Akció: 2017.09.01 -ig leadott rendelések 30% kedvezménnyel!


 

 

Life coach

Minden, ami a testi, szellemi és anyagi jóléthez kell

Asztrológia-Horoszkóp

Numerológia-Számmisztika-Névmisztika

Piramis Tarot-Online Jóslás-Sorsfeltárás

Inga-Kommunikáció a felsőbbrendűvel

Feng-Shui-Lakberendezés

Tértisztítás

 


Asztrológia-Horoszkóp

 

Születési Horoszkóp: 

Kitűnő térkép Önmagadhoz, amiből kiugrani nem tudsz, csak akkor, ha Naprendszert váltanál. Ugyanis a bolygók hatnak rád! Ha elhiszed ezt, ha nem. Gondolj arra, hogy egy bolygónak mekkora tömege térfogata van, és mekkora vagy Te. Vagy csak gondolj a holdra, ami apály-dagályt okoz, vagy a nőknél 28 napos ciklusokra. Akkor van e befolyásuk az egyéni sorsokba? Megtalálható az egyéni horoszkóp képletedben azok a minták, energiák, blokkok, amik befolyásolják a kapcsolataidat, legyen az családtag, párkapcsolat, vagy külvilág. Ezeken kívül az életed minden szakasza pontosan lemodellezhető, még a születés előtti idő is! Gyerekkor, párkapcsolat, házasság, gyerekek, tanulmányok, felnőttkor, időskor, karrier stb.

 

Éves Horoszkóp Készítés:

 

Akik tisztában vannak a születési horoszkóp képletükkel, azoknak egy szinasztriával megnézhető, hogy milyen életeseményeket hoz számokra az adott év. A bolygók hatnak ránk, ez által nagy befolyásuk van az elkövetkezendő éveinkre is!

 

 

 

Számmisztika-Numerológia-Névmisztika

 

Számmisztika:

Nem csak a születési adatainkból tudunk a számokból egyszerű számmisztikával számolni, hanem annak a városnak, megyének, országnak, helységnek, utcának, házszámnak is ahol éppen élünk. De még sok minden másnak is mint például kocsink rendszámának, naptári időpontunknak, telefonszámunknak, bánkártyánknak, és szinte mindennek ami betűkből és számokból áll. Tudnunk kell azt hogy egyjegyű, kétjegyű, háromjegyű számaink mit jelentenek. Nem mindegy az hogy 28 vagy 19,  vagy 34 vagy 25. Mindnek külön jelentése van. Az születési számainkból a Sorszámunk vagy az Évszámunk kiszámítása csak a jéghegy csúcsa.

 

Névmisztika:

 

Ahogy az előbb írtam a Sorszámunk tudása nem minden. A nevünk, amit születéskor kaptunk végigkísér egész életünk során. De mi van akkor, ha felvesszük a férjünk nevét? Vagy éppen nem vesszük le egy válás után vagy halála után sem? Bizony hordozzuk annak a család karmájának a rezgéseit. Egyik ilyen esetem egy hölgy, aki sokat betegeskedett és nem sikerültek dolgai a karrierjébe sem. Ajánlottam neki, hogy vegye le a volt férje nevét. Utána nem sokkal megváltozott az egész élete. Kivirult, és az élet minden területén sikereket ért el. Igenis a betűk rezgések sokasága nem mindegy milyen rezgést viszel be egy-egy szerződéskötésnél, vagy aláíráskor.

 

 

 

Tarot kártya-Online Jóslás-Piramis Tarot

 

Hamvas Béla szerint: „A Tarot nem kész életterv, nem filozófia, és nem világnézet. Jelentősége abban áll, amikor életünkben, sorsunkban zavar, káosz támad, akkor e válságokat képekben mutatja meg. Az ember sorsát konfliktusai határozzák meg, és a sorsát az dönti el, hogy e konfliktusokat hogyan és milyen színvonalon tudja megoldani. Amikor az ember sorsában megakad, életében zavar támad, ezt nevezzük karma torlódásnak. A Tarot ennek kibogozásában nyújt segítséget. Maga a válság megmarad, de azzal, hogy a képekben felismertük sorsunkat, helyzetünket, nevén nevezhetjük azt, így uralni is tudjuk.”

A Tarot igazi feladata az önismeret, és a tükör tartása. Miért működik?  Amellett, hogy a kártyán képeket találunk, ami le/KÉP/zi a problémát, a helyzetet, és ez a helyzet nevet kap, - tehát betűk is társulnak hozzá - ezekhez az energiákhoz számok, pontértékek is tartoznak. Ahogy a képnek, a névnek, úgy a számnak is rezgései vannak. Van, ahol erőteljesen, pozitívan fejtik ki hatásukat e rezgések által, és van, ahol gyengébben. Vagyis a lapoknak helyük van egy rendszerben, mint mindennek az életben. Hogy az adott helytől mennyire távolodnak el, ez befolyásolja rezgési energiájuk hatékonyságát, és azt mutatja meg, hogy jelen helyzetünkben mennyire vagyunk KÉPesek ezzel a rezgéssel élni, visszaélni, megélni.

A Tarot nem csak a válságokban ad megoldási lehetőségeket, hanem megelőzhetővé teszi a válságok megelőzését is, azzal, hogy már akkor rájuk mutat, amikor azok még úgynevezett „lappangó” stádiumban, még csak ébredező félben vannak. 

 

 

 

Inga   

 

Tudatos teremtés az inga segítségével! Sokan vannak úgy hogy nem is tudják hogy az Inga egy kitűnő eszköz a Felsőbbrendű Én-nükkel való kommunikációra. A felsőbbrendű Én=  Lélek. Ha szemléltetni szeretném akkor, három megjelenési formánk van. Szilárd-Folyékony-Légnemű.ugyanúgy mint a víznek. A szilárd az a testünk. Kemény kötött anyag. nehéz alakítani csak külső behatás, műtétek sokaságával változtatható meg. Nem úgy mint a LELKÜNK amivel az ingával is dolgozunk. Ez már finomabb alakíthatóbb energia.Ha a vizet beletesszük egy kör alakú tálba olyan alakot vesz fel, ha szögletesbe akkor olyan lesz. Ugyanígy a LELKEDET, a   FELSŐBBRENDŰ ÉN -edet is alakíthatod! Teremteni és a SORSODAT változtatni tudatosan tudod! Kapcsolataidban Egészségedben, és a a Karrieredben ad nagy segítséget.

 

 

Online Tanfolyamok

 

Felsőbbrendű Énnel való Kommunikáció az Inga segítségével

 

IRÁNYÍTSD AZ ÉLETEDET A FELSŐBBRENDŰ ÉNEDDEL!

A Teremtővel való munka az Inga segítségével!

Tudatos Teremtés az Ingával!

Segíts magadon, Dolgozz magadon!

Dolgozz a Hit-rendszereiden!

Ahogy magadon dolgozol úgy fogsz változni is!

Energia munkák! Belefektetsz valamilyen energiát azt fogod kapni is!

Az életet élni kell. Problémák mindenhol vannak.Nézzünk meg magunk körül milyen energiákat fogadunk be és töltünk le. Sokan vagyunk úgy hogy csak úgy random módon kipróbáljuk az inga használatát. Nem sikerül és képesek vagyunk rá azt mondani hogy ez nekünk nem megy. Biztos hogy jól használod? Biztos hogy megfelelően kezeled? Vagy csak olvastál róla valamit? Tudsz a Teremtő erejével dolgozni?

Ingás- Online Tanfolyam Bővebben Itt olvashatsz!

Amivel Te is tudsz magadon segíteni az Inga segítségével!

 

 

Jantra Tanfolyam Online

TALIZMÁN

Mágikus vagy Bűvös Négyzetnek is nevezik azt a Talizmánként is használható! 4X4-es táblázatot ami segít a személyiséged megértésében. Szerencsehozó tárgyként, vagy Párkapcsolat erősítésére, szerelem vonzására, de akár gyógyításként is használhatod. Ha szeretnéd ezt a módszert megtanulni akkor Jelentkezz itt!

 

Ajándékozzon Személyes Horoszkóp Ábrát- saját részre vagy szeretteidnek!


Megrendelheti Személyes Születési Horoszkóp grafikonját, ehhez a születési adatokat kell megadnia és elküldöm Önnek születéskori bolygóállásait!

A Lélek-Sors Segítő segítségével választ kaphatsz a kérdéseidre!

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com