Válaszd a újat a jobbat a többet Accessel!

2017.08.31

Access Consciousness ® módszereivel dolgozni egy olyan lehetőség mely megnyithat olyan kapukat melyek eddig zárva voltak. Választod?

Válaszd a újat a jobbat a többet Accessel!


Könnyű módszer az Accessel képességeid helyreállítása.

Minden csak rajtad múlik, hogy hajlandó vagy e választani.

Választanád az újat, a jobbat a többet...?

Mit jelent az, hogy kérdésben élni?

Milyen életet szeretnél?
Előre meghatározható vagy lehetséges - Gary Douglas

Legtöbbünk úgy tanulta, hogy olyan életet teremtsünk, amelyik előre meghatározható. Azt mondják: akkor értékes az életünk, ha stabil, biztonságos, megjósolható az eredmény. Csakhogy az előreláthatósággal az a gond, hogy behatárolja a lehetőségeket. Bezárva tart minden olyanba, ami soha nem változik meg. Minden újat még csak a felbukkanásában is megakadályoz.
Ha igazán valami mást, valami nagyszerűbbet akarsz teremteni, ha több mulatságot, örömöt és mindenből többet szeretnél, amire csak vágysz, akkor a lehetőségekre kell rákérdezned, és a lehetőségeket kell választanod. Ha fix nézőpontod van, akkor csak korlátolt menüjét láthatod a választások közüli lehetőségeknek, melyeket az általad választott nézőpontra alapoztál. Nézőpontod határozza meg valóságodat. Nem valóságod teremti nézőpontodat.
Ha nem vagy elégedett egy előre meghatározható élettel, és többet szeretnél, íme 3 tipp, hogy belekezdj:

1.KÉRDEZZ ÍGY:

"Az általam választható lehetőségek megállítására hány fix nézőpontot és előre meghatározható valóságot használok?"

Az előre meghatározható valóságok azok, amelyeket akkor teremtesz, amikor valamire következtetsz. Amikor következtetést vonsz le, behatárolod azt, ami felbukkanhat, és tagadod az univerzumnak a dolgokhoz való, örökösen ajándékozó hozzájárulását. Ha ezen változtatni szeretnél, kérdezd ezt: "Hány következtetést használok ahhoz, hogy megteremtsem az általam választott, előre meghatározható valóságokat?" és légy hajlandó megváltoztatni nézőpontodat. Ha valami mást szeretnél teremteni, akkor hajlandónak kell lenned az előre meghatározhatóságon túl választani, amennyiben túlszárnyalod határaidat, és a lehetőséget választod.

2.KÉRDEZZ ÍGY:

"Az általam ismert választásokon túl milyen választási lehetőségeim vannak?"

Amikor a lehetőségekből kiindulva választasz, ezt kérdezed: "Ha ezt választom, milyen lesz az életem 5 év múlva, és ha nem választom, akkor milyen lesz 5 év múlva?"

Ha ezt a módszert alkalmazod, és saját magadnak választasz, akkor valójában megtöröd a korlátozás ciklusait, amennyiben egy meghatározatlan lehetőséget választasz. Kérdezhetnél "igen" vagy "nem" kérdéssel is, de ez túl könnyű lenne, így valószínűleg ezt soha nem választod. Ha kérdésből, választásból és lehetőségekből (kiindulva) működsz, megnyitod az ajtót a befogadásra, és az univerzum varázslatos és titokzatos módon támogat majd.

3.ISMERD FEL:

Az előre meghatározottság egy módja jövőd korlátozásának, azon választások révén, amelyeket ma teszel annak előre meghatározottságára alapozva, amit a jövőben választásaid fognak teremteni.
Ha a lehetségest választod, az nem egy előre meghatározható eredmény teremtését jelenti. Azt jelenti: azt választod, ami a legtöbbet fogja teremteni mindenki számára, tekintet nélkül arra, hogyan jelenik meg. A lehetőség választása azon túl való választást jelent, amit a legtöbb ember látni, észrevenni, befogadni, vagy aminek lenni képes. A lehetőségek választása ott történik, ahol ez a valóság nem képes meghatározni, korlátozni vagy behatárolni azt, amit választasz. Ha mindig a lehetőséget választod, e valóságon túli valóságokat teremtesz, és megnyitod az ajtót az univerzumnak ahhoz, hogy oly módon járuljon hozzá a dolgokhoz, ahogyan ezt el se tudod képzelni.


Fordította: Kaposi Luca


Minden csak rajtad múlik, hogy hajlandó vagy e választani ezt!

Az Access Consciousness ® egyik tisztító mondata így hangzik:

"Minden az ellenkezője annak, aminek látszik, és semmi sem az ellenkezője annak, aminek látszik"

Hányszor voltál úgy, hogy nem láttad meg a szemed előtt megjelenő lehetőségeket?

Egy ismerősöm járt így épp a napokban, hogy felszállt a buszra és leült. A vele egy vonalban lévő ülésen egy papírpénz hevert. Aki oda ült felkiáltott! -Jé ezt itt hagyták! Azóta az ismerősön kiterjesztette az ÉBERSÉGÉT!

Akinek van szeme és éber rá észre veszi. Terjeszd ki az éberségedet Te is!

Elengedésről videó itt!

Az Access Consciousness ® egy más nézőpont az életről

Lehetővé teszi, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon.

Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve.

Készen állsz arra, hogy kibővítsd a választások és lehetőségek szintjét, amelyek elérhetőek számodra?

Az Access Consciousness Bars ® egy alap tisztító technika megy a fejen található 32 pont masszázsával indul.

De persze nem feltétele annak, hogy elkezd megváltoztatni az életed azon területeit, ahol eladásaid vannak.

Ha megengedésben vagy az univerzummal mindent megkaphatsz!

Megengeded e magadnak a változást, hogy leenged a korlátjaidat és befogadj jót rosszat egyaránt?

Sikertörténetek: Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?

Rita Svédországból keresett fel egy kényes problémájával. Átbeszéltük a tisztításokat és ezt a választ kaptam tőle 2 hét után: ..." Csodálkozom, hogy csak ennyi idő telt el és máris forog velem a világ. Kérdésem: Lehetséges, hogy ezek a tisztító mondatok hatására van ilyen életkedvem, könnyedségem és határozottság magammal és a dolgokkal? Valami csoda történik velem Nap mint Nap. Ez egy új fejezet az életemben. Lehetek még ennél szerencsésebb is ha választom? Köszönöm-Margarita

Egy másik rövid kis történet:

2000 km-ről keresett meg egy hölgy, aki előtte már járt nálam (Access Bars® kezelésen), hogy frissített a telefonja és nem tud belépni nem e tudok segíteni. A telefonjához tartozó pink kód kellett. Tudtam segíteni. A párbeszéd ennyi volt:

Csukd be a szemed és keresd meg a lakásodban hol van az a hely, ahol látod a pin számot a telefonodhoz.

Nyisd ki és olvasd el mi van ráírva. amint kimondtam köpte rá a választ: xxxx.

Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?

Mivel én Németországban élek, ezért hozzám Online is lehet jönni  és bejelentkezni az oldásokra és tisztításokra!

Oldások Online is megoldhatók!

Te elmondod mi a Problémád Én pedig segítek hogyan valósíthatnád meg!

Mit szólsz választanád, hogy hozzájárulás legyek az Életedhez?