Tudatalatti Csodás Hatalma

2017.02.26

A tudatalatti hitrendszereink, elakadásaink csodás gyógyulásokon mehet keresztül,  ha felszínre hozzuk a problémát.


Tudatalatti Csodás Hatalma


A tudatalatti csodás hatalmának irányítása

Amikor elakadsz a Sorsod útján, a legfontosabb kérdésed az legyen, hogy igazán változtatni akarsz e az életeden, sorsodon? Vagy még teszel pár kört olyan helyeken, ahol a panaszaidat meghallgatják? Mert ugye azt tudjuk mikor problémába ütköződünk, akkor az első dolgunk az, hogy ezer embernek elmeséljük hogy mi is történt velünk. Ha Te nem így teszel az már egy jó pont! A tudatalatti itt is megmutatkozik, hogy meg mered e engedni magadnak a változást? Félelmeink, önkorlátozó, és önostorozó hiedelem rendszereink sokaságának, fogságában élünk!

A tudatalattinknak olyan nagy a hatalma, hogy csak tudatos munkával érhetünk el nála sikert!


Merj élni, merj szembe szállni ezekkel a problémákkal, és önkorlátozó hiedelem-rendszereiddel! Hidd el megéri egy szabadabb boldogabb életet élni! A tudatalatti nem véletlenül sodor bele problémákba. Amikor az életed úgy alakul, hogy a múltadból a tudatalattid kidob egy kártyalapot, hogy oldd meg, Mit teszel? Felveszed a kesztyűt, hogy megküzdj vele? Vagy hagyod, hogy lesüllyedjen ez a probléma is a tudatalattidba? Amikor nem harcolsz és nem teszel a változásért, na akkor vannak az ördögi körök. Ilyenkor mindig ugyanazt a pasit, ugyan olyan s.z.@.rmunkát, ugyan azt a szituációt találod meg magadnak! Amikor kijön egy kártyalap, amivel meg kellene küzdeni az egyáltalán nem biztos, hogy a tudatos Éned meg is akarja oldani azt a szituációt. Mindenkinek saját magán kell dolgoznia, de kell egy személy, aki rávilágít és megmutatja a szabadulás útját! Ezek az emberek a segítők. Akik egytől egyig mind tudatalatti módszerek oldásával foglalkoznak. Nem Pszichológus, aki 2 hónap múlva sem találja nálad a baj forrását. Tisztelet és becsület a Pszichológusoknak a sok-sok tanulásukéért és diplomájukéért, munkájukért, de sajnos azt kell, hogy mondjam (tapasztalatból) nem vagyok megelégedve velük. De persze mindig is vannak, lesznek kivételek. Kanyarodjunk vissza a tudatalatti segítőkhöz. Ezek lehetnek: Kineziológusok, Théta-Healing, Asztrológusok, Access Consciousness® Minősített Facilitátor -ok, Prána előző életes utaztatók, Recall-Healing, Hipnózis, és minden olyan módszer, ami dolgozik a tudat alatti blokkok oldásával.

A sikerhez vezető út, a Tudatalattid csodás Hatalmán keresztül vezet!

"Mindaddig, amíg a tudattalant nem változtatod tudatossá, a tudattalan fogja irányítani az életedet és te ezt sorsnak nevezed majd" C.G.Jung

Hogyan érheted el, hogy irányíthatók legyenek a tudat alatt megbújó rezgéseid?

Tudatalatti Csodás Hatalma Azért nehéz felismerni, mert tudat alatt van

Nézzük mi segíthet ebben:

Van ugye a tudatos, és a tudatalatti részünk. A tudatalattink soha nem áll le, soha nem pihen, mindig aktív. Ő az, aki irányítja a testedet, és tárol dolgokat. Olyan dolgokért is felelős, hogy szívverés, és légzés. Tudatosan nem vesz részt a folyamatokban, olyan, mint egy csendes szemlélő. Mindazok az események, amelyek életünk során történik velünk tárolódik a memóriánkba, bankunkban a tudatalattiban. Például tegyük fel, hogy félsz a bohócoktól, de nem tudod, hogy miért. A válasz erre az, hogy előző életed valamelyikében, egy bohóc olyan erős benyomással volt rád, hogy az a lélekruhádon lenyomatot hagyott. Lehetséges, hogy bántalmazott vagy olyan negatív élmény ért, aminek a súlyát most ebben az életedben érzed. Ugyan így félhetsz pókoktól, hangyáktól, sötéttől, víztől, repüléstől bármitől.

Egy fájdalmas emlékkép, ami a tudatalattid csodás hatalmából jön, ami megmagyarázhatatlan események sorozatát indítja el!

Rengetek sok technikát ismerünk a tudatalatti feltárásával kapcsolatban: Egyes technikák csak feltárják a blokkokat, mások viszont oldják is a tudatalatti elakadt energiáit.

hipnózis, önhipnózis, agykontroll, asztrológia, felsőbbrendű Én kommunikáció, Inga, belső utazás, kineziológia, theta-healing, SVT=Spirituális választerápia, és még sorolhatnánk a többit is.

Ha bele vagy ragadva egy olyan életformába, ami nem teszik neked és szeretnél ezen változtatni, akkor a felsorol módszerek bármelyikével feltárhatod és elindulhatsz egy sikeresebb élet felé.

A tudatalatti csodás hatalma óriási!

A mostani életedben és az ezelőttiekben a tudatalatti blokkjaid miatt nem tudsz közelebb kerülni a sikerhez! Húzod magad után az elakadásaidat életről-életre. Különböző "puttonyokkal" születünk. (elakadt energiákkal, blokkokkal, félelmekkel, önkorlátozó hiedelmekkel). Tegyük fel, hogy az életed útja egy hömpölygő folyó.

A puttonyuk súlya, ami irányítja a tudatalattid hatalmát. meddig szeretnéd, hogy a tudatalattid irányítsa az Életed?


A sikeres és sikertelen emberek közötti különbség az, hogy a sikertelenek mindig a félelmeit, kétségeit, fájdalmait ismételgeti. Mindig arról beszél, ami NINCS!

A sikeres ember fókusza a MOST pillanatában van. Legtöbbször arról beszél hogyan tud épp teremteni, alkotni!

A siker első lépése a szavaid erején van!

Vizsgáld meg ezeket a szavakat, hogyan használod Őket!

Akarom hogy,....

Szeretném ha,...

....vagyok.

El tudod e hinni vagy képzelni, hogy sikeres vagy?

A világban az élsportolók, nap mint nap többször egymás után elképzelik/vizualizálják sikeres befutásukat, így elkerülik azt, hogy félelem, aggodalom, kétség merüljön fel bennük. Helyette belép a fejükbe a magabiztosság és a siker!

Hol teremtenek legelőször? Minden fejben dől el! Fejben először elkészítik a tervet!

Te is így csináld! Ha az élsportolók tudják ezt alkalmazni akkor te is tudod!


Siker receptje a tudatalatti csodás hatalmán keresztül

  1. Döntsd el mit szeretnél! -Sok embernek már ez nagy kihívás mert azt sem tudják mit szeretnének. Ha egy darabig ki is tartanak, majd feladják. Mondják úgy sem sikerül, és visszabandukolnak a jól bevált kiindulóponthoz.

  2. Írd le mi a célod! -Papírra, hogy a tudatalattidnak ezzel is munkát adj a fókuszálásra.

  3. Jelen időt alkalmazz! -Ez megszünteti a jövőbeli és múltbeli gondolkodást.

  4. Használj határidőket! -Ha ez nehéz, nem tudod tartani a lépést, vagy lemaradsz, akkor kis lépésekre bontsd le!

  5. Minden napra adj magadnak feladatot a célod elérése érdekében! -Kis lépések beindítják a dolgokat! Pl:minden reggel, addig nem kapcsolhatod be a számítógépedet, amíg rendet nem teszel az íróasztalodon, vagy valami hasonlót. Ösztönözd magad!

  6. Naponta virtualizáld a sikered minimum 30 másodpercre! -Mintha már meglenne érezd, éld bele magad!

  7. Meditálj! -Engedd meg magadnak akár kis időre is s feltöltődést!

  8. Nehézségek közepette is csupán 10 másodperc elég ahhoz, hogy a célodra koncentrálj!

  9. Engedd meg magadnak azt az érzést, hogy megérdemled a vágyott célod! A tudatalattid pedig beprogramozza, hogy az neked jár, és nem is kérdés, hogy megkapd!

  10. A tudatalatti hatalma, hogy bármilyen pici is legyen az áhított célod, terved vagy nagy, a tudatalattiddal való kapcsolatot kell kialakítanod! Segíteni fog, hogy elérd az álmaidat!

Az életed további pozitív alakulásához szükséges a tudatalattid tisztítása és újra programozása! A változáshoz Te kellenél!