Önismeret-Személyiségfejlesztés-Önmegvalósítás

Önismeret és Személyiségfejlesztés, Önmegvalósítás

Az önismeret fejlesztés egy lehetőség a tudatalattidban futó programok feltárására és Önmegvalósításra.

A személyiséged egyedi. Ha fejleszteni szeretnéd a személyiségedet akkor az igazi Önmagadból kapsz mindig többet és többet. Az Önmagad megismerése legbelül egy belső munkával indul, ami nem egyszerű.

Önismeret és Személyiségfejlesztés, Önmegvalósítás 

A tudatalattidban futó programok feltárása


Az önismereti tanfolyam lehetőség a személyiség fejlesztésre, a tudatalattidban futó programok feltárására és Önmegvalósításra.

A személyiséged egyedi. Ha fejleszteni szeretnéd a személyiségedet akkor az igazi Önmagadból kapsz mindig többet és többet. Az Önmagad megismerése legbelül egy belső munkával indul, ami nem egyszerű.

Önmegvalósítás

Amikor rokonok, barátok, ismerősök megmondják neked a tutit. Mit és hogyan kellene szerintük cselekedned, az TE vagy? Azt mondják csak téged akarnak védeni, neked szeretnék, hogy jó legyen. Hiszel nekik? Követed Őket? Vissza kérdezel egyszer is? Ismered azt, hogy Önmagad jobban megismerése vezet el egy személyiséghez, aki Te vagy?

Ha a személyiségedet jobban megismered, ami lehet számmisztikai alapok vagy asztrológiai ismeretek vagy önismereti tanfolyam, bármi, akkor el kezdhetsz Élni. Saját magad önfejlesztésére fordítani az időt nem hasztalan. Ha megismered ki vagy legbelül akkor fogsz igazi értéket találni önmagadban. Ha szeretnél egy olyan életet, ahol a saját életedet éled és nem másnak a valóságát, akkor a tudatalatti programok egyszerű feltárásával és szakember átbeszélésével mi sem egyszerűbb ennél.

Viszont a nagy munkát a személyiséged fejlesztésére már neked kell megoldanod. Ha hajlandó vagy saját magadért legbelül dolgozni akkor egy sokkal jobb élet minőséget kapsz cserébe. Jobb életet jobb munkát, jobb pár és kapcsolatokat az életedhez. Ezek mind rajtad állnak, ha választod.


Mi kell az Önismeret fejlesztéshez?

A személyiségfejlesztés mindenki maga választhatja. Amikor valami nem sikerül vagy félre sikerül az életünkben, automatikusan hibáztatjuk a múltunkat a szüleinket és aki az utunkba kerül mindenkit. Főleg azokat bántjuk, akik a legközelebb állnak hozzánk. De én úgy gondolom, hogy mindennek az oka Mi magunk vagyunk. Miért? Azért, mert amikor hozol egy döntést akkor energetikailag belelépsz és cselekszel. Ez lehet jó és lehet rossz is de Te magad generálod. Ha a múltadban egy rosszabb szituációdat vizsgálod rájöhetsz arra, hogy minden rossz érted történik. Azért volt az úgy, hogy meg tudod e oldani. Tudsz e fejlődni. Önfejlesztés abból áll, hogy egy feladatot, amit hoz az élet milyen önismereti ismeretekkel, tréninggel oldanád meg. Ehhez nem kell más csak egy icike-picike odafigyelés amikor kapod az élettől a leckéket feladatokat figyeld meg hogyan reagálod le az éltedben érzelmileg.

Mondok egy példát: mondjuk, hogy anyósod durván bánik veled és nagyon nem vagy neki szimpatikus. Te erre Önismeret nélkül hogyan reagálsz? Még teszel a lapátra kis tüzet, hogy jobban égjen. Ha ellenállsz vagy veszekedsz vele vagy a helyzettel, azzal még több tüzet csinálsz.

Mit csinál egy olyan, aki kicsit már jártas az Önfejlesztésben? Úgy szemléli mintha kívülálló lenne és azt mondja: látom nem jól áll anyósnál a szénám. Oké mit tehetek, hogy ez megváltozzon?

Hátra dőlsz és megengeded, hogy ő főljön egyedül a kis tüzénél. Ekkor ahogy te reagálsz erre úgy fog Ő is hozzád igazodni. Belátja, hogy ha szid vagy veszekszik lepereg rólad ezért ő is másképpen fog hozzád állni. Mert nem mész arra amerre ő jár energetikailag.


Önismereti Tanfolyam itt elérhető!

Önmegvalósítás, Önismeret, Személyiségfejlesztés

Egy olyan eszköz, ami közelebb visz bennünket a valósághoz. Kik vagyunk, honnan jöttünk, miért ezt a karmát, sorsot kaptuk.

Szabályok szerint eszünk, iszunk iskolába járunk, munkahelyre megyünk. Törvények, és szabályok alapján határozzuk meg az egész éltünket. Nem tanítottak bennünket szabadnak lenni, önellátónak, és nem tudjuk mi az, hogy szeretni, boldognak felszabadultnak, tudatosnak lenni.

A fejedben lévő blokkjaid, félelmeid, hitrendszereid választanak el a jelen örömeitől! A személyiségfejlesztés nem ördöngösség és nem misztérium. Bárki meg tudja tanulni. Először a reakcióidat kell pár napra megfigyelned, hogy milyen szituációra mit reagálsz le érzelmileg.


Vannak olyanok, akik élik és habzsolják nagykanállal az életüket. Vannak, akik ennek pont az ellenkezőjét teszik. Egyik sem jobb vagy rosszabb. Ilyenkor csak a saját hitrendszereink csapdájában vagyunk megrekedve mert nem tudjuk hogyan is élhetnénk másképp.

Bárhol is állsz most adj hálát, hogy vagy, hogy létezel.

Addig ameddig nem hiszel eléggé magadban nem is Élsz!

Tedd le a kötelékeidet, büszkeségedet!

Leélheted úgy is az egész életedet ahogy te akarod és úgy is hogy irányítanak.

Te melyiket választod? Önmagad fejlesztésére fordítani időt vagy beállni a sorba és azzal menni tovább?

Gyermekként tele voltál kreativitással örömmel. Ahogy teltek az évek valami megváltozott. Már nem vagy ugyanolyan lelkes és örömteli, mint akkor.

Mi történt? Hová lett az egyéni személyiséged?

  • Hagytad magad befolyásolni?

  • Mikor nehezebbre fordult a sorsod kezdtél bűnbakot keresni?

Tudd, nem hibáztál semmit. A bátorsághoz kellenek a sérülések nem lehet mindig győzni. Ezek tesznek erőssé. Úgyhogy, ha félsz akkor csak lépj tovább. Tedd azt, amit igazán szeretnél és cselekedj. Ne add fel! Ha igazán szeretnél fejlődni lépésről lépésre haladj apránként. Vagy választhatod azt is ami eddig volt. Melyik lenne számodra a megfelelőbb?

A világ tele van félelmekkel kegyetlenséggel. Az élet az egyetlen, ami megtanít a hibáiddal és a pofonokkal együtt élni. Küzdj meg azért, ami jár neked! Ne mutogass másokra, hogy Ő, meg Ő, meg Ő. Te magadnak legyél példakép! Tudom belül rettegsz, de csak ott találod meg azt amire szükséged van.

Nincs olyan, hogy jobb soha nem lesz jobb. Várni egy megfelelő pillanatra ez a gyávák ideje.

Egyedül Te vagy felelős a cselekedeteidért. Mindig Te döntesz. Hogy mi mindenre vagy képes el sem hiszed. Minden sikerül, ha igazán akarod a változást.

Mi mindenen tudsz változtatni? Mi a titok?

Amit eddig cselekedtél nem működött? Akkor Most cselekedd pont az ellenkezőjét annak, amit eddig!

  • Ha kövér vagy -> ne zabálj többet!
  • Ha egyedül vagy kezd el szeretni önmagad, hogy mások is megszeressenek!

  • Ha boldogtalan vagy -> Ne másokat okolj érte.

  • Ha nincs pénzed -> 3 egyszerű kérdés: Szereted a gazdagokat? Szereted a pénzt? A gazdagságot?

Nem a változás és a változtatás, amitől félned kellene. Ami megöl az a boldogtalanság, amibe bele vagy ragadva.


Az Önismereti Tanfolyam itt elérhető


Kategóriák