Sorselemzés online

sorselemzés online

sorselemzés online

 
 

sorselemzés online

Online sorselemzés különböző technikákkal: 

 

Ha vidéken élsz, vagy külföldön, esetleg kisbabával vagy otthon, ha lakáshoz köt a betegséged, de szeretnéd megadni önmagadnak a lehetőséget, hogy az életedben változások következzenek be. Bárhol is élsz, tudok neked segíteni.

A láthatatlan világ körülvesz minket. Így bárhol és bármikor kapcsolódni tudok hozzá (és bárki kapcsolódhat hozzá.)

Az internet világába már nem szükséges a személyes kontaktus, ha személyedet nem szeretnéd nyilvánosságra hozni azt is megteheted. A lényeg itt az hogy elkezdd a változáshoz a lépeseket. A Vízöntő korszakban pont erről kell, hogy szóljon a tudatosság és a fejlődés elkezdődött. Mind emberi szinten, mind pedig globálisan. Meg kell találni mindenkinek a Saját sorsához a megfelelő receptet.

 

Mióta világ a világ, szeretnénk ismerni a jövőt, szeretnénk, ha vágyainknak megfelelően alakulnának a dolgok körülöttünk. De a NAGY EGÉSZ úgy van kitalálva, hogy csak keveseknek, és csak ritkán adatik meg a dolgok előre kiszámíthatóságának képessége. 

Naponta-hetente-havonta bújjuk a horoszkópokat, teszteket oldunk meg.

Tudni akarjuk, hogy milyenek vagyunk. Főleg, hogy milyen szépek, okosak és jók. Mert ugye az a méltányos megoldás, ha a rossz dolgok nem velünk, a jókkal esnek meg, hanem csak az újságokban, csak másokkal (akik nyilván nem olyan tökéletesek, mint mi) fordulhatnak elő. Aztán ha balul üt ki valami, és padlóra kerülünk, csak nézünk, hogy ezt meg mivel érdemeltük ki? És akkor kezdünk rájönni, hogy az élet nem mindig a mi igazságunk, a mi értékrendünk, a mi reményeink szerint alakul. Nyilván badarság lenne az egész világra haragudni, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerintünk kellett volna. De akkor mi a megoldás? Mert ugye élni kell? És ha már belementünk a játékba, akkor miért ne élvezzük a dolgot?

Talán, ha egy picit jobban ismernénk magunkat, ha a hibáinkat és erényeinket sem tagadnánk meg, akkor könnyebb lenne feltérképezni a ránk váró NAGY betűst.

A kártyákat bármiről lehet kérdezni. Javaslatot ad, felvázolja a lehetséges következményeket. A kártya utat mutat, de nem dönt helyetted! Lehet, hogy olyan választ kapsz, amire belsőleg nem vagy felkészülve. Ekkor teljesen normális reakció az elutasítás. De a válasz attól még az a válasz marad.

A Tarot egy kb. 1600 táján elterjedt 78 lapból álló kártyacsomag. 

A Tarot történetét, jelentőségét sokáig feledés fátyla borította, és ma is - a benne lévő hihetetlen lehetőségek ellenére - sokan csak jóslásra használják. Valójában elképzelhetetlen mélységeket hordoz, mely által nem kevesebbről szól, mint az ember összekapcsolódásáról az Istennel. A Tarot betűi mágikus négyzetbe foglalhatók, TORA az Isteni törvényt jelenti, a betűiből formált latin szó, a ROTAjelentése kerék, az ORAT kinyilatkoztatás, és ATOR pedig a beavatás egyiptomi istennőjének neve.A mágikus négyzetből képzett mondat - melyet Paul Foster Case alkotott a XX. században - már egészen izgalmasnak tűnhet:
ROTA TARO ORAT TORA ATOR
- vagyis a Tarot kereke kinyilatkoztatja a beavatás törvényét. (Más nyelvtani szabály alkalmazása szerint: A Tarot kereke Athor törvényét hirdeti.)

Ha elbizonytalanodtál, ha döntés előtt állsz, vagy ha csak a kíváncsiság hajt, próbáld ki!

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com