Numerológia-Számmisztika

numerologia-szammisztika

numerologia-szammisztika

A számmisztika-numerológia ismeretével, könnyebbé teszi bárki az életét.

A Számok sohasem hazudnak. Benne vannak térben, és időben, mennyiséget és időt határoz meg. Rendszerbe teszi az egész létünket, életünket.

Elfogadhatóbbá válik a család élete, a párkapcsolata, a munkahelyi viszonya, és szembe sülni tud önmagával, és a feladataival. A matematika tudománya a számmisztika, akárcsak a csillagászatban az asztronómia és az asztrológia. A kezdetek kezdetén e két tudomány összefonódtak egymással, és szétválaszthatatlan egységet alkottak. Akkor még egységben lévő  két ág segített választ találni a természet - és benne az ember -, valamint a kozmosz titkaira, az istenekkel, szellemekkel és holtakkal való kapcsolatok mikéntjére.

A számoknak hatalmas erejük van!

Vegyük először a nullát.
A zéró a kozmikus tojás, az örökkévalóság, a mérhetetlen nagyság, a végtelen univerzum szimbolikája, amely mindennek alfája és ómegája. Felfogható egy önmagába visszatérő zárt görbének, vagy egy saját farkába harapó kígyónak, ebben az esetben már korlátot, bezártságot, körbejárást, tökéletlenséget jelent.

Az egyes az egység, az egyetlen Isten.

A kettes a dualitás, a házasság, a jin és jang, az ikrek, a viszály száma is.

A hármas talán a legfontosabb szakrális szám, az emberi test-lélek-szellem trilógiája. Gyakran szerepel népszokásokban, mesékben, varázslatokban, kívánságokban.

A négyes az égtájak, összeszedettség száma.

Az ötös a hatalom, a tudás, próféta száma.  Ebben a számban egyesül a nőnemű kettes, a hímnemű hármassal.

A hatos a teremtés, harmónia, szerelem de lehet a misztikus végzet száma is.

A hetes a misztika, a szentség, a hit száma. Jelenti a hét napjait, a szín hét árnyalatát, a hangsor hét hangját.

A nyolcas az elmúlás, a befejezettség, a megingathatatlan és rendíthetetlen igazság szimbolikája. 

A kilences rivalizál a misztikus hetessel, mert amíg a mágikus hét a történések spirituális oldalát reprezentálja, addig a kilences az isteni triász háromszorosakén maga az abszolút tökély.

A tízes az időegység és a számrendszer, a csapás és a parancsolat. Püthagorasz az első négy szám összegével (1+2+3+4=10), a tízessel jellemezte, mivel szerinte az Univerzum összes jelensége kifejezhető e számmal. 

A numerológia más néven számmisztika, az asztrológia kistestvére

 

 

Mit tudhatunk meg egy Numerológiai elemzés során?

 

 • Gyerekkorunk számát a hónapszámunkból
 • Felnőttkorunk számát a napszámunkból
 • Idős korunk számát a évszámunkból

 

Gondolkodási számunkat: Évszámunk, ami két részből áll alapkarakterből és hogy hogyan gondolkodunk.

Érzelmeink számát: a hónapszámunkból tudjuk meg.

Cselekedeteink száma a napunk számaiból kapjuk meg.

Sors útszám: születési számaink összeadva. ez lehet egyjegyű vagy kétjegyű is.

Sorsszám: a születési adataink egy számjegyre redukálva.

Évszám: A hónap és napszámunkhoz hozzáadjuk annak az adott évnek a számát, amelyik évben már betöltöttük a születésnapunkat.

Többletszámok és hiányszámok mire adnak választ?

A többletszámok a már meglévő tudásunkat, a hiányszámok tanulandó feladatokat mutatja.A számmisztika nem csak ebből áll!

 

A 3 X 3 mátrixba, ha beírjuk a számainkat már sok mindent megtudunk magunkról.

A múlt, jelen, jövő, síkjain kívül újabb értelmezéseket tudunk boncolgatni fizikai, gyakorlati, érzelmi, művészi, látomási, víziói, szinteken.

 

A Számmisztika eredetét homály fedi, de egy biztos a számokat  nem felfedezték, hanem megtalálták!

A számmisztika-numerológia jelen van az életünk minden területén.

 

Sok helyen talizmánként hordják a személyes születési adataikból a Yantra négyzetet. Ez egy 4 X 4 -es bűvös négyzet. Használták gyógyításra, szerencsére is. Itt tudsz többet olvasni róla.

Ebbe benne van a:

 • Energia, lelkesedés
 • Család,
 • Nagylelkűség,
 • Emberszeretet,
 • Intuíció,
 • Életöröm,
 • Karma,
 • Szerelem,
 • Pénz,
 • Önfejlesztés,
 • Lehetőségek,
 • Filozófia.

 

A képre kattintva Olvashatsz többet a mágikus négyzetről:

buvos-negyzet

buvos-negyzet

A Numerológia Számmisztika egyik legfontosabb száma az Évszám!

Születésnaptól -születésnapig mindig egy új rezgésű évbe lépünk.

Életünk fontos ciklusait, visszatérő időszakait mutatja. Fontos megérteni, hogy mindennek van ideje. Az aratásnak és a vetésnek is.

A számmisztika segítségével lássuk a  9 fontos ciklust az Évszámokkal!

1.Évszámú év: Új tervek elindítása, Új kapcsolatok, Minden új.

2.Évszámú év: Lassú, és sok nehézséggel járó Év. Kölcsönkapott pénzek itt visszajöhetnek. Ötletek kidolgozása. Türelem jellemző erre az évre.

3. Évszámú Év: Gyors rezgésű év, ami népszerűséget, sikert hoz. Amit az egyes évben elkezdtünk itt beérik. Bulizó-s év is lehet. Költözés és sok váratlan ismerős látogatására lehet ebben az évben számítani.

4.Évszámú Év: Egyik legnehezebb év, párkapcsolat, munka és anyagi téren is. Sok erőfeszítés és a szerencse itt nem segít. Tanít a nehézségek leküzdésében!

5. Évszámú Év: Szerencsés, de váratlan zűrzavaros Év. Sok utazás lehet. Jóból rossz -rosszból jó történhet.

6. Évszámú Év: családi év, szerelemről, barátságról, házasságról, érzelmekről szól ez az év. Tartós barátságok és érzelmek születnek itt.

7. Évszámú Év: Tanulás, félrevonulás, önelemzés, szellemi elmélyülés, függetlenség éve. Anyagilag nem jó év bár olyan pénzt kaphatunk valahonnan amiért nem dolgoztunk meg.

8. Évszámú Év: Anyagias év. Sokat dolgozunk. Nagy társasági életet élhetünk. Előfordulhatnak jogi perek.

9. Évszámú Év: A kiszámíthatatlan rezgése miatt anyagilag visszaesés hozhat. Váljunk meg mindentől, amiről úgy érezzük nem szolgálja a további fejlődésünket.

A számmisztikában nem csak a személyes évünket hanem személyes hónapunkat napunkat is kiszámolhatjuk.Lehet, úgy gondolod, hogy eddig sok hibát követtel el. De ez nem így van. Amit eddig tettél azok csak tovább erősítenek abban, hogy a cél fájdalommal jár. Merj élni és új célokat, terveket kitűzni még semmi nem veszett el!

A számmisztika vagy az asztrológia olyan hiteles egyénre szabott információ halmazzal lát el, hogy ha azokat megérted, majd feldolgozod egy minőségben jobb életet élhetsz.

Sokan úgy vannak ezzel, hogy ők értik, tudják ezeket a dolgokat. Annyi mindent információval el vagyunk látva, hogy csak kapkodjuk a fejünket.

DE: Valóban tudja mit is jelentenek, és érti is az Ön életére nézve azokat az élet által küldött üzeneteket, helyzeteket, amelyeket szituációkban kap a Sorstól? Tudja, mit kell megtanulnia, min kell változtatnia, felismernie? Helyzeteket, szituációkat ismétlünk évről -évre. Feladatokat kapunk.

Tudatosan figyeld magad. Vagy felismerjük, hogy mit kell tennünk, vagy külső segítséget kérhetünk.

 

A Számmisztika-numerológia amennyiben ismerjük a valódi működését, a barátunkká válik. Nem kell félni tőle!

 

A lélek mielőtt leszületik tudatosan megtervezi mi lesz az életfeladata. Amit el kell érnünk az életünk során. Ez a Sorszám!

 

A számmisztika-numerológia egy nagyon jó, és érthető, egyszerű technika.

 

Amikor elkezdjük kutatni mik is vagyunk, hogy is vagyunk, miért működünk így vagy úgy. Legegyszerűbb módszer erre a számmisztika, vagy más néven numerológia. Ez egy elég könnyű, de mégis mélységében bonyolult módszer arra, hogy lássuk melyik az szám az, amivel azonosulnunk kell. Ez pedig nem más, mint a saját Sorszámunk. Születési évünk, hónapunk, napunk, egy számjegyre egyszerűsített értéke. Az életünk legfontosabb életfeladata.Sokszor hallunk a számok világáról, és a rezgésekről. Tudjuk, hogy számok nélkül nincs élet. Adószámod, telefonszámod, kocsid rendszáma, ház számod, mind-mind jellemez téged és befolyásol. James Graham Montrose mit mondott erről?  Olvasd el itt: Számmisztikai elemzésnél.
Biztos hallottál már arról, hogy a munkáltatók, és rendőrség is igénybe veszi a számmisztikusok, asztrológusok, látók és médiumok segítségét. Egy-egy emberről nagyon könnyen és nagyon sok mindent ki lehet deríteni, ha csak a születési számait tudjuk.

A Numerologia-Számmisztika értelmében nagyon fontos a Sorszám, Miben tud segíteni a Sorszám?

 • Elsősorban megismered Önmagad-milyen vagy, milyen tulajdonságaid vannak. Előbb utóbb rájössz, hogy illik rád a leírás. Mindenki így kezdi először tagadja, majd elfogadja. Ha nem hiszed el kérdezz meg 5 embert, akik legközelebb állnak hozzád. -Mondjanak rólad jellemzést, de őszintén!
 • Kapcsolatok kialakításánál, vagy a meglévő kapcsolat megértésénél. és ez által egy jobb élhetőbb szerethetőbb élet kialakításánál segít.
 • Pályaválasztásnál, Karrier váltásoknál, ha nem tudja valaki, hogy milyen munka milyen karrier való neki arra is jól megtalálható a megoldás.

 

 • 1-es sorszám-ú vezető,
 • 2-es sorszám-ú segítő,
 • 3-as sorszám-ú szórakoztató,
 • 4-es sorszám-ú realista,
 • 5-ös sorszám-ú optimista,
 • 6-os sorszám-ú harmonikus,
 • 7-es sorszám-ú céltudatos,
 • 8-as sorszám-ú harcos,
 • 9-es sorszám-út a szellemiség jellemzi.

De ezek még csak a jéghegy csúcsa a számmisztikai értelmében.Nézzük akkor a Sorszámokat:

Sorszám 1-es:

Kreatívak, tudatosok, következetesek, erősek, akaratosak, egosak, büszkék, intelligensek, tudják mit akarnak. Vágynak a sikerre az elismerésre, ezért tesznek is. Vezetőknek születtek. Mindig mernek változtatni az életükön. Nagyok az elvárásai a külvilággal szemben, de fontos számukra az elismerés. Amikor eléri célját akkor is kontrollálja, amit csinál, csak a célja érdekli.  Jók a probléma megoldó képességeik. Konzervatív és hagyományőrző is lehet. A párkapcsolataiban sok a konfliktus mert nem tud engedni. Nincs benne tolerancia. Sok a düh, az elfojtás benne, amit gyerekkorból hoz és amitől Ö maga is szenved. Ha szembesítik a saját hibáival vagy megbántják nem felejti el soha. Egyedül szeret dolgozni, Ha valakinek sok van a számmisztikai képletében, az nem illik bele a normában. Ha viszont hiányzik a képletéből akkor a kreativitás az erő, és akarat hiányát jelenti. Az egyes Sorszámúak voltak azok, akik kivezették az embereket a sötétségből, a barlangból a fényre. Erős bennük a férfias dominancia. Ha nő az illető ez nem igazán jó. Ha valaki tudatában van ennek akkor ezt az erejét kicsit felül kellene vizsgálni. Legnagyobb problémájuk, hogy tökéletesség mániások. Elégedetlenek mindennel és ha ebből nem tudnak engedni, magányos emberekké válnak. Maximalisták és nehéz velük együtt dolgozni. Soha nem jó nekik semmi. Érzelmeit is nehezen tudja kimutatni mert aki hatalomra, uralomra vágyik ott hiányoznak az érzelmek. Fiatalon házasodnak de ha nem kapja meg a párjától a számára fontos dicséretet, elismerést, fényességet, tiszteletet, csodálatot akkor elválik. Akiknek sok 1-van a képletében azok átgázolnak, megaláznak másokat, agresszívek, és könyörtelen is tudnak lenni, hatalommámorban úsznak, vagy akár önpusztítóak is lehetnek. Leggyakrabban, szív, agy vagy szembetegségek azok, amikkel szembe kell nézniük életük során.  Hajhullás is gyakori náluk. Ha 1-es sorszámú a párjuk akkor is hullhat a hajuk. A kiegyensúlyozott 1-seknek az a jelmondata, hogy "nem csak magamért uralkodom, hanem másokért is”. Az ilyen ember már képes másokról is gondoskodni, és önfegyelmet gyakorolni. pihenésre is szán elég időt, hogy feltöltődön, és nem aggódik a tökéletes világ felelősségvállalásán.

Ezek igazak azokra is akiknek a születési napszámuk 1-10-19-28. Mivel a születési nap számunk a felnőttkori Énünket is tükrözi az pedig a legaktívabb időszak az életünknek. Körülbelül 20-25 évtől indul, és 60-70 év között ér véget.

Akik 10-én születtek azoknak ezek a tulajdonságok még jobban felerősödnek. Tízszeres erővel hatnak rá.

Akik 19-én születtek azoknak a 9 -es miatt megvan benne a rugalmasság és nem annyira merev, mint az 1-es.

Akik 28-án születtek azok sokkal erőszakosabbak a 19 én születetteknél, hiába van benne a 2 szám, ami enyhítené. Meghallgatja a másik felet, de nem úgy cselekszik hanem az van úgy is amit ő akar. Mer kockáztatni, de át is lehet verni.  Ha nagy bukás van az életében talpra is tud állni.

Rendelj Számmisztikai Elemzést! --> Katt ide!

Kíváncsi vagy a folytatásra?

Számmisztikával-Numerolóigával, névmisztikával, kapcsolatban?

Szeretnéd megadni önmagadnak a lehetőséget, hogy az életedben pozitív változások következzenek be, akkor

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!