. Abban a pillanatban állsz meg a keveréssel, ami pont jó a kivetésre. Nem véletlenül fogod kiemelni a lapokat melyek beszélnek hozzád. A Tarot Kártya szimbolikája már sok mindent elárul. A láthatatlan világ kitárul és megnyílnak a kapuk és lehetőségek a megoldások felé. Neked csak az a dolgod, hogy jól értelmezd és elszánd magad a lépésekre melyeket a tarot tanácsol.

A kirakáskor képet kapsz a jelenedről, ami most zajlik és történik benned és veled. A Passzív jelen után az aktív jelen is megjelenik a tarot kivetéskor. Majd a rajtad kívül eső dolgok is megjelennek, amit elvár tőled a külvilág, hogy cselekedd meg. A lapok azt is jelzik, hogy mi lesz a végeredmény, amit el szeretnél érni. Javaslatot tesz a cselekvésre és megmutatja a dolgok lehetséges jövőjét.

Amikor a lehetséges jövőt felvázolják Tarot Kártyák és továbbra is ugyanúgy gondolkodsz és élsz nagy a valószínűsége, hogy a végeredmény lapjai mind sorra meg is történek veled.

Ha viszont csak egyetlen egy tényezőhöz is másképpen állsz hozzá már más perspektívák nyílnak előtted. A Tarot nem dönt helyetted, de megtanít gondolkodni és elengedni a görcsös akarást. Felelősségvállalásra tanít és önismeretre. Az életed egyedül a te kezedben van. Te vagy az az egyetlen személy, aki komfortzónád elhagyására képes. Például a Boldog párkapcsolat kérdésénél szembe kell nézned először is magaddal és a mélyben megbújó blokkokkal.

Tegyük fel, ha bizonyos idő után sem teszel lépéseket a módosítások felé melyet a tarot javasol. Nézzük mi történik ilyenkor: 1 Verzió: Vagy a külvilágból érkezik erősítő, kényszerítő erő, ami rábír a változásra. 2.verzió: Nem történik semmi maradsz ugyanabba a pocsolyába, amibe eddig is voltál. A lelked pedig testi tüneteket is produkálhat. Szóval akár fizikailag is beteg lehetsz mert nem a jó úton vagy. A tartós boldog párkapcsolat első legfontosabb lépése saját magad elfogadása olyannak amilyen vagy. Ameddig ez nincs 100% jelen nem tud bekapcsolódni a tudatalattid programjához egy másik 100%-san saját magát elfogadó egyén. Amikor már ezen a szinten vagy na ott tud egy másik teljesen egész ember hozzánk közeledni. Ameddig a szeretett és gyűlölet között hajókázunk a majdnem szeretem és már nem gyűlölőm, de még beszélek róla témai jelen vannak és piszkálják a tudatalatti programjainkat, addig ne várjuk a csodát. Ha azt veszed észre, hogy tökéletes vagy mert.... és felsorolod az összes jó tulajdonságaidat és este amikor nem lát senki akkor a párnádba könnyes szemmel végig mondod az egész életed negatív aspektusait. Addig nem tud fizikai szinten megjelenni a fehér ló sem a lovaggal vagy Csipkerózsika cipője sem hullik az öledbe. Egy szónak is száz a vége a tarot kártyavetés lépéseket mutat az elkövetkezendő időszakra. Ha megmaradsz a pocsolyába és egy bizonyos eltelt idő után megint meg kérdezzed a kártyát ugyanerről. A lapok egyre zavarosabb állításokat fognak mutatni, ami sem neked, sem az elkövetkezendő időszakra nem lesz jó. A tudat alatti blokkok felszínre hozását meg kell érteni és dolgozni rajta. Személy szerint én jobban szeretem a horoszkóp felállításával ránézni a bolygók állásán keresztül mi az, amit épp befolyásol bennünket és a körülményeinket, de a Tarot is szép kis feladattal lát el egy-egy kivetéskor.

A tartós boldog párkapcsolathoz kell először a felismerés, hogy megértél a kapcsolatra. A megértés itt kezdődik el, hogy tudatosul benned mi is amit valóban szeretnél. Majd az akarás jön, ami a tettek mezejére szólít és kihajít a fotelból. Ez lesz az, ami a fizikai cselekvésre ösztönöz. Ne a Tarot kártyától várd, hogy megmondja mit tegyél. Legyél te az, aki felismeri lehetőségeket. A tarot csak segít megérteni, hogy mi zajlik benned. A szakács, aki készíti a finom összetevőkből a levest az Te magad vagy.

ATarot Kártyavetés, jóslás működik nálad is ha elhiszed, ha nem!

Nézd csak, mint válaszolt Csilla az online Tarot Kártya elemzésekor:

"Nem titkolom volt az elemzésben sok olyan mondatod, ami nagyon meglepett. Meglepett mert vagy annyira igazak rám nézve, vagy most világosodtam meg általa."


"Meghallgattam a hanganyagot ma reggel. Döbbenetes amilyen pontossággal kielemeztél bennünket!"

"Csilla" Solymárról

A jövendő herceg vagy hercegnő ugyanolyan egész, kör, egység, energia, mint te magad vagy. Csak akkor fog megérkezni hozzád a boldogság amikor majd így is gondolod. Ameddig a fejedbe más van és a baráti körödbe elégedetlenül beszélsz a másik nemről ne is várd a csodát. A Tarot Kártya lehetőségei és tanácsai alapján megváltoztathatod a jövődet. Merj élni és merj remélni!

Miért tudsz online tarot-kártya párkapcsolat elemzést kérni?

Mert a Morfogenetikus tér ( végtelen határ-maga a valóság) körülvesz bennünket és mindenki tudatalattija össze van kapcsolódva a kollektívával!

Szeretettel várom jelentkezésedet!