Tudatos Tértisztítás Tanfolyam Online

Tudatos Tértisztítás Tanfolyam


Tudatos Tértisztítás Tanfolyam - Védelemmel

Otthonunk, üzletünk, kertünk, tértisztítása és védelme!

 • Mi az az energia, ami az alapoktól változtatja meg az Életedet?

 • Hol kezd el a nagytakarítás?

 • Mi hoz változást?

Mint tudjuk rezgések vesznek bennünket körül. Az univerzumban minden élőlényének és az élettelen dolgoknak is vannak rezgéseik. De nem csak nekik hanem tetteknek, cselekedeteknek, és gondolatoknak is. Ezek hosszú ideig, akár évtizedekig vagy évszázadokig is ott maradnak egy adott területen.

Morfogenetikus mező, ami körülvesz bennünket telis-tele van rezgésekkel.

Például az erőszakos cselekedetek csak hasonló energiákat vonzanak. Ha valaki úgy született, hogy a nyaka köré volt tekeredve a köldökzsinór, az biztos, hogy volt a családban erőszakos halállal halt családtag. Ilyen energiák csakis hasonló rezgéseket vonzanak be, mint fájdalmak, betegségek, ordítozások, veszekedések, viták, részegség és hasonlók. Az ott élők azt tapasztalhatják, hogy hasonló rezgések veszik őket körül, és ők maguk is hasonló energiákat produkálnak.

Ismerőseink, elhunyt szeretteink, rokonaink energiáit, lenyomatait is sokszor érezhetjük egy-egy helyiségben. Megmagyarázhatóan nem tudjuk mik is ezek, mivel senki nincs a közelünkben. Hirtelen lehűlhet a levegő, furcsa hang, szag, vagy kopogás hallható. Van olyan amikor csak egy érzés vesz bennünket körül. Ha egy panaszkodós szomszéd meglátogat bennünket, akkor is ezek a rosszindulatú energiák maradnak a morfogenetikus térben, és ez által sok kellemetlen eseményt indíthat el.

Mikor kellene, és célszerű Tértisztítást végezni?

 • ház, otthon, lakás vásárlásnál, költözésnél, cserénél

 • hozzád is járnak panaszkodós emberek? akkor 3-6 havonta célszerű tértisztítás végezned

 • influenza, betegség, veszekedés negatív energiák után is ajánlatos

 • de a legjobb, ha 3-6 havonta elvégezünk egy-egy tértisztítást még akkor is ha semmi esemény nincs

Ez nem vicc, ha nem hiszed, akkor magad is tapasztalni fogsz tüneteket, amiket nem tudsz majd beazonosítani.

Morfogenetikus tér tisztítása, és védelme

Nem mindenkinek való, csak azoknak, akik igazán szeretnék az otthonukat felfrissíteni és pozitív energiákkal ellátni!

Szükséges hozzávalók:

 • gyertya

 • csengettyű

 • víz

 • füstölő (lehetőleg szantál vagy tömjén)

 • virágszirom

 • illóolaj lehetőleg levendula

Ezeket a hozzávalókat nem nehéz beszerezni. Mindenki számára elérhetőek!

Ha te nem szeretnéd a tértisztítást megtanulni, de szeretnéd a házadat energetikailag kitisztítani, akkor csak hozzáértő ember segítségét kérd!

Olyan Ősi szimbólumokat is használunk melyek védelemmel látják el a házad!

Amikor kész a Tér(ek) tisztítása

Felfrissülés mellet az energiák elindulnak. Öröm, harmónia és nyugalom árad a térből. Visszatér a szerencse és a párkapcsolati is pozitív változáson megy keresztül. Gyerekek tanulásában és a munkában is fejlődés látható. Pozitív energia a házban vagy környékén élő állatokra és növényekre is kiterjed. Rezgésszint emelkedés miatt az ingatlan eladásra is magasabb árat kérhetünk el. Ha van ilyen szándék.

A Tértisztítási tanfolyam technika megtanulható, nem bonyolult, mindenki számára elérhető és működik!

Kiknek való?

Csak azok jelentkezzenek, akik valóban elszántak és végig is csinálják az otthonuk Tértisztítását! Ez nem egy vicc és nem is gyerekjáték! A szimbólumok nem véletlenül lettek kitalálva. Mindegyiknek jelentése van!

A tértisztítás tanfolyam megtanít, hogyan lehet egy térből megtisztítani a diszharmonikus rezgéseket. Ezáltal az életünk is boldogabb, kiegyensúlyozottabb és sikeresebb lesz.

Szeretnél úgy egy nagytakarítást, hogy érezd is a hatását? Lépésről lépésre vezetlek, hogy megtanuld és bármikor és bárhol alkalmazd a tanultakat.

Kérem

Mit tartalmaz a Tudatos Tértisztítás Tanfolyam?

 • hanganyag ami végigvezet az egész folyamaton

 • pdf dokumentum az ősi szimbólumok magyarázatára

 • Amikor készen vagy és igénybe szeretnéd venni a személyes konzultációt a kérdéseidre választ várva- akkor még 30 perc ingyenes konzultáció jár hozzá! Ezt ne hagyd ki mert bármit kérdezhetsz!

Tudatos Tértisztítás Tanfolyam Díja: Változó Ár

Miért? Azért mert ez az a technika, ami megváltoztat alapoktól mindent! Pénz, Párkapcsolat, Gyermek és minden összefügg azzal ahogy amilyen rezgés alatt tartózkodsz és élsz!

Sok technikát kipróbáltam, de ami igazi áttörést tudott hozni az ez!