Numerológia, Számmisztika

Numerológia, Számmisztika

A számmisztika, numerológia jelen van az életünk minden területén. A számok rezgései misztikusnak tűnnek, de mit mond erről James Graham Montrose? A számokkal kifejezhető rezgésjelenségről James Graham Montrose (1612-1650) skót tábornok a következőket mondta: "Rezgésből álló világegyetemben élünk, és minden ember, aki e világra születik, rá jellemző rezgést bocsát ki, amely rezgésminőség őt mindenki mástól megkülönbözteti."

A számmisztika, numerológia, Névmisztika ismeretével, könnyebbé teszi bárki az életét.

A Számok sohasem hazudnak. Benne vannak térben és időben, mennyiséget és időt határoz meg. Rendszerbe teszi az egész léted, életed. A számoknak hatalmas erejük van! Az életünk minden egyes részét kitöltik és határolják. Születési szám, lottó szám, adószám, telefonszám, kocsi rendszám, házszám, igazolványszám, bankkártyaszám. Minden leírható számokkal és betűkkel. Amikor felébredsz még az idő is szám. A számmisztika, numerológia jelen van az életünk minden területén. A számok rezgései misztikusnak tűnnek, de mit mond erről James Graham Montrose? A számokkal kifejezhető rezgésjelenségről James Graham Montrose (1612-1650) skót tábornok a következőket mondta: "Rezgésből álló világegyetemben élünk, és minden ember, aki e világra születik, rá jellemző rezgést bocsát ki, amely rezgésminőség őt mindenki mástól megkülönbözteti." Érdekes módon ezt a felismerést a modern természettudomány igazolta, hiszen bebizonyította, hogy a világmindenség minden összetevője, rezgésből, hullámból áll. -> Olvasd el itt: Számmisztikai elemzésnél.

Biztos hallottál már arról, hogy a munkáltatók és a rendőrség is igénybe veszi a számmisztikusok, asztrológusok, látók és médiumok segítségét. Egy-egy emberről nagyon könnyen és nagyon sok mindent ki lehet deríteni, ha csak a születési számait ismerjük.

Amikor elkezdjük kutatni mik is vagyunk, hogy is vagyunk, miért működünk így vagy úgy. Legegyszerűbb módszer erre a számmisztika, vagy más néven numerológia. Ez a tudomány könnyű, de mégis mélységében bonyolult.

A lélek mielőtt leszületik tudatosan megtervezi mi lesz az életfeladata!

A numerológia más néven számmisztika, az asztrológia kistestvére!

A Számmisztika értelmében nagyon fontos a Sorszám.

A Sorszámunk. Születési évünk, hónapunk, napunk, egy számjegyre egyszerűsített értéke.

A Számmisztika eredetét homály fedi, de egy biztos a számokat nem felfedezték, hanem megtalálták!

Amikor a számaidat megismered elfogadhatóbbá válik a családi életed, a párkapcsolatod, a munkahelyi viszonyaid. Szembesülni tudsz önmagaddal és a feladatoddal. A matematika tudománya a számmisztika, akárcsak a csillagászatban az asztronómia és az asztrológia. A kezdetek kezdetén e két tudomány összefonódtak egymással, és szétválaszthatatlan egységet alkottak. Akkor még egységben lévő két ág segített választ találni a természet - és benne az ember - valamint a kozmosz titkaira, az istenekkel, szellemekkel és holtakkal való kapcsolatok mikéntjére.

A számmisztika a névmisztika és az asztrológia olyan hiteles egyénre szabott információ halmazzal lát el, hogy ha azokat megérted, majd feldolgozod egy minőségben jobb életet élhetsz.

A számmisztika, numerológia egy nagyon jó, és érthető, egyszerű technika.

Mit tudhatunk meg egy Számmisztikai (Numerológia) elemzés során?

 • Gyerekkorunk számát a hónapszámunkból

 • Felnőttkorunk számát a napszámunkból

 • Idős korunk számát a évszámunkból

Gondolkodási számunkat: Évszámunk, ami két részből áll alapkarakterből és hogy hogyan gondolkodunk.

Érzelmeink számát: a hónapszámunkból tudjuk meg.

Cselekedeteink száma a napunk számaiból kapjuk meg.

Sors útszám: születési számaink összeadva. ez lehet egyjegyű vagy kétjegyű is.

Sorsszám: a születési adataink egy számjegyre redukálva.

Évszám: A hónap és napszámunkhoz hozzáadjuk annak az adott évnek a számát, amelyik évben már betöltöttük a születésnapunkat.

Többletszámok és hiányszámok mire adnak választ?

A többletszámok a már meglévő tudásunkat, a hiányszámok tanulandó feladatokat mutatja.

De ezek még csak a jéghegy csúcsa a számmisztikai értelmében. A számmisztika nem csak ebből áll!

Itt van a 3 X 3 mátrix. A számainkat beírva már sok mindent megtudunk magunkról.

A múlt, jelen, jövő, síkjain kívül újabb értelmezéseket tudunk boncolgatni fizikai, gyakorlati, érzelmi, művészi, látomási, víziói, szinteken.


Sok helyen talizmánként hordják a személyes születési adataikból a Yantra négyzetet. Ez egy 4 X 4 -es bűvös négyzet. Használták gyógyításra, szerencsére is. Itt tudsz többet olvasni róla.

Ebbe benne van a:

 • Energia, lelkesedés

 • Család,

 • Nagylelkűség,

 • Emberszeretet,

 • Intuíció,

 • Életöröm,

 • Karma,

 • Szerelem,

 • Pénz,

 • Önfejlesztés,

 • Lehetőségek,

 • Filozófia.

A képre kattintva Olvashatsz többet a mágikus négyzetről:

Kíváncsi vagy a folytatásra?

Számmisztikával, Numerológiával, névmisztikával, kapcsolatban?

Szeretnéd megadni önmagadnak a lehetőséget, hogy az életedben pozitív változások következzenek be?

A Numerológia, Számmisztika egyik legfontosabb száma az Évszám!

Születésnaptól -születésnapig mindig egy új rezgésű évbe lépünk.

Életünk fontos ciklusait, visszatérő időszakait mutatja. Fontos megérteni, hogy mindennek van ideje. Az aratásnak és a vetésnek is.

A számmisztika segítségével lássuk a 9 fontos ciklust az Évszámokkal!

1. Évszámú év: Új tervek elindítása, Új kapcsolatok, Minden új.

2. Évszámú év: Lassú, és sok nehézséggel járó Év. Kölcsönkapott pénzek itt visszajöhetnek. Ötletek kidolgozása. Türelem jellemző erre az évre.

3. Évszámú Év: Gyors rezgésű év, ami népszerűséget, sikert hoz. Amit az egyes évben elkezdtünk itt beérik. Bulizó-s év is lehet. Költözés és sok váratlan ismerős látogatására lehet ebben az évben számítani.

4. Évszámú Év: Egyik legnehezebb év, párkapcsolat, munka és anyagi téren is. Sok erőfeszítés és a szerencse itt nem segít. Tanít a nehézségek leküzdésében!

5. Évszámú Év: Szerencsés, de váratlan zűrzavaros Év. Sok utazás lehet. Jóból rossz -rosszból jó történhet.

6. Évszámú Év: családi év, szerelemről, barátságról, házasságról, érzelmekről szól ez az év. Tartós barátságok és érzelmek születnek itt.

7. Évszámú Év: Tanulás, félrevonulás, önelemzés, szellemi elmélyülés, függetlenség éve. Anyagilag nem jó év bár olyan pénzt kaphatunk valahonnan amiért nem dolgoztunk meg.

8. Évszámú Év: Anyagias év. Sokat dolgozunk. Nagy társasági életet élhetünk. Előfordulhatnak jogi perek.

9. Évszámú Év: A kiszámíthatatlan rezgése miatt anyagilag visszaesés hozhat. Váljunk meg mindentől, amiről úgy érezzük nem szolgálja a további fejlődésünket.

A számmisztikában nem csak a személyes évünket hanem személyes hónapunkat napunkat is kiszámolhatjuk.

Kategóriák