Személyiségfejlesztés Avagy Az Önismeret Módszerei

szemelyiseg-fejlesztes

szemelyiseg-fejlesztes

Az önismeret fejlesztést nem tudjuk elég korán elkezdeni. Tippeket szerezhetünk innen-onnan.

Amiket olvasunkmagunkénak érezhetjük ha azonosulni tudunk azzal ami ott le van írva. Az iskola nem tanítja szüleink nem mondták el mi az. Így magunknak kell rájönni, arra, ami az egyéniségünket színessé teszi és Önbizalommal lát el bennünket egy életen át!

A fizikai testünket a szüleinktől kapjuk. A személyiségünket magunk alakítjuk a szüleink nem csinálnák velünk semmit sem. Ahhoz hogy megértsük a fejlődési szakaszainkat saját magunkkal először tisztában lennünk.

Az ősi írások azt mondják hogy az életünket a lélek és az elme irányítja.

 

Úgy is nevezik hogy "agy" és "szív". Tudatosan hozott döntések, és a szívünkre hallgatott döntések sorozata alakítja az életünket. Amennyiben ismerni szeretnénk önmagunkat kicsit pszichológus ruhába kell bújnunk, ahol igazi őszinteségre van szükség.  A lelkünk mélyen, a belső bugyrainkon keresztül meglátjuk a tudatalatti blokkokat, csirákat, elakadásokat.

Már születésünk előttről hozzuk ezeket, amivel meg kellene birkóznunk. Egy pici baba amelyik csak pár napos-hetes, őt még körül öleli a fény, a fenti egység szeretet köteléke. Láthatjuk amikor alszik hogy mosolyog és egy olyan finom illat veszi körül. Ahogy egyre növekszik enni kér, inni kér, ebből a szeretet egység állapotából ilyenkor kibillen. Az édesanya tudatosan és 100% -n ott tud lenni, az elakadások ki tudnak rezegni a koronacsakrán keresztül. Ahogy egyre nagyobbak leszünk nem tudjuk mindig ez megélni.  Így tudatalattinkban lesüllyedő  minták felszínre kerülnek. Szembesülünk olyan dolgokkal szituációkkal amelyek megnehezítik a mindennapjainkat, vagy éppen nagy örömmel töltik el.  10-20-30 év múlva azt vesszük észre, hogy nem ezt az életet szerettük volna élni.

Szabályok szerint eszünk, iszunk iskolába járunk, munkahelyre megyünk. Törvények, és szabályok alapján határozzuk meg az egész éltünket. Nem tanítanak bennünket szabadnak lenni, önellátónak, és nem tudjuk mi az hogy szeretni, boldognak felszabadultnak, tudatosnak lenni.Csak azt hisszük hogy kiegyensúlyozottak vagyunk. Amikor pedig a sorstól kapunk egy nagy leckét nem tudjuk merre is kapkodjuk a fejünket. 

Az alap felfogás szerint 100% ban a szeretetnek és tudatosságnak kellene ott lenni. Mivel ez nincs, ezért ezek az érzések, gondolatok lesüllyednek a tudatalattinkba.

Önmegvalósítás, Önismeret, Személyiség fejlesztés: Egy olyan eszköz ami közelebb visz bennünket a valósághoz. Kik vagyunk, honnan jöttünk, miért ezt a karmát, sorsot kaptuk.

Általa megismerhetjük gondolatainkat, érzéseinket, képességeinket, szándékainkat, lehetőségeinket. Ezekhez viszont egy nagyadagőszinteség kell. Nem egyszerű feladat belelátni a lékünkben, ami sokszor fájdalmakkal jár.

Tanácsadás a blokkok feloldásához előző életekhez, karmaoldáshoz:

Előző életes utazásra, Pránanadi kezelésre, és tudatalatti technikákkal foglalkozó emberekhez érdemes terápiás céllal eljárni.

Előtte érdemes elmenni asztrológushoz hogy a születési horoszkóp készítéséből megtudjuk hogy melyek ezek a csirák, blokkok, elakadások amelyeket már hosszú évek, évtizedek óta nem sikerült a felszínre hoznunk. Könnyebb dolgozni a terapeutának, ha tudja, és ismeri az elakadásokat, valamint kevesebb idő szükséges a feldolgozásukhoz is. 

Az emberek sok mindent tudnak, csak egyet nem, azt hogy a tudatalatti irányít mindent. A Szabad akarat messze nem az amire gondolsz.

A Lélek-Sors Segítő segítségével választ kaphatsz a kérdéseidre!

Rendelj a Lélek-Sors-Segítő Szolgáltatásaiból! --> Katt ide!

Szeretettel várom jelentkezésedet!