Valóban élni szeretnél vagy csak vegetálni?

2021.03.07

Ki az akire hallgatsz? Saját magadra, vagy másokra? Ki az aki számít? Mások? Te a saját életedet éled? Nézz körül valóban élsz, vagy csak úgy csinálsz? Mi az igazi élet jelentése?

Valóban élsz, vagy csak úgy csinálsz hogy élsz?

  • Tudsz majd minőségi ennivalót venni és enni?
  • Tudsz e majd élhető életet élni egy neked megfelelő házban, lakásban vagy nyögöd a hiteleket és terheket és éjjel nappal dolgozol hogy ezeket mind ki tud fizetni?
  • Szeretnéd a szabadságodat ott eltölteni ahová igazán vágysz, vagy csak ameddig a pénztárcád engedi?
  • Most gondold végig, hogy mi az, amit megvehetsz ma, és mi az, amit csak a következő hónapban? És miért?
  • Ezt a fajta életet szeretnéd továbbra is élni?
  • Miből fogsz ÉLNI?
  • Miből fogod kifizetni a szükséges egészségügyi ellátást?
  • Miből fogsz megélni nyugdíjas korodban?
  • Miből fogod megfizetni a gyermekeid oktatását?

Sorolhatnám, de minek, neked kell eldönteni és választani azt, ami a legmegfelelőbb.

Szerinted számíthatsz másokra? Kormányra, Intézetekre?


A nyugdíjrendszer összeomlott.

Az egészségügyi rendszer összeomlott.

Az oktatási rendszer is összeomlóban.


Mindig van választásod!  Maradhatsz és élhetsz úgy is mint eddig,

Vagy választhatsz egy LEHETŐSÉGET egy MEGBÍZHATÓ, BIZTOS ALAPOKON ÁLLÓ céggel, amivel otthonról, pár óra elfoglaltsággal biztosítani tudod a kívánt életszínvonaladat. Melyik ez a cég? A MOHINI. Valós, érvényes cégbejegyzéssel, szabályos keretek között zajlik minden, magyar vezetőkkel, ami nem azt nézi mit tud megszedni magának, hanem azt, hogy nekünk magyaroknak legyen az, ami eddig senki és semmi által nem lehetett. Ezt az online eseményeinken el is mondják maguk a vezetők akikek együtt tervezünk tovább.

Saját magam arról tudok beszámolni, hogy kerestem az IGAZIT, ahol nem aprópénzeket lehet keresni. Sok cég sikeres vezetői elhívtak online meghallgatásokra, és volt amelyekbe belekezdtem, volt, ahol buktam, volt, amely az indulás után nem sokkal bedöglött, volt, ahol a vezetők felszívódtak a tagok pénzével, volt, amihez nem igazán éreztem hogy tudnám szívvel lélekkel végezni.

Félre ne értsd nem azt állítom, hogy más üzlettel nem lehet sok pénzt teremteni, de ennyit, csak itt lehet! De ne higgy el nekem semmit, gyere és hallgass végig egy egy előadást!

Itt találsz egy pár videót de ha továbbra sem ment el a kedved akkor jelentkezz egy ingyenes előadásra, ahol meg több új infóáradattal lehetsz gazdagabb.

Engedj meg még egy gondolatot: Hol van a világon olyan rendszer, ahol a belépésed előtti és az utánuk tagok után is részesülsz jövedelemben? Sehol nincs! Csak itt!


 

Legújabb fejlesztés  a MOHINICOIN!