Tudatos elvonulás-Tudatos utazás

2020.02.29

Test-Lélek Tudatosság elvonulás /  Önismeret és sok minden más mint a Kvantum energia és csak a tiszta energia 

300 €

Elvonulás célja: visszatalálni Önmagunkhoz és helyreállítani a kapcsolódást a testünk és a lelkünk között, valamint a megtapasztalni a valódi jelenlét állapotát.

A valódi jelenlétben - amely valójában egy ítélkezés és minősítésmentes szemlélődés - azt tapasztaljuk, hogy kapcsolódunk önmagunkkal és átadhatjuk magunkat a belső folyamatoknak. Érzékelhetjük, hogy kitágul a külvilág és a figyelmünk fókuszát szabadon tudjuk állítani. Így nem a problémák vagy félelmek kapnak energiát, hanem a bennünk élő szabadság s boldogság kerülhet fókuszba.


A lélekben zajló, sokszor megfoghatatlan érzetek tudatosításához nem vagyunk hozzászokva, ezért nehéz azonosítani a gyökereit a problémának. Pedig az ember képes rá, hogy megtalálja magában mind a testi, mind pedig a lelki konfliktusok okait, ennek módszere pedig nem más, mint a tudatos figyelem elsajátítása.

Az  különböző technikáit elsajátítva fizikai oldalról, és az önismereti tanítások segítségével pedig lelki oldalról támogatjuk meg azt, hogy a résztvevők képesek legyenek felismerni és megérteni a saját belső folyamataikat.

Jó szívvel ajánljuk teljesen kezdő, valamint gyakorlottak számára is.

A programot úgy állítottam össze, hogy , hogy minél könnyebb legyen befogadni a megfogadhatatlant azáltal, hogy a test-tudatosság oldaláról biztos alapot képzünk a lélek folyamatainak megértéséhez.


Jelentkezés:

Név*

Email cím*

Számlázási cím*

Megjegyzés