Transzformáció a lelkeddel!

2017.11.06

Ki vagy Te? És mi vagy, ha lehetnél valaki? Transzformáció a lelkeddel!

Önmagad megtalálásának első lépése a gondolataid vizsgálatával kezdődik.Transzformáció!

Ahol nem számít, hogy milyen nemzetiségű, vallású vagy bármi is akarsz lenni vagy. Ott legbelül tudod te azt, hogy van egy álmod célod! Amit senkinek nem mersz elmondani mert félsz! Félsz és kifogásokat keresel, hogy miért nem mersz a félelmeiden keresztül belenézni. Inkább jó mélyen eldugod elrejted, és halogatod. Senki se tudjon róla. Halogatod, hogy majd és majd ha. Az egész világ tudhatná pedig, hogy milyen egyedi és megismételhetetlen vagy. Inkább azokra hallgatsz, akik lebeszélnek és hibáztatnak valamiért. De a szíved mélyén érzed, hogy ez nem helyes. Érzed, hogy valamit meg kellene tenned. És hagyod, hogy a hónapok, évek elsodorják jó messzire, amit Csak Te tudsz. Pedig a világnak egy nagy hozzájárulás lehetnél.

Tudod, hogy a halogatással hova lehet eljutni? A sok meg nem kötött üzletet, találmányokat, meg nem irt versek, könyvek, zenék, kották, amelyek soha nem lettek bemutatva mind ott vannak az álmok mezején a halottaknál. Mert vártak. Vártak arra, hogy majd. A sok eszme melyek ott szunnyadnak mind mind-mind mélyen jól eldugva. Mert féltek. Féltek megmutatni magukat. Féltek kockáztatni ugyan úgy, mint Te.

Te még élsz! Te még megvalósíthatod azt, amitől más félt. Minden csak egy múló pillanat. Ha a napi rutinfeladataidat megnézed soha nem csinálod ugyanazt ugyanúgy. Minden változik minden elmúlik, minden energia. Ezért olyan fontos éld át a Most minden egyes pillanatát. Ott kell lenned teljesen átitatódba minden rezgésbe és vibrációba. Minden pillanat olyan mint a báb mikor átalakul. Ki kell hoznod a legtöbbet minden egyes pillanatodból!

50 évvel ezelőtt nem volt internet. Akkor is voltak emberek, akik kiálltak magukért és bebizonyítottak tetteik nagyszerűségeit. Van álmod melyek megvalósulásra várnak. Akkor teljesítsd őket! Ne keresd a kifogásokat! Azokat is te gyártod magadnak. Minden változás agyban dől el! Csak egy kis változtatást kell gondolatban megtenned. Olyan nehéz ez?

Van egy mondás:

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik."                                                                                    "Muhammad Ali"

Ezt a  pránanadi oktatómtól tanultam anno, amit jól meg is jegyeztem.

Láttál e már kritikusról, hogy híressé vált a negatívizmusától? Ugye, hogy nem. Aki a rosszat, a hibát keresi, hogy eltérítsen az ötleted megvalósításától úgy hívják, hogy irigység és félrevezetés. Szerinted Steve Jobs hallgatott a kritikusokra? A kocsiját adta el azért, hogy elérje az álmait.

Csináld te is úgy, mint Ők! Ne hallgass a kritikusokra! Légy a legjobb, legkreatívabb és ad önmagad!

Ne másolj másokat! Add önmagad, aki valóban vagy, vagy, aki lenni szeretnél! Teremts meg a csodát, ami te magad vagy!

Ha 75 évesen eltemetnek már 25 évesen meghaltál az álmaiddal együtt. Csak vegetálni jöttél ide, vagy alkotni is?

Ne hagyd, hogy a negativitás eluralkodjon rajtad! Ne arra menj, ahol már mások jártak és az ösvény látszik! Te magad csinálj ösvényt, ahol még nincs! És ha akadály és nehézség jön csak vedd könnyeden. Mindenre van megoldás. Olyan még nem volt soha, hogy nem lett volna sehogy.