Személyiség Fejlesztés

személyiség fejlesztés

személyiség fejlesztés

 
 

személyiségfejlesztés módszerei önismeret

 

A fizikai testünket a szüleinktől kapjuk. A személyiségünket magunk alakítjuk a szüleink nem csinálnák velünk semmit sem. Ahhoz hogy megértsük a fejlődési szakaszainkat saját magunkkal először tisztában lennünk.

Az ősi írások azt mondják hogy az életünketa lélek és az elme irányítja.

 

Úgy is nevezik hogy "agy" és "szív". Tudatosan hozott döntések, és a szívünkre hallgatott döntések sorozata alakítja az életünket. Amennyiben ismerni szeretnénk önmagunkat kicsit pszichológus ruhába kell bújnunk, ahol igazi őszinteségre van szükség.  A lelkünk mélyen, a belső bugyrainkon keresztül meglátjuk atudatalatti blokkokat, csirákat, elakadásokat.

Már születésünk előttről hozzuk ezeket, amivel meg kellene birkóznunk. Egy pici baba amelyik csak pár napos-hetes, őt még körül öleli a fény, a fenti egység szeretet köteléke. Láthatjuk amikor alszik hogymosolyogés egy olyan finom illat veszi körül. Ahogy egyre növekszik enni kér, inni kér, ebből a szeretet egység állapotából ilyenkor kibillen. Az édesanya tudatosan és 100% -n ott tud lenni, az elakadások ki tudnak rezegni a koronacsakrán keresztül. Ahogy egyre nagyobbak leszünk nem tudjuk mindig ez megélni.  Így tudatalattinkban lesüllyedő  minták felszínre kerülnek. Szembesülünk olyan dolgokkal szituációkkal amelyek megnehezítik a mindennapjainkat, vagy éppen nagy örömmel töltik el.  10-20-30 év múlva azt vesszük észre, hogy nem ezt az életet szerettük volna élni.

Szabályok szerint eszünk, iszunk iskolába járunk, munkahelyre megyünk. Törvények, és szabályok alapján határozzuk meg az egész éltünket. Nem tanítanak bennünket szabadnak lenni, önellátónak, és nem tudjuk mi az hogy szeretni, boldognak felszabadultnak, tudatosnak lenni.

Csak azt hisszük hogy kiegyensúlyozottak vagyunk. Amikor pedig a sorstól kapunk egy nagy leckét nem tudjuk merre is kapkodjuk a fejünket. 

Az alap felfogás szerint 100%--bana szeretetnekés tudatosságnak kellene ott lenni. Mivel ez nincs, ezért ezek az érzések, gondolatok lesüllyednek a tudatalattinkba.

Önmegvalósítás, Önismeret, Személyiség fejlesztés: Egy olyan eszköz ami közelebb visz bennünket a valósághoz. Kikvagyunk, honnan jöttünk, miért ezt a karmát, sorsot kaptuk.

Általa megismerhetjükgondolatainkat, érzéseinket, képességeinket, szándékainkat, lehetőségeinket. Ezekhez viszont egy nagyadagőszinteség kell. Nem egyszerű feladat belelátni a lékünkben, ami sokszorfájdalmakkal jár.

Tanácsadás a blokkok feloldásához előző életekhez, karmaoldáshoz:

Előző életes utazásra, Pránanadi kezelésre, és tudatalatti technikákkal foglalkozó emberekhez érdemes terápiás céllal eljárni.

Előtte érdemes elmenni asztrológushoz hogy a születési horoszkóp készítéséből megtudjuk hogy melyek ezek a csirák, blokkok, elakadások amelyeket már hosszú évek, évtizedek óta nem sikerült a felszínre hoznunk. Könnyebb dolgozni a terapeutának, ha tudja, és ismeri az elakadásokat, valamint kevesebb idő szükséges a feldolgozásukhoz is. 

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com