Tükör Effektus

Tükör Effektus

Tükör Effektus

 
 

Tükör effektus

Hallottad már biztos azt a mondást, ami kicsiben az nagyban, ami kívül megjelenik az belül is. Az univerzum törvényeiben sincs ez másképp.  Kollektív közösség, ami mindig tükröt tart nekünk. Minták, esetek, események, melyek a külvilágban megjelenek az bennük is ott bujkál, felismerhetők, és kezelhetők! Ami kívül van az belül is. Ami kicsiben az nagyban. Amit a külvilág tükröt tart azon kell dolgoznod magadon.

Tükröt tart a külvilág!

Bármi, ami megjelenik a külvilágban, az a benned lévő tudatalattid energiáinak kivetülései. Ugyan úgy, mint a Mátrixban. Szeretnéd, ha életednek egy más minősítést adnál, és át tudnád alakítani? Ehhez a tudatalatti energiákat kell átrendezni. Ezt bizony belül kell elkezdeni. Dolgozni kell magadon! Nem úgy, hogy meditálsz, jógázol hanem a régi beidegződésektől kell megszabadulni. Az életünknek a tudatosság és szeretet szintjének 100% -nak kellene lennie. mivel ez nem így van ezért ezek az elakadt energiák lesüllyednek a tudatalattiba. Ezt érzékeljük a külvilágba minél inkább ilyen szituációkkal találkozunk annál inkább nagyobb ez az elakadt blokk, csomag. Például ilyen mondatok hogy: Miért mindig ugyanolyan pasikat vonzok be? Hogyan lehet az, hogy engem mindig megcsalnak, megaláznak? Miért van az, hogy nekem soha sincs semmire pénzem? és még sorolhatnák a végtelenségig ezeket a tudatalatti mantrákat.

Ezek az elakadások nem fognak eltűnni vezetett meditációkkal pozitív gondolkodással jógával stb. Úgy lehet tőlük megszabadulni, hogy tudatos munkával figyeled magad és a „mantráidat” ahogy bementek ezek az energiák ki is tudnak jönni. Figyeld és kövesd a szervezetedet, reakcióidat. Ezek az energiák arra törekednek, hogy felszínre jöjjenek és mozgásba lendüljenek. Itt szokott az történni, hogy csak egy darabig jönnek fel és újra visszasüllyednek a tudatalattiba. Ezért ilyen gyomorgörcsös sok ember mert nem tudja felszínre hozni a problémáit így körforgás állandó lesz.

 A tükör effektus megjelenik körülötted

Nagyon sok hasonló esettel fogsz találkozni, amelyek szembe köszönnek.

A szeretet vagy gyűlölet kimutatásához két ember kell. Ez a zavarosság vagy blokk megjelenik a fizikai testben a külvilág szintjén.

Ez a tükör effektus

 

Ami a külvilágban megjelenik, mind ott szunnyad a tudatalattinkban.

Előző életekből hozott érzések, gondolatok, képek, benyomások, amik nem tudtak eltávozni azokat érzékeljük a külvilágban. Amelyektől nem megijedni kell, hanem felismerni. Minél több elakadt energia van bennünk annál sűrűbbek az események.

 

A jó hír az az, hogy hozzá tudunk férni ezekhez az elakadásokhoz és ki tudjuk őket onnan pucolni. Minden ember számára a tökéletes boldogság, szeretet, és tudatosság kellene, hogy ott legyen. Minden tanító azt mondja csak más szavakkal, hogy

ürítsd ki a tudatalattidat és akkor megvilágosodsz. Legyen ez az életfeladatod!

Az elszakadásaink és a mechanikus cselekedeteink folyton kavarognak bennünk. Rángatnak bennünket, kibillentenek az egységből. Ez úgy is hívhatjuk, hogy EGO. Lehetünk bármilyen jó  ego-val, gondolatokkal, érzelmekkel felszerelkezve az bizony nem fogja megoldani a problémáinkat. Mechanikus gépekként éljük az életünket, amit nem nevezhetünk tudatosságnak, mert az nem valóságos.

Az egész életünk bizony arról kellene szóljon, hogy belső munkával, külső akaraterővel hozzásegíteni magunkat a teljesség állapotához. Mantrázással, terapeuta segítségével.

 

Tehát amit jó tudni hogy a tudatalattink alkotja a világunkat.

Sokan most félre is tehetik a mások hibáztatását és elkezdhetik a saját blokkjaikat pucolgatni.  Honnan fogod tudni, hogy pucolódsz? Onnan hogy nem lesz már olyan sűrű az életed hanem üresjáratok, levegők lesznek benne. Átláthatóbb és egyszerűbb lesz.
 

3+1 testünk van:

fizikai testünk: ami 0-7 éves korig fejlődik és az anya 100%-os fennhatósága alá tartozik. Ha itt a gyermeknek egészségügyi problémai vannak, akkor itt a szülőknél érzelmi dolgok nincsenek rendbe rakva, illetve az anya érzelmileg ki van billenve.

érzelmi testünk:  7-14 éves korig fejlődik: itt az anya átadja a staféta botot, és50-50% -ban a szülők felelősek a gyermek érzelmi testének kifejlődéséért.

gondolati testünk: 14-21 éves korig fejlődik és az apa dolga hogy kinyissa a gyermek számára a külvilág fele vezető utat. Ezen kívül van meg egy testünk az a

spirituális vagy kauzális test(korábbi életek információit tartalmazza) a lélek maga :ami 21-28 éves korig alakul ki, tudatos munkával, erőfeszítéssel, tenni akarással, és ebbe nem tartozik bele a könyvek olvasása vagy idézettek mantrázása sem.

A spirituális testünk az egység maga, a gondolati testünk az csak elme szinten van jelen, a érzelmi testünk csak félig tömör, még a fizikai testünk egész tömör.

Jelentkezz születesi horoszkóp elemzésre ahol feltárjuk előző életekből hozott blokkjaidat.

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com

 


 

Bolygók és Házak

 

A születési képletünk nem csak a NAP jegyünkből áll, hanem bolygókból, két holdcsomópontból, és fényszög kapcsolatokból, és persze 12 házból.


 

bolygók és házak

bolygók és házak

 

Mint ahogy két egyforma ember sincs, ugyan úgy két egyforma sors sincs, két egyforma tenyér sincs, és még sorolhatnám. Amikor kezünkbe veszünk egy újságot álltálában a horoszkópoknál a NAP jegyünknél lévő részt olvassuk el. Tévesen.  A bolygómozgások keserítik meg, vagy örömmel töltik el a mindennapjainkat. Minden ember képlete egyedi.

 

Minden egyes bolygó energetikai erőtérrel rendelkezik. Nagy hatást gyakorolnak ránk születésünkkor, de ugyanúgy a mai életünkben is.

 

Gondolj csak bele egy bolygó méreteire vagy tömegére,súlyára. ÈS most gondolj abba bele, te milyen méretű, súlyú vagy. Akkor szerinted nincs RÁD hatással? Nők eseteben csak ha a holdat nézzük 28 naponta mit tesz velünk? vagy mikor apályt-aszályt okoz.

Bizony 10- 20- 30-40-50-  év múlva már nem ugyanott állnak ahol születésünkkor. Vannak rosszul, jobban, vagy nagyon jól megélt napjaink. Ráadásul, ha jól megnézzük a képletet, azt is láthatjuk, hogy piros és zöld vonalak is vannak benne. Ezek hívjuk úgy, hogy fényszögek, amik 60, 90 120...stb fokban állnak egymáshoz viszonyítva. A nagy kérdés az az, hogy hogyan tudjuk a MOST-ba, a jónak és rossznak ítélt fényszögeket megélni? Ezért is jó az asztrológia, mert ezekre a tudat alatt lévő mozgatórugóinkra világítanak rá. Van, amikor ugyanazokat a köröket futjuk, pedig csak hozzá kellene látni, változtatni, és a hitrendszerünket felülírni. Ha úgy döntesz, hogy asztrológushoz fordulsz, kezedbe veszed a sorsod irányítását. Akkor az egy

kitűnő eszköz az önismerethez, önirányításhoz, tudatalatti hiedelem felismeréséhez, és az elakadt sérült részek gyógyításba kezdéséhez.

A Horoszkóp Házak olyanok, mint egy-egy szoba. Amikor valamelyik gyors vagy lassú bolygó a szobák felett sétál,(tranzitál) akkor ott felkapcsolják a villanyt és nagyobb figyelmet kap. A gyors mozgású bolygók csak érzelmeinkben a mindennapi cselekedeteinkbe szólnak bele. Még a lassú mozgású bolygók életeseményeket váltanak ki. Ezért nem mindegy hogy hogyan olvassuk a képletet.

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com