Tükör Effektus

2017.04.30

Tükör-Effektus: Bármi, ami megjelenik a külvilágban, az a benned lévő tudatalattid energiáinak kivetülései. Tükröt tart a külvilág


Hallottad már biztos azt a mondást, ami kicsiben az nagyban, ami kívül megjelenik az belül is. Az univerzum törvényeiben sincs ez másképp. Kollektív közösség, ami mindig tükröt tart nekünk. Minták, esetek, események, melyek a külvilágban megjelenek az bennük is ott bujkál, felismerhetők, és kezelhetők! Ami kívül van az belül is. Ami kicsiben az nagyban. Amit a külvilág tükröt tart azon kell dolgoznod magadon.

Tükröt tart a külvilág!

Bármi, ami megjelenik a külvilágban, az a benned lévő tudatalattid energiáinak kivetülései. Ugyan úgy, mint a Mátrixban. Szeretnéd, ha életednek egy más minősítést adnál, és át tudnád alakítani? Ehhez a tudatalatti energiákat kell átrendezni. Ezt bizony belül kell elkezdeni. Dolgozni kell magadon! Nem úgy, hogy meditálsz, jógázol hanem a régi beidegződésektől kell megszabadulni. Az életünknek a tudatosság és szeretet szintjének 100% -nak kellene lennie. mivel ez nem így van ezért ezek az elakadt energiák lesüllyednek a tudatalattiba. Ezt érzékeljük a külvilágba minél inkább ilyen szituációkkal találkozunk annál inkább nagyobb ez az elakadt blokk, csomag. Például ilyen mondatok hogy: Miért mindig ugyanolyan pasikat vonzok be? Hogyan lehet az, hogy engem mindig megcsalnak, megaláznak? Miért van az, hogy nekem soha sincs semmire pénzem? és még sorolhatnák a végtelenségig ezeket a tudatalatti mantrákat.

Ezek az elakadások nem fognak eltűnni vezetett meditációkkal pozitív gondolkodással jógával stb. Úgy lehet tőlük megszabadulni, hogy tudatos munkával figyeled magad és a "mantráidat" ahogy bementek ezek az energiák ki is tudnak jönni. Figyeld és kövesd a szervezetedet, reakcióidat. Ezek az energiák arra törekednek, hogy felszínre jöjjenek és mozgásba lendüljenek. Itt szokott az történni, hogy csak egy darabig jönnek fel és újra visszasüllyednek a tudatalattiba. Ezért ilyen gyomorgörcsös sok ember mert nem tudja felszínre hozni a problémáit így körforgás állandó lesz.


A tükör effektus megjelenik körülötted

Nagyon sok hasonló esettel fogsz találkozni, amelyek szembe köszönnek.

A szeretet vagy gyűlölet kimutatásához két ember kell. Ez a zavarosság vagy blokk megjelenik a fizikai testben a külvilág szintjén.

Ez a tükör effektus

Ami a külvilágban megjelenik, mind ott szunnyad a tudatalattinkban.

Előző életekből hozott érzések, gondolatok, képek, benyomások, amik nem tudtak eltávozni azokat érzékeljük a külvilágban. Amelyektől nem megijedni kell, hanem felismerni. Minél több elakadt energia van bennünk annál sűrűbbek az események.

A jó hír az az, hogy hozzá tudunk férni ezekhez az elakadásokhoz és ki tudjuk őket onnan pucolni. Minden ember számára a tökéletes boldogság, szeretet, és tudatosság kellene, hogy ott legyen. Minden tanító azt mondja csak más szavakkal, hogy

Ürítsd ki a tudatalattidat és akkor megvilágosodsz. Legyen ez az életfeladatod!

Az elszakadásaink és a mechanikus cselekedeteink folyton kavarognak bennünk. Rángatnak bennünket, kibillentenek az egységből. Ez úgy is hívhatjuk, hogy EGO. Lehetünk bármilyen jó ego-val, gondolatokkal, érzelmekkel felszerelkezve az bizony nem fogja megoldani a problémáinkat. Mechanikus gépekként éljük az életünket, amit nem nevezhetünk tudatosságnak, mert az nem valóságos.

Az egész életünk bizony arról kellene szóljon, hogy belső munkával, külső akaraterővel hozzásegíteni magunkat a teljesség állapotához. Mantrázással, terapeuta segítségével.

Tehát amit jó tudni hogy a tudatalattink alkotja a világunkat.

Sokan most félre is tehetik a mások hibáztatását és elkezdhetik a saját blokkjaikat pucolgatni. Honnan fogod tudni, hogy pucolódsz? Onnan hogy nem lesz már olyan sűrű az életed hanem üresjáratok, levegők lesznek benne. Átláthatóbb és egyszerűbb lesz.

3+1 testünk van:

fizikai testünk: ami 0-7 éves korig fejlődik és az anya 100%-os fennhatósága alá tartozik. Ha itt a gyermeknek egészségügyi problémai vannak, akkor itt a szülőknél érzelmi dolgok nincsenek rendbe rakva, illetve az anya érzelmileg ki van billenve.

érzelmi testünk: 7-14 éves korig fejlődik: itt az anya átadja a staféta botot, és50-50% -ban a szülők felelősek a gyermek érzelmi testének kifejlődéséért.

gondolati testünk: 14-21 éves korig fejlődik és az apa dolga hogy kinyissa a gyermek számára a külvilág fele vezető utat. Ezen kívül van meg egy testünk az a

spirituális vagy kauzális test(korábbi életek információit tartalmazza) a lélek maga :ami 21-28 éves korig alakul ki, tudatos munkával, erőfeszítéssel, tenni akarással, és ebbe nem tartozik bele a könyvek olvasása vagy idézettek mantrázása sem.

A spirituális testünk az egység maga, a gondolati testünk az csak elme szinten van jelen, a érzelmi testünk csak félig tömör, még a fizikai testünk egész tömör.