Talizmán-Személyes Jantra-Bűvös Négyzet

A Jantrák Indiából származnak. Lehetnek képszerűek, mandalák, geometrikus vagy numerikus rendszerűek. Számokból állókat talizmánként használhatjuk magunknál.

A talizmánkészítés egy Ősi mágikus szertartás melynek spirituális töltete van. Egy magasabb energia szintre emel. A Yantra szó jelentése: –tra szótoldaléknak: - emelni vagy emelkedetté tenni. A yan szótag jelentése, hogy: -valami, amit emberileg állítottunk elő. Összességében: a Yantra azt jelenti, hogy: valamilyen emberi alkotás, ami emelkedetté teszi a használót. Tehát bele kell tennünk valamit, meditációval, rajzzal, számokkal, energiával, hogy az kifejezhesse hatását. Lényege az, hogy a célnak megfelelőt alkossunk, ami pozitív, és felemelő.

 
 

A Személyes Jantra Mágikus Bűvös Négyzetről kicsit bővebben

 • Születési számból készített mandala, talizmán vagy orákulum.
 • A személyiségünk egyes alappillérei, tulajdonságaink, jellemrajzaink számokkal kifejezve.
 • Egy 4x4 -es táblázat, melynek mágikus ereje abban rejlik, hogy a számjegyeit összeadva minden sora, oszlopa és átlója ugyanazt a számot adja.
 • A felső sor a születési dátumból áll.
 • A következő sorban az energia és lelkesedés, család-barátok, nagylelkűség és az emberszeretet következik.
 • Harmadik sor tartalmazza az intuíciót, életörömöt, karmát, és a szerelemet.
 • Az utolsó sorban a pénz, tanulás-önfejlesztés, lehetőségek és filozófia kapott helyet. Persze ezek mind számokkal leírva.
 • Elrendezésük nem véletlen. Mágikus erőt tulajdonítottak neki, ami, megvéd a betegségektől, életerőt ad és szerencsét hoz.
 • Havi, Napi, Éves, orákulumként is elkészíthető! Ezeken kívül még számos terület van, ami mágikus erővel bír mint: siker, párkapcsolat, szerelem, otthon, kreativitás, életöröm, spiritualitás, önbizalom....
 • Két ember Személyes Jantra Bűvös Négyzete az összeillőségeket és különbözésékeket is kimutatja. Így könnyeben elfogadhatjuk a másik veleszületett jellemzőit.
 

Ajándékozz magadnak vagy szeretteidnek Talizmánt- Személyes Jantra -Bűvös Négyzetet!

Mit szeretnél? szerelmet, szerencsét, sikert, anyagiakban eredményt?

Szeretnéd, ha a születési dátumod alapján támogatást kapnál hozzá?

A számok rezgésekből álló energia. Tudtad e, hogy a számokat nem kitalálták hanem megtalálták? Először egyiptomi majd a görög birodalomban. A számmisztika ma is olyan fontos vagy még fontosabb, mint régen. A számok ismeretének tanulmányozása az univerzum kutatása is egyben. Tudósaink pontosan tudták ezt. Ma már tudjuk, hogy fontos tisztába lennünk az életünk rezdüléseivel. Aki saját minőségeit, ciklusait, mintáit, blokkjait, hiányosságait, többleteit megérti könnyebb az élete. Lehetőséget kap arra, hogy sorsát saját maga alakítja. A pozitív jövőkép nem csak a számok megértéséből áll. A neveltetésünk, országunk a családunk, hozott hitrendszereink mind befolyásolnak bennünket a szabad akarat kibontakozásunkban.

 

 

yantra

Talizmán-Személyes Jantra- Bűvös Négyzet elkészítését nem mindenki ismeri.

Ha nem tudod elkészíteni magadnak akkor felajánlom segítségemet és a hozzá kapcsolódó pozitív energiával feltöltve adom át neked!

Véletlenek nincsenek a neved és a születési adataid mind egytől-egyig egy terv része. Mielőtt a lelked leszületik megtervezel egy életfeladatot. -Igen Te! Megtervezed hozzá az országot, nemzetet, apát, anyát, testvért minden, ami a kis miniuniverzumodba belefér.

A születési nevedben és adataidban, olyan életfeladatokat jelöltél meg magadnak, melyek kódolva ugyan, de benne legyenek a Bűvös négyzetedbe Személyes Jantrádba! A számok mutatják mindazokat a lehetőségeket, melyeket életünkben használhatunk. Többnyire nagy ajándékokkal születtünk a Földre, de csak kicsiny részét használjuk.

Ja, hogy elfelejtetted? Igen mindenki így van ezzel. Ezért Jó a számmisztika. Minden fogalom, ember és állat rendelkezik egy személyes megoldó kulccsal.

 

talizman yantra

Hogy kinek ajánlom? A Személyes Talizmánt-JANTRA-Bűvös Négyzetet?

Mindenkinek!

Miért?

 • mert egyszerű
 • mert hitet ad
 • mert sokkal több annál, mint egy búcsúban vett kabala
 • mert csak a Te személyes rezgéseidet tartalmazza

 

Személyes Talizmánod-JANTRÁD-Bűvös Négyzetedet itt megrendelheted!

 • Amit E-mailben jutatok el neked:
 • 1 db Talizmán-Személyes Jantra-Bűvös Négyzet- pdf-ben- ezt zsebben vagy tárcában tudod hordani.
 • +Ajándék
 • 1 db Erősítő Mantra- pdf-ben.

De ez mennyibe kerül?

Anyagi világban élünk. A Tudásomért én pénzt adtam, így áldozatot hoztam. Hozz áldozatot te is magadért! Amit ingyen kapunk meg, nem értékeljük úgy, mintha pénzt fizetnénk érte.

Miért fontos ez? Ha megváltoztatod a hozzá állásod a pénz energiájához, a pénz is megváltozik feléd és elkezd áramolni hozzád.

 

 
 

szemelyes yantra

A Talizmán-Személyes Jantra-Bűvös Négyzeted ára:

2017.05.01.-ig. Te mondod meg mennyit ér neked és írd meg az összeget! Hogy mindketten jól járjunk neked lesz egy Talizmánod örök időkre, és nekem sem kell ingyen dolgoznom, így várom a méltányos összegű felajánlásodat.

Köszönöm

 3000,- Ft / 10,- € helyett, .................- Ft

Dupla Jantra (Itt kérhetsz: sikerre, párkapcsolatra, szerelemre, otthonra, kreativitásra, életörömre, spiritualitásra, önbizalomra, jövőre, jelenre, múltra, hónapra, napra és még ezer dologra.

 5.000,- Ft / 17,-€ helyett, ............................- Ft

 

Az alábbi űrlap kitöltésével megrendelheted a Személyes Mágikus Talizmánodat.

Ami a4x4 -es táblázatodat tartalmazza!

buvos negyzet

 • Figyelmeztetés! Amit nem tartalmaz a személyes Jantra bűvös négyzet:
 • Egy mélyebb elemzést az életterületeidről.
 • 12 ilyen életterület van a személyes négyzetedben.
 • Ha Szeretnéd megismerni személyes Jantrád életterületeit is magyarázatokban, akkor az mivel időt igényel annak a díjazása 10.000,-Ft / 34.-€
 • Ezek a területetek az Energia és lelkesedés, Család-barátok, Nagylelkűség, Emberszeretet, Intuíció, Életöröm, Karma, Szerelem, Pénz és anyagiak, Tanulás-önfejlesztés, Lehetőségek és Filozófia.

 

Talizmán Személyes Jantra Bűvös Négyzet

Név *
Név
Születési Hó, Nap, Év *
Születési Hó, Nap, Év
 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com